ماهان شبکه ایرانیان

سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش در گفت و گو با ایرنا:

لغو معافیت خرید نفت ایران به اقتصاد هند ضربه ای سخت می زند

لغو معافیت خرید نفت ایران به اقتصاد هند ضربه ای سخت می زند
به گزارش شبکه خبری سنگاپوری 'چنل نیوز ایشیا'، 'دونالد ترامپ' سال 2015 از خروج آمریکا از توافقنامه هسته ای ایران خبر داد و در نوامبر، به استثنای هشت کشور، از جمله هند، چین و ترکیه، سایر کشورها را مشمول تحریم های نفتی علیه ایران کرد. معافیت از تحریم های نفتی ایران، امروز/2 مه(12 اردیبهشت) پایان یافت.
به گفته 'واندانا هری'، موسس پرتال بازارهای انرژی جهان، موسوم به 'واندا اینسایتس'، با توجه به تحریم های آمریکا علیه ونزوئلا، تحریم های واشنگتن علیه ایران، هند را با مشکلی مضاعف مواجه کرده است و این کشور مجبور به پرداخت هزینه بیشتر برای واردات می شود.
هری افزود، با توجه به اینکه هند، سومین اقتصاد بزرگ دنیا و از خریداران قدیمی نفت ایران، 80 درصد نیاز نفتی اش را از خارج تامین می کند، در برابر افزایش قیمت نفت آسیب پذیر است.
با وجود آنکه هند اعلام کرد که کمبود نفت مورد نیاز کشورش را از سایر کشورها تامین خواهد کرد، تحلیلگران می گویند، دهلی قادر به پر کردن خلای نفت ایران نخواهد بود.
'مدو نینان'، از کارشنان مسایل نفتی، در این رابطه گفت، هیچ کشوری به هند نفت صدقه نخواهد داد. حتی عربستان تصمیم ندارد در بازار جهانی نفت، جایگزین ایران شود.
وی افزود، نفت به دلار فروخته می شود و افزایش قیمت نفت، روپیه هند را تحت فشار قرار خواهد داد. افزایش قیمت نفت همچنین موجب افزایش قیمت سوخت در هند و تضعیف تلاش های دولت این کشور برای پایین نگه داشتن نرخ تورم خواهد شد.
با وجود نرخ پایین تورم، هند به منظور کمک به تقویت اقتصاد کشور، امسال دوبار نرخ بهره بانکی را کاهش داد و افزایش تورم ناشی از لغو معافیت خرید نفت از ایران، بانک مرکزی هند را برای کاهش دوباره نرخ بهره در تنگنا قرار خواهد داد.
طبق توصیه هری، دولت هند باید ضمن ارسال پیام درک ضرورت تحریم ها به واشنگتن، آمریکا را برای یافتن راهی برای این مشکل تحت فشار بگذارد.
آساق**1088 **1663**
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان