به گزارش گروه فرهنگ و هنر مشرق، جشن میلاد حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و جشن امضای کتاب نهضت سواد رسانه ای، نوشته سید بشیر حسینی در ترنجستان بهشت برگزار شد.
در این مراسم همچنین از مهدی طحانیان، آزاده پرآوازه و راوی کتاب سرباز کوچک امام به خاطر زحماتش در معرفی و ترویج این کتاب تجلیل به عمل آمد.
همچنین جشن امضای 6 عنوان از کتاب های ناصر پروانی، مدیر بیمارستان مفید به نفع کودکان سرطانی در حاشیه این مراسم برگزار شد.
در آغاز این مراسم، قاسم صرافان از شاعران آیینی و انقلابی، اشعاری را در مدح امام زمان (عج) خواند و پس از آن آزاده مهدی طحانیان سخنانش را شروع کرد.
طحانیان با اشاره به توسل اسرای ایرانی در اردوگاه به حضرت امام زمان (عج) گفت: یکی از افسران خبیث بعثی وقتی مقاومت های من را در برابر دستوراتش دید و وقتی در برنامه مصاحبه یک خبرنگار خارجی با من به نتیجه ای نرسید، تصمیم گرفت با گرز محکم و بلندی که داشت، چنان به کمر من بزند که فلج شوم. من هم نوجوانی بودم که آرزوهایی داشتم. همانجا دلم شکست و به امام زمان متوسل شدم. ناگهان با ضربه آن افسر بعثی، گرزش دو نیم شده و جای شکستگی اش ریش ریش شد. من هم از آن ضربه هیچ آسیبی ندیدم. با این اتفاق، من حضور حضرت را بیش از پیش درک کردم.
گفتنی است حضور در 21 استان کشور، برگزاری حدود 80 نشست کتابی در استان ها، حضور در شبکه های استانی و روایت گری و معرفی کتاب سرباز کوچک امام، دیدار با ائمه جمعه استانها، سخنرانی در یادواره شهدای شهرستانها، حضور در مدارس دوره رهنمایی و متوسطه و حضور در دانشگاهها از جمله اقدامات مهدی طحانیان در جریان پویش کتابخوانی کتاب قهرمان بوده است.
در ادامه مراسم و پس از تجلیل از آزاده سرافراز مهدی طحانیان، حاج مهدی عزیزیان، به مدیحه سرایی و مولودی خوانی پرداخت و ناصر پروانی مدیر بیمارستان کودکان مفید ضمن اشاره به نعمت های امنیت و سلامت، گفت: در نزدیک همین جا و در بیمارستان مفید، روزانه پذیرای 2000 کودک بیمار هستیم و از همه شما می خواهم قدر نعمت سلامت تان را بدانید.
وی همچنین 6 عنوان از کتاب های شعرش را برای کمک به کودکان سرطانی در معرض فروش گذاشت.
در ادامه این مراسم، سید بشیر حسینی در جایگاه قرار گرفت و به سئوالات مجری برنامه پاسخ گفت.
وی در پاسخ به این سئوال که کتاب نهضت سواد رسانه ای چگونه شکل گرفت، گفت: زمانی که ما آرزو داشتیم اصطلاح سواد رسانه ای مطرح شود، نام کتاب 150 هشتگ بود که مادرم با آن مخالفت کرد و نام کتاب را تغییر دادم. زمانی که این کتاب را می نوشتیم، هیچکداممان تلگرام نداشتیم و به همین سرعت، اتفاقات جدید افتاد.
سید بشیر حسینی درباره تقدمی کتابش به حضرت ولی عصر (عج) افزود: این شانزدهمین کتابی است که «پیشکش به رد پای بارانی که روزی خواهد آمد و بیابان دلها را بهاری خواهد کرد» شده است.
حسینی درباره کتاب لایک ممنوع هم گفت: این مجموعه ای شش جلدی است که یکی از آنها چاپ شده و دو تا از آنها هم برای چاپ رفته است. این کتاب، داستان شایعه هاست و اینکه چقدر زود همه چیز را باور می کنیم. من فردا به خوزستان و لرستان می روم و هر چه عایدی کتاب هایم باشد را به مردم سیل زده میدهم. این روزها فیلمی منتشر شد که تخریب خانه های شهر شوشتر بود. کسانی که آشنا هستند می دانند که اصلاً خانه های چند طبقه این گونه در شوشتر نداریم و سیل هم به این شدت نبوده است. اما آن عکس های جانبازی که پای مصنوعی اش در گل ماند خیلی کمتر دیده شد. الان در شبکه های اجتماعی مردم، هم فعالند و هم علافند. ما باید گزینشگر باشیم تا چیزهای خوشگل را به اشتراک بگذاریم.
داور برنامه عصر جدید ادامه داد: متاسفانه آما تلفتا بعد از سیل از خود سیل بیشتر شده چرا که برای برخی، امیدها از بین رفته است.
وی در سوالی مبنی بر اینکه رویکرد مخاطبان به داوری خودتان در عصر جدید را چگونه ارزیابی می کنید؟ گفت: اتفاقاً الان موج های منفی شروع شده تا نظر مردم را خراب کند. من خیلی فکر کرده ام وقتی می خواهم علامت قرمز و کلیدش را بزنم، به چه صورت باشد؟ ما برای شاخصه های داوری 8000 صفحه مطالعه داشتیم. تصمیم گرفتیم استراتژی مان جدی و سختگیرانه باشد. این مسابقه باید شاخ اینستا را می شکاند. شاخ هایی که با کارهای بی فایده و بی قاعده مطرح می شدند. اما مثلاً علی قمی از کل رای های مردم یکی از سه رای بالا و چند میلیونی را داشت و این نشان می داد که بیننده به نمونه های ایرانی علاقه زیادی دارد.
سید بشیر حسینی درباره پسوند اسفیدواجانی که پسوند نامش است گفت: اسفیدواجان روستای آباء و اجدادی ماست و به اینکه دهاتی هستم افتخار می کنم. چندین سال پیش به من می گفتند این پسوند را از نامم حذف کنم اما قبول نکردم و گفتم خیلی هم با کلاس است!
نویسنده کتاب نهضت سواد رسانه ای در پایان به برخی سئوالات حضار پاسخ گفت.
در پایان مراسم، حاضران کتاب های نهضت سواد رسانه ای و لایک ممنوع را به امضای دکتر سید بشیر حسینی رساندند تاعوایدش به نفع سیل زدگان هزینه شود.