به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الله روستا رئیس ستاد مرکز پزشکی حج وزیارت در مدینه گفت: سه درمانگاه که یکی از آنها به عنوان مجموعه درمانی اصلی به صورت مجهز و شبانه روزی دایر است و دو درمانگاه و یک مطب نیز در کنار آن وظیفه خدمات دهی به زائران مدینه النبی (ص) را عهده دار هستند.
وی، کادرپزشکی فعال در این مراکز در مدینه منوره را 54 نفرشامل پزشک عمومی، متخصصان طب اورژانس، زنان، قلب، اعصاب و روان، تکنسین دارویی و پزشک اعزام (عرب زبان)، جهت هماهنگی اعزام بیماران به بیمارستانهای سعودی ونیز پرستار ذکر و عنوان کرد: در درمانگاهها سرم تراپی و تزریقات نیز برای زائران انجام میشود.
وی با بیان اینکه زائران ایرانی که تا کنون به این مراکز درمانی مراجعه کردند مشکل و بیماری جدی نداشته اند وبا یک سری اقدامات درمانی مشکل آنها حل شده و هم اکنون همه زائران در صحت و سلامت کامل به سر میبرند.
وی توضیح داد: از یک هزار و 499 زائر مراجعه کننده به مراکز درمانی مدینه، هزار و 31 نفر به درمانگاه تخصصی و بقیه به درمانگاه عمومی مراجعه کردند و اغلب مراجعات هم به دلیل دردهای عضلانی، آلرژی، سرماخوردگی، تشدید بیماری قلبی و مانند آن بوده است.
رئیس ستاد مرکز پزشکی حج وزیارت درمدینه تصریح کرد: همچنین 4 دستگاه آمبولانس هم برای اعزام بیماران تدارک دیده شده است.
به گفته روستا، در صورتی که بیماری نیاز به مراقبتهای بیمارستانی داشته باشد، با هماهنگی با وزارت بهداشت عربستان، جهت رسیدگی و درمان به بیمارستانهای مدینه انتقال مییابد که تاکنون 35 بیمار خدمات پاراکلینیکی را از بیمارستانهای کشور میزبان دریافت کردند.
روستا ادامه داد: یک زائر ایرانی که بدلیل مشکلات گوارشی در بیمارستان سعودی بستری شده بود امروزمرخص شد ومشکل و بیماری حادی گزارش نشده است.
روستا با ابراز رضایت همکاری بیمارستانهای کشور میزبان با مراکز درمانی درپذیرش بیماران ایرانی افزود: خدمات پزشکی به زائران تا آخرین روز حضور آنها در مدینه ادامه خواهد یافت و امید است تمامی آنان در صحت و سلامت کامل مراسم حج تمتع را به جای آورند.