به گزارش ایسنا به نقل از آرت دیلی، این 9 رمان کوتاه از نویسنده «در جستوجوی زمان از دسترفته» قرار بود بخشی از کتاب «خوشیها و روزها» اولین اثر «مارسل پروست» باشد، اما «پروست» بعدها از انجام این کار منصرف شد. «خوشیها و روزها» مجموعهای از شعرها و داستانهای کوتاه است که در سال 1896 به چاپ رسید.
این 9 متن توسط برنار دو فالوا، کارشناس خبره آثار «پروست» و بنیانگذار انتشارات فالوا که سال گذشته درگذشت، کشف شده است.
این مجموعه در اکتبر سال جاری و با عنوان «نویسنده مرموز و چندین رمان کوتاه چاپنشده» به همراه نقد به چاپ خواهد رسید.
برنار دو فالوا پیشتر یک رمان چاپنشده و یک متن ناتمام از «پروست» را کشف کرده بود که هر دو آنها در دهه 50 میلادی به چاپ رسیدند.
«مارسل پروست» در سال 1982 وارد عرصه فعالیتهای ادبی جدی شد و همکاریاش را با نشریه «Banqunet» آغاز کرد. در سال 1896 در 25 سالگی اولین اثر خود را به نام «خوشیها و روزها» منتشر کرد. اولین شاهکار «پروست»، «طرف خانه سوان» بود که اولین قسمت از اثر هفتگانه «در جستوجوی زمان از دسترفته» را تشکیل میداد و در دسامبر 1913 منتشر شد. «در جستوجوی زمان از دسترفته» مشهورترین اثر او بود که بین سالهای 1913 و 1927 در هفت جلد منتشر شد.
یک نسخه از کتاب «طرف خانه سوان» در سال 2017 به قیمت 1.7 میلیون دلار در یک حراجی فروخته شد که در آن زمان رکوردی برای فروش کتابهای فرانسوی رقم زد.
این نویسنده فرانسوی در عرصه نویسندگی از افرادی چون «گوستاو فلوبر»، «فئودور داستایوفسکی»، «جورج الیوت» و «لئو تولستوی» الهام میگرفت و «گراهام گرین» او را بزرگترین نویسنده قرن بیستم نامید.
اکثر آثار «پروست» بعد از مرگش به چاپ رسیدند؛ رمان «اسیر» در سال 1923، رمان «زندانی» در سال 1925، «زمان بازیافته» در سال 1927، «ژان سنتوی» در سال 1952 و اثر ناتمام «علیه سنت بوو» در سال 1953 منتشر شدند. این نویسنده در سال 1918 جایزه ادبی «گنکور» فرانسه را کسب کرد. «مارسل پروست» سال 1922 در سن 51 سالگی درگذشت.