مصرف میوه انار برای درمان کم خونی، اسهال، تقویت سیتم ایمی بدن، حفظ سلامت قلب، کمک به هضم غذا، کاهش التهاب استخوان و بازسازی غضرف ها، سلامت دندان، درمان سنگ کلیه، محافظت از پوست و … مفید می باشد. اما ممکن است خوردن میوه انار برای کودکان و افراد کهنسال به دلیل وجود هسته دانه انار سخت باشد، بنابراین بهترین روش برای استفاده از این میوه خوشمزه و بهره بردن از خواص انار گرفتن آب انار می باشد. به همین منظور در ادامه می توانید، با طرز تهیه آب انار آشنا شوید.
طرز تهیه آب انار
ابتدا، اناری سالم و بدون له شدگی را انتخاب نمایید و آن را خوب بشویید و بعد به وسیله چاقو انار را به دو قسمت تقسیم کنید.
داخل کاسه ای، مقداری آب بریزید و انار نصف شده را داخل آن قرار دهید.
آنگاه به همان شکل و در زیر آب، دانه های انار را از هم جدا نمایید. با انجام این کار دانه های انار در ته کاسه تهنشین می گردند و غشای داخلی انار(پوسته های سفید) در سطح آب شناور می شوند.
در ادامه طرز تهیه آب انار باید پوست انار و پوسته های سفید را از داخل کاسه خارج کنید.
در مرحله بعدی، دانه های انار را آب کش نمایید و آن ها را درون دستگاه مخلوط کن بریزید، تا به طور کامل دانه های انار له شوند و آب آن ها گرفته شود.
سپس، برای گرفتن هسته های دانه انار، باید آن را از صافی عبور دهید و با کمک پشت قاشق، مقداری هسته های داخل صافی را فشار دهید، تا آب انار به طور کامل از هسته ها جدا شود.
حال شما یک لیوان آب انار طبیعی دارید، که ارزش غذایی آن فوق العاده زیاد می باشد.
نکته: چنانچه آب انار بدست آماده ترش باشد، می توانید با افزودن مقداری آب سرد و یا اضافه کردن مقدار کمی شکر، ترشی آن را برطرف کنید.
همانطور که در مطلب بالا با طرز تهیه آب انار آشنا شدید، برای مشاهده طرز تهیه پاناکوتای انار، ژله انار، لواشک انار، ترشی انار و رب انار می توانید، به مطالب قبلی آرگا مراجعه کنید.