ماهان شبکه ایرانیان

نگرانی دولتمردان آمریکا از تأثیر فیس‌اپ بر انتخابات ۲۰۲۰

فیس اپ، اپلیکیشنی که می تواند تصویری از پیری شما را شبیه سازی کند این روزها بار دیگر در صدر اخبار قرار گرفته. اما پس از نگرانی های امنیتی از آپلود شدن بدون اجازه عکس ها در سرورهای این اپ و نیز دسترسی غیر مجاز به گالری، برخی دولتمردان ایالات متحده با اشاره به نگرانی مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ خواستار رسیدگی به این اپلیکیشن شده اند.

نگرانی دولتمردان آمریکا از تأثیر فیس‌اپ بر انتخابات 2020

فیس اپ، اپلیکیشنی که می تواند تصویری از پیری شما را شبیه سازی کند این روزها بار دیگر در صدر اخبار قرار گرفته. اما پس از نگرانی های امنیتی از آپلود شدن بدون اجازه عکس ها در سرورهای این اپ و نیز دسترسی غیر مجاز به گالری، برخی دولتمردان ایالات متحده با اشاره به نگرانی مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 خواستار رسیدگی به این اپلیکیشن شده اند.

گفته می شود این اپلیکیشن توسط توسعه دهنده های از روسیه تولید شده و به همین دلیل نگرانی هایی از احتمال سوء استفاده از آن با نزدیک شدن به انتخابات 2020 ایالات متحده مطرح شده است.

به گزارش سی ان ان، در سال 2016 و تنها یک هفته قبل از انتخابات ریاست جمهوری، کمیته دموکراتیک ملی ایالات متحده مورد حمله هکرهای روس قرار گرفت و از آن زمان در تلاش است تا با تحقیقات در حوزه امنیت سایبری جلوی اتفاقات مشابه را بگیرد. به این منظور حتی «باب لُرد» از مقامات اجرایی سابق یاهو را استخدام کرده است. لرد، به عنوان یک متخصص امنیتی که نگرانی های عمیقی در مورد این اپلیکیشن دارد معتقد است که در حال حاضر ریسک حریم شخصی اپلیکیشن مشخص نیست اما واضح است که استفاده از اپلیکیشن به ریسک های احتمالی نمی ارزد. او به افراد حاضر در اکوسیستم دموکرات ها و کارمندان کمپین انتخاباتی توصیه کرده که فیس اپ را کنار بگذارند.

فیس اپ

به گزارش تایم سناتور «چاک شومر» از اف بی آی و کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده درخواست کرده که به احتمال استفاده اپلیکیشن از داده های کاربران آمریکایی توسط هر موجودیت مرتبط با دولت روسیه تحقیق شود.

از سوی دیگر کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده به کمپین های ریاست جمهوری سال 2020 این کشور هشدار داده که از این اپلیکیشن محبوب استفاده نشود. در تشریح دلیل این موضوع به نگرانی ها در مورد توسعه دهنده روسی این اپ اشاره شده است.

اما از سوی دیگر توسعه دهنده اپلیکیشن به وبسایت تک کرانچ اعلام کرده که حتی با وجود این که هسته اصلی تیم تحقیق و توسعه آن در روسیه قرار دارد اما اطلاعات کاربران به روسیه ارسال نمی شود. فیس اپ توضیح داده که ارسال اطلاعات به این دلیل است که از کارایی اپ اطمینان حاصل شود و به عنوان مثال نیازی نباشد کاربر عکس های تکراری را ثبت کند. علاوه بر این گفته شده که بیشتر عکس ها در مدت 48 ساعت پس از آپلود شدن از سرورها حذف می شوند و هیچ داده ای در اختیار موجودیت های ثالث قرار نمی گیرد.

به این ترتیب به نظر می رسد مقصد اطلاعات، سرورهایی در خارج از روسیه هستند. این موضوع را موسس شرکت هم تأیید و اعلام کرده که از سرورهای گوگل و آمازون بهره می برند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان