به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، با توجه به موضوع خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در تاریخ 29 مارس سال جاری، روزنامههای هندی در مطالبی مختلف به نارضایتی هند از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا پرداختند.
به گزارش شبکه زی نیوز هند، از آنجا که در سالهای اخیر شرکتهای هندی سرمایه گذاری سنگینی در کشور انگلیس انجام دادهاند، مقامات دهلی نو بهدقت تمام تحولات موضوع خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را دنبال میکنند و نگران این موضوع هستند.
با توجه به بازار مشترک میان دو کشور، انگلیس دروازه ورود شرکتهای هندی به اتحادیه اروپا بهحساب میآید.
به گفته روزنامه اکونومیک تایمز، بیش از 800 شرکت هندی در حال حاضر در کشور انگلیس مشغول به فعالیت و تعداد یکصد و 10 هزار نفر در این شرکتها استخدام هستند.
به گفته کارشناسان اقتصادی با در نظر گرفتن حضور اقتصادی هند در کشور انگلیس باید گفت که با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، دهلی نو مجبور به اخراج تعداد زیادی از کارکنان خود در این کشور خواهد شد.
از طرف دیگر نه تنها هند بلکه اقتصاد داخلی خود انگلیس نیز با متضرر شدن شرکتهای هندی ضربه شدیدی متحمل میشود و باعث کاهش ارزش پوند واحد پولی انگلیس خواهد شد.
شبکه زی نیوز میگوید، برخی از شهروندان دو تابعیتی هند و کشورهای جنوب آسیا در نظرسنجی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند، زیرا سیاستمداران انگلیسی به آنان وعده داده بودند در صورت تحقق این موضوع، مهاجرین آسیایی میتوانند راحتتر به این کشور مهاجرت کرده و مشغول به کار شوند.
خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا که بهطور گستردهای با نام برگزیت از آن نام برده میشود به خروج آتی بریتانیا از اتحادیه اروپا اشاره دارد. در پی یک همهپرسی در سال 2016 برای خروج بانگلیس از اتحادیه اروپا، حکومت بریتانیا اعلام کرد در 29 مارس 2017 رویه رسمی برای خروج را آغاز خواهد کرد که در دیرترین حالت تا 31 مارس 2019، بریتانیا را از اتحادیه اروپا خارج خواهد کرد.