به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، آیین امضای تفاهمنامه راه اندازی مرکز نوآوری و شتاب دهی سینمای ایران میان ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و بنیاد سینمایی فارابی امروز با حضور علیرضا تابش رئیس بنیاد و پرویز کرمی مشاور مدیریت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و عبدالحسین عبدالحسنی مدیر شرکت دانش بنیان «دیرین دیرین» برگزار شد.
در این آیین تابش با اشاره به اینکه از دو سال پیش طرح جامع سینمای ایران با چشم انداز 10 ساله در اقسام و موضوعات مختلف در حال اجراست اظهار داشت: یکی از 10 راهبرد اساسی این طرح نهضت تولید محتوا با توجه ویژه به بازارهای داخلی و جهانی است.
وی با بیان اینکه بنیاد فارابی قصد دارد با همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به این هدف نزدیک شود خاطرنشان کرد: موضوع مهم در تولید محتوا این است که سینما در همه شیوه ها، اقسام و فرآیندها جدید شود. بر همین اساس در تولید نمایش و حتی بازاریابی نیازمند نسل خلاق و جدید هستیم تا در زیست بوم جدید خلاق و مجهز به فناوری روز شویم.
مدیرعامل بنیاد فارابی با اشاره به اینکه در این نهاد شوراهای مشورتی و همفکری بسیاری برای تولید و ایده یابی سوژه های بکر وجود دارد تاکید کرد: امیدواریم ایجاد نوآوری و شتاب دهی سینمای ایران مسیر رسیدن به هدف ها را سرعت بخشد و با فعالیت های مناسب به اهداف مورد نظر دست یابیم.
تابش با اشاره به اینکه بنیاد سینمایی فارابی نقش تسهیل گری در تولید برای سینمای حرفه ای کشور و موضوع سریال های اینترنتی و حمایت از تولید انیمیشن را برعهده دارد تصریح کرد: تسهیل گری در ذات و بنیاد این نهاد بوده است؛ اما این تسهیل گری شامل مسائل سخت افزاری نمی شود و در دوره جدید در حوزه نرم افزاری همکاری های لازم را با تولیدکنندگان خواهیم داشت.
وی افزود: بنیاد سینمایی فارابی قصد بازگشایی مرکز جدید برای وسایل سخت افزاری ندارد؛ بلکه در این راستا هم افزایی با نهادهای دیگر را در دستور کار دارد. بر همین اساس با امضای این نوع تفاهم نامه ها به سمت صنایع خلاق هنرهای تصویری و سینمایی می رویم.
***پتانسیل گردش مالی هنر سینما از 26 میلیارد ریال بیشتر است
کرمی نیز همچنین در این آیین با اشاره به اینکه امضای این تفاهم نامه ورود نوآوری و فناوری در عرصه هنر-صنعت سینماست خاطرنشان کرد: پیش از این نشست هایی برگزار شد که نتیجه آن به ایجاد مرکز شتاب دهی ختم شد؛ گردش مالی هنر سینما در حدود 26 میلیارد ریال اما پتانسیل این گردش بیش از این میزان است. امیدواریم با ایجاد مرکز شاهد فراگیری انیمیشن سریال های اینترنتی و تولید فیلم باشیم و در ادامه شاهد سینمای خوب در بخش فرا ملی خواهیم بود.
وی عنوان کرد: تاکنون سینمای ایران به موضوع روایت گری و دستاورد علمی و فناوری نمی پرداخت در حالی که در جهان رتبه های اول را در زمینه های مختلف به دست آورده ایم و امیدواریم با امضای این تفاهم نامه موضوعاتی از این نوع در فیلم ها و سریال ها ساخته شود. در پایان تفاهم نامه میان حاضران امضا شد.
فراهنگ ** 7561 **9157