به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه سومین جشنواره فیلم کوتاه «سما» عصر پنجشنبه 31 فروردین ماه با اجرای محمدرضا شهیدی فر در تالار وحدت آغاز شد.
در ابتدای این مراسم مجتبی امینی دبیر جشنواره گفت: امسال دوره سوم جشنواره در ایام هنر انقلاب؛ ایامی که به نام شهید آوینی مزین است، برگزار شد و توفیق این را داشتیم که جشنواره را امسال هم برگزار کنیم.
وی افزود: امسال 2070 اثر از سراسر کشور در 4 بخش مستند، داستانی، پویانمایی و فیلمنامه داشتیم که 10 درصد از آثار به بخش رقابتی راه یافتند. جا دارد از هیات انتخاب که با توجه و ظرافت به بررسی آثار پرداختند تشکر کنم.
امینی همچنین گفت: امسال شاهد این بودیم که جشنواره با کیفیت خوبی با موضوع سبک زندگی ایرانی اسلامی برگزار شد.
امینی در پایان از موسسه شهید آوینی و دست اندرکاران برگزاری جشنواره «سما» تشکر کرد.
در بخش نکوداشت مرحوم عبدالله والی جهادگری که با حکم امام خمینی مسئول کمیته امداد روستای بشاگرد شد، سردار نقدی رییس پیشین سازمان بسیج، مجتبی امینی و برخی از فیلمسازان عرصه فیلم کوتاه روی صحنه آمدند.
مجید و امیر والی برادران مرحوم والی روی صحنه آمدند و با دریافت پرستوی زرین جشنواره مورد قدردانی واقع شدند.
درادامه مراسم برگزیدگان بخش فیلمنامه بدین شرح معرفی شدند:
سه فیلمنامه «فرزند» نوشته فرزانه مهر پویا، «پاک کن» نوشته فاطمه غزالی و «کمد» نوشته مهدیه غلامحسینی شایسته تقدیر و حمایت در روند تولید دانسته شدند.
دیپلم افتخار به «هدیه» نوشته ضحی اقدامی و حسین صدفی و «عینک» نوشته عباس صمدی تعلق گرفت.
همچنین دیپلم افتخار دیگری به «انتهای کوچه بن بست» نوشته نازنین فرخلو اهدا شد.
پرستوی زرین بخش فیلمنامه به «بالانشین ها» نوشته مهدی عزیزاللهی رسید.
در بخشی از این مراسم امیریل ارجمند به اجرای چند قطعه موسیقایی پرداخت.
در بخش گرامیداشت پرویز شیخ طادی کارگردان سینما، علی توکلی، امیرحسین مقصودی، ریحانه عزیزی از فیلمسازان عرصه فیلم کوتاه، همچنین محمد خراعی تهیه کننده، حسین زندباف و سردار نقدی روی صحنه آمدند و هدایایی به او تقدیم کردند.
شیخ طادی در سخنانی گفت: نکته ای را به دوستان فیلمنامه نویس می گویم و آن این است که آثار بسیار به هم نزدیک بودند و اگر دست من بود به همه تندیس می دادم. آثار برگزیده تفاوتی به اندازه تار مو داشتند و می خواهم بگویم اگر می نویسید به ظرافت ها توجه کنید.
سپس خزاعی عنوان کرد: من تهیه کننده امپراطور جهنم جدیدترین اثر شیخ طادی هستم. نباید اتفاقی بیفتد که بین اثر قبلی یک کارگردان مثل شیخ طادی با اثر بعدیش 5 سال فاصله بیفتند.
وی افزود: شاید اگر سردار نقدی نبود امپراطور جهنم ساخته نمی شد، او گفت با ضمانت من این فیلم را بسازید
یعنی هیچکس حاضر به حمایت از فیلمی با موضوع تکفیری ها نبود.
در ادمه جوایز بخش پویانمایی اهدا شد.
در بخش فیلمنامه پویانمایی «حس مشترک» نوشته محمدحسن عرفان منش و دوستان نوشته مهدی شریعتی و حسین مظلوم دیپلم افتخار گرفتند و پرستوی زرین این بخش به ناگهان باد می خیزد نوشته ادریس سامانی رسید.
دیپلم بخش کارگردانی انیمیشن به لایت سایت به کارگردانی مسلم طباطبایی و آنتراکت به کارگردانی محمدرضا خردمندان و پرستوی زرین به هزار افسان ساخته اصغر صفار و عباس جلالی رسید.
دیپلم افتخار بهترین فیلم این بخش به مرد خاکی ساخته مهسا جلالی و پرستوی زرین این بخش به جنگ جهانی سوم ساخته عبدالامیر سمیعی اهدا شد.
در بخش گرامیداشت سیدرضا میرکریمی کارگردان سینما و دبیر سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر ابوذر حیدری، علیرضا صلواتی و محبوبه غلامحسینی از فیلمسازان عرصه فیلم کوتاه و همچنین مجتبی امینی، محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری و رضا کیانیان به صحنه آمدند.
این خبر تکمیل می شود...