ماهان شبکه ایرانیان

اخبار مجلس/دومین کارت زرد مجلس به وزیر اقتصاد در یک روز/تذکر ۱۰۵ نماینده بهروحانی

خبرگزاری ایسنا: در جلسه علنی عصر امروز (دوشنبه) فرهاد دژپسند به سوال محمدرضا صباغیان نماینده مهریز و 11 نماینده دیگر درباره‌ی علت عدم اجرای ماده 29 قانون برنامه ششم در خصوص راه اندازی سامانه ثبت حقوق و مزایای شاغلان دستگاه‌های ذی‌ربط پاسخ دادند.

علی رغم پاسخ و توضیحات وزیر درباره‌ی ارائه نکردن اطلاعات از سوی برخی از دستگاه‌ها برای ثبت در سامانه صباغیان یکی از نمایندگان سوال کننده درخواست کرد که این سوال به رای مجلس گذاشته شود چون اساسا رئیس جمهور باید پاسخگو باشد.

در نهایت نمایندگان با 93 رای موافق، 95 رای مخالف و 3 رای ممتنع از مجموع 207 نماینده حاضر در مجلس اعلام کردند که از پاسخ‌های وزیر قانع نشدند.

حاجی‌دلیگانی: حقوق مدیران شفاف نیست/ لاریجانی: حقوق شاغلان دو قوه در سامانه بارگذاری شده است

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: در دو و نیم سالی که از زمان لازم الاجرا شدن قانون اعلام ثبت حقوق و دستمزد مدیران و شاغلان دستگاه اجرایی می‌گذرد این موضوع به هیچ‌وجه شفاف نیست.

حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی در جلسه علنی عصر امروز (دوشنبه 11 شهریور) گفت: دو و نیم سال از زمان لازم‌الاجرا شدن قانون ثبت و اعلام حقوق مدیران و شاغلان دستگاه‌های اجرایی می‌گذرد، اما موضوع برای مردم به هیچ‌وجه شفاف نیست.

وی افزود: حق مردم تضییع شده و مردم نمی‌دانند افرادی که انتخاب کرده‌اند چه میزان حقوق می‌گیرند.

وی تصریح کرد: با دستور آقای لاریجانی رئیس مجلس به آقای رحیمی از اعضای هیأت رئیسه در این باره موضوع مورد بررسی قرار گرفت و آقای رحیمی اعلام کردند که دسترسی مردمی به سایت اعلام حقوق و دستمزد مدیران وجود ندارد.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به حاجی دلیگانی گفت: قوه مجریه و مقننه اطلاعات حقوق، دستمزد و مزایای مدیران و شاغلان خود را در سامانه و سایتی که در این باره وجود دارد اعلام کرده است و باید پیگیری کنیم تا مابقی دستگاه‌ها هم اطلاعات خود را در این سامانه بارگذاری کنند، ضمن اینکه سایتی را هم دولت در این باره برای ثبت اطلاعات لازم درنظر گرفته است.

 

دژپسند: برخی دستگاه‌ها مزایای شاغلان را در سامانه ثبت حقوق اعلام نمی‌کنند
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه برخی دستگاه‌ها مزایای شاغلان را در سامانه ثبت حقوق اعلام نمی‌کنند، گفت: این سامانه از سال 96 راه‌ادازی شده است.

فرهاد دژپسند در نشست علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه، 11 شهریورماه) مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به سوال محمدرضا صباغیان بافقی نماینده مهریز و بافق مبنی بر اینکه علت عدم اجرای ماده (29) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در خصوص راه‌اندازی سامانه ثبت حقوق و مزایای شاغلان دستگا‌ه‌های ذیربط چیست، گفت: زمانی که این موضوع در برنامه ششم تدوین و در صحن علنی بررسی و تصویب شد، بنده به عنوان معاون سازمان برنامه و بودجه مشغول بودم، بنابراین کاملاً به موضوع اشراف دارم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: متولی این کار در دولت سازمان امور اداری و استخدامی است که باید امور را تولیت کند و خوشبختانه همکاران در سازمان توانستند در سال 96 سامانه را کاملاً راه‌اندازی و طی بخشنامه‌های متعدد از دستگاه‌های اجرایی درخواست کردند که مطابق با شرایط و ضوابط نسبت به بارگذاری اطلاعات درخواستی و ارسال آنها به سامانه کنند که از سال97 تاکنون این کار انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این مهم در قوه مجریه به طور متمرکز و جدی انجام می‌شود و اینکه مطرح کردم تولیت امر در سازمان امور اداری واستخدامی انجام می‌شود حرف جدیدی نبوده و فرار از مسئولیت نیست بلکه تقسیم وظیفه اداری بوده که میان دستگاه‌ها وجود دارد.

این عضو کابینه دولت دوازدهم یادآور شد: جمع‌آوری اطلاعات در مقیاس وسیع و گسترده باید در قالب سامانه‌ای باشد که امکان بارگذاری اطلاعات توسط تمامی دستگاه‌ها وجود داشته و قابل اعمال مدیریت توسط دستگاه‌ها باشد البته برای دستگاه‌ها نیز باید امکان نظارت فراهم باشد. براین اساس سازمان امور اداری و استخدامی در سال اول اجرای برنامه یعنی96 به این مهم دست یافت البته دستگاه‌های اجرایی باید برای تحقق آن همکاری کنند.

دژپسند افزود: دستگاه‌های اجرایی تنها تحت پوشش قوه مجریه نبودند بلکه قوای سه‌گانه، نیروهای نظامی و اطلاعاتی، شهرداری و نهادهای عمومی را شامل می‌شدند و پیش از این هیچگونه ارتباط منظم و اداری میان این امور با سازمان امور اداری و استخدامی نداشتند هر چند باید اطلاعات بارگذاری می‌شد اما در سایر قوا در این رابطه مقاومت وجود داشت، قوه قضائیه، نهادها و شهرداری‌ها باید اطلاعات را بارگذاری می‌کردند، در واقع قوه قضائیه به دلیل اینکه در آستانه تغییرمدیریت بود بنابراین در سال گذشته بارگذاری حقوق و دستمزد انجام نشد و در سال جاری با پیگیری‌های صورت گرفته وزیر دادگستری مطرح کرد که رئیس قوه دستور انجام کار را داده اما هنوز انجام نشده است. همچنین شهرداری‌ها، بنیادها و موسساتی که از نظر قانون تحت سرپرستی مقام معظم رهبری هستند مطرح کردند که باید دستورات لازم انجام شود. صدا و سیما نیز یکی از این دستگاه‌ها است که هر چند برای شفافیت تلاش کرد اما هنوز بارگذاری آن محقق نشده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی یادآور شد: بنابراین صدا و سیما، شرکت‌های تابعه، قرارگاه‌های سازندگی، ستاد فرمان اجرایی امام و اشخاص عمومی وابسته به آنها تاکنون هیچ اطلاعاتی را در مورد حقوق و دستمزد بارگذاری نکرده‌اند و پس از 3 سال هنوز اطلاعات آنها کامل نشده است.

وی تصریح کرد: در واقع دولت اراده جدی برای بارگذاری حقوق و دستمزد در سامانه دارد و سازمان برنامه و بودجه نیز تمامی اقدامات لازم را انجام داده است، نیاز است دستگاه‌ها در این رابطه همکاری لازم را داشته باشند.

 

تذکر 105 نماینده به«روحانی»درباره رسیدگی به پرونده فساد ارزی
عضو هیئت رئیسه مجلس تذکر 105 نماینده به وزیر دادگستری و رئیس جمهور درباره لزوم تمکین و رعایت اصل تفکیک قوا و استقلال قوه قضائیه در رسیدگی به پرونده های مهم مفاسد اقتصادی به ویژه پرونده فساد ارزی را قرائت کرد.

محمدعلی وکیلی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(دوشنبه یازدهم شهریور) تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.

**تذکر سیدناصر موسوی نماینده فلاورجان به وزیر کار ؛ ضرورت پرداخت یارانه مراکز توانبخشی غیردولتی براساس نرخ سال 98 و جلوگیری از تعطیلی این مراکز.

**تذکر نادر قاضی پور نماینده ارومیه به وزرای اقتصاد، تعاون و صمت؛ تسریع در حل مشکلات کارگران شرکت هپکو اراک.

** تذکر نادر قاضی پور و روح‌الله حضرت پور طلاتپه نمایندگان ارومیه به وزیر جهاد کشاورزی؛ تسریع در پرداخت خسارات ناشی از طوفان به کشاورزان منطقه.

** تذکر جبار کوچکی نژاد نماینده رشت به وزیر بهداشت؛ لزوم پیگیری لازم برای تامین و توزیع دارو برای درمان معتادان.

** تذکر شهاب‌الدین بی‌مقدار نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر به رئیس جمهور و وزیر ارتباطات؛ لزوم ارائه گزارش درخصوص وجود یا عدم وجود پارازیت‌ها و علت پایین بودن سرعت اینترنت در قیاس با سایر کشورها به مجلس.

** تذکر سیده فاطمه ذوالقدر و اعضای مجمع نمایندگان تهران به رئیس جمهور؛ لزوم پرداخت مبلغ تعیین شده برای بیمه قالیبافان که تاکنون هیچ اعتباری تخصیص داده نشده است.

** تذکر سیدجواد حسینی کیا و فرهاد تجری نمایندگان سنقر و کرمانشاه به وزیر جهاد کشاورزی؛ تسریع در پرداخت مطالبات کشاورزان.

** تذکر عبدالغفور ایران‌نژاد نماینده چابهار به رئیس جمهور؛ لزوم دستور جدی درخصوص جلوگیری از حمله تمساح در منطقه چابهار به کشاورزان و مردم.

** تذکر صدیف بدری نماینده اردبیل، نیر، نمین و سرعین به رئیس جمهور؛ اجرای کامل قانون حمایت از حقوق معلولان.

** تذکر حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده اسلام‌آباد غرب به رئیس جمهور؛ ضرورت تخصیص 160 میلیارد تومان از اعتبار راه آهن غرب کشور با توجه به دست‌اندازی خلاف معاون اول رئیس جمهور به این بودجه.

** تذکر امیر خجسته نماینده همدان و فامنین به وزیر امور اقتصادی و دارایی؛ لزوم تعیین مقررات لازم برای انتصاب مدیران شاخص در سازمان بورس.

** تذکر احمد امیرآبادی‌فراهانی نماینده قم و 104 نفر از نمایندگان به وزیر دادگستری و رئیس‌جمهور؛ لزوم تمکین و رعایت اصل تفکیک قوا و استقلال قوه قضائیه در رسیدگی به پرونده‌های مهم مفاسد اقتصادی به ویژه پرونده فساد ارزی.

** تذکر شهاب نادری نماینده اورامانات به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ چرا درخصوص درمانگاه های تامین اجتماعی و جذب نیروهای بومی برخورد دوگانه می‌شود؟

** تذکر محمدرضا نجفی نماینده تهران به وزیر نفت؛ توضیح درخصوص عدم پیشرفت مناسب در اجرای بخش‌های مربوط به بهینه‌سازی مصرف سوخت موضوع ماده 12 قانون رفع موانع تولید.

** تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر به رئیس‌جمهور؛ لزوم نظارت بر عملکرد جمعیت هلال‌احمر و جلوگیری از تبعیض و بی‌عدالتی در حوزه نیروی انسانی، تذکر به وزیر کشور؛ چرا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درصدد حذف سامانه تلفنی 133 تاکسی بیسیم است، تذکر به وزیر اقتصاد؛ لزوم پیگیری وضعیت واگذاری صنایع شیمیایی ایران به قیمت 3800 میلیارد تومان با شرط پرداخت 35 درصد نقد یعنی معادل 1300 میلیارد تومان در حالی که این شرکت 1100 میلیارد تومان سود محقق شده در سال جاری دارد.

**تذکر سیدناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان به وزرای اطلاعات، اقتصاد و دادگستری؛ بررسی علت ابلاغ شبانه قوانین جدید بازار پایه ارزی از سوی مدیران فرابورس که منجر به ایجاد رانت شدید اطلاعاتی، سفته بازی و نابودی میلیاردها تومان سرمایه مردم بی اطلاع شده و لزوم برخورد با تخلفات انجام شده در این موضوع، تذکر به رئیس جمهور و وزرای اطلاعات، دادگستری، فرهنگ و ارشاد اسلامی و کشور؛ لزوم برخورد قاطع با کشف حجاب در همایش دولتی دستاوردهای روستایی انقلاب در حضور رئیس جمهور که منجر به توهین به مردم انقلابی و مومن روستاهای سراسر کشور گردید.

نمایندگان مجلس از پاسخ‌های وزیر ارتباطات قانع شدند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی از پاسخ‌های وزیر ارتباطات به سؤال نصرالله پژمانفر قانع شدند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی عصر امروز (دوشنبه 11 شهریور) از پاسخ‌های محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به سؤال حجت‌الاسلام پژمان‌فر نماینده مشهد مبنی بر عدم احراز هویت کاربران در فضای مجازی قانع شدند.

از 197 نماینده حاضر در صحن پارلمان 102 نماینده پاسخ‌های آذری‌جهرمی را قانع کننده تشخیص داده و 76 نفر هم این پاسخ‌ها را قانع‌کننده ندانستند ضمن اینکه 5 رای ممتنع بود.

دژپسند در پاسخ به سوال صباغیان:
همه دستگاه‌ها باید تا شهریور حقوق کارکنان را در سامانه ثبت کنند

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی که تاکنون حقوق و مزایای کارکنان خود را در سامانه ثبت حقوق و مزایا درج نکرده اند موظفند حداکثر تا شهریور ماه در این زمینه اقدام کنند.

فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی در جلسه علنی عصر امروز مجلس در پاسخ به سؤال محمدرضا صباغیان درباره علت عدم اجرای ماده 29 قانون برنامه ششم توسعه درباره راه اندازی سامانه ثبت حقوق  و مزایای شاغلان دستگاه های اجرایی، گفت: بنده زمانی که این موضوع در برنامه ششم توسعه تدوین و در صحن علنی مجلس بررسی شد، به عنوان معاون سازمان برنامه و بودجه در مجلس بودم و به آن کاملا اشراف دارم.

وی ادامه داد: البته در دولت متولی ایجاد سامانه حقوق و دستمزد مسئولان، سازمان اداری و استخدامی است که آنان هم خوشبختانه توانسته اند در سال 96 این سامانه را راه اندازی کنند وهمچنین طی بخشنامه های متعدد از دستگاه های اجرایی خواسته اند که مطابق با دستورالعمل ها نسبت به بارگذاری اطلاعات درخواستی و ارسال به این سامانه اقدام کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه از سال 97 تاکنون این اقدام در حال انجام است، تصریح کرد: برخی از دستگاه ها برای ثبت حقوق و دستمزد کارکنان خود فرصت خواستند اما در قوه مجریه به صورت جدی و متمرکز در حال انجام است.

دژپسند بیان کرد: البته باید این موضوع هم در نظر گرفته شود که همه دستگاه ها تحت پوشش سازمان اداری و استخدامی و همچنین دولت نیستند و برخی از نهادهایی که این اقدام را انجام نداده اند، ذیل دولت قرار ندارند.

وی افزود: البته جمع آوری اطلاعات در یک مقیاس گسترده و در قالب یک سامانه مستلزم شرایط خاصی است به گونه ای که امکان بارگذاری اطلاعات توسط تک تک دستگاه ها وجود داشته باشد و از سوی دیگر نهادهای نظارتی هم بتوانند به دقت و تفسیر امکان نظارت بر آن اطلاعات را داشته باشند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: سازمان اداری و استخدامی در سال 96 این سامانه را ایجاد کرده است و دستگاه های اجرایی باید به این مصوبه قانونی توجه کنند، چرا که طبق قانون همه دستگاه ها مکلف شدند اطلاعات حقوقی خود را بارگذاری کنند اما برخی از دستگاه ها در انجام این کار مقاومت کردند.

در ادامه جلسه، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به دژپسند، گفت: قوه مقننه و قوه مجریه اطلاعات حقوقی کارکنان خود را در سامانه ثبت حقوق و مزایا بارگذاری کرده اند و بهتر است شما بگویید کدامیک از دستگاه ها این اقدام را انجام نداده اند.

دژپسند بیان کرد: قوه قضائیه یکی از نهادهایی است که تاکنون این اطلاعات را در سامانه ثبت حقوق و  دستمزد بارگذاری نکرده است که تشخیص مدیریت قبلی این بود که این اقدام به پس از نقل و انتقال و تحول مدیریتی موکول شود.

وی ادامه داد: البته در سال جاری و طبق گفته وزیر دادگستری، رئیس جدید قوه قضائیه دستور داده است که در این زمینه اقدام شود اما هنوز این بارگذاری صورت نگرفته است، ولی دستگاه هایی چون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و روزنامه رسمی که ذیل قوه قضائیه هستند، اطلاعات خود را ثبت کرده اند.

وزیر امور اقتصادی و  دارایی گفت: همچنین شهرداری ها و برخی از بنیادها و مؤسسات با این اظهار که از نظر قانونی در زمره و تحت نظارت دفتر مقام معظم رهبری هستند و باید برای قرار دادن اطلاعات حقوقی و مزایا إذن خاص دریافت کنند، هنوز مبادرت به این کار نکرده اند.

دژپسند تصریح کرد: سازمان صدا و سیما یکی از این نهادهاست که هنوز اقدام به ثبت حقوق و دستمزد کارکنان خود نکرده است که سازمان اداری و استخدامی در حال پیگیری است که این اقدام صورت گیرد.

وی اظهارداشت: همچنین ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، قرارگاه های سازندگی و اشخاص حقوقی وابسته به آنها هم تاکنون هیچ اطلاعاتی را درباره حقوق و مزایای خود بارگذاری نکرده اند.

وزیر امور اقتصادی و  دارایی متذکر شد: البته این موضوع در دولت بررسی شد و در تاریخ 22 تیر 98 گزارش سازمان اداری و استخدامی در این زمینه به دولت ارائه شد که دولت هم مقرر کرد همه دستگاه های اجرایی که تاکنون اطلاعات خود را در این سامانه ثبت نکرده اند، حداکثر تا شهریورماه امسال اقدام به این کار کنند و همچنین دولت، سازمان اداری و استخدامی را مکلف کرد که در این زمینه پیگیری های دقیق را انجام دهد.

دژپسند گفت: دولت اراده جدی برای اجرای این مصوبه دارد و اقدامات لازم را در این زمینه انجام داده و مقرر کرده در اجرای این قانون تسریع شود.

وی با اشاره به اینکه سامانه ثبت حقوق و دستمزد به طور کلی و بدون هیچ محدودیتی تحت نظارت نهادهای نظارتی وجود دارد، گفت: درباره وزارت امور و اقتصادی و دارایی هم باید بگویم که صددرصد تکلیف قانونی مربوط به مدیران و مقامات این وزارتخانه انجام شده است و ما ذی حسابان را هم موظف به این کار کرده ایم و هیچ گونه کاستی در اجرای این مصوبه در وزارت اقتصاد وجود ندارد.

وزیر اقتصاد و دارایی بیان کرد: همچنین این موضوع در بحث حقوق شهروندی هم آمده است و نشان می دهد که دولت حداکثر تلاش خود را برای اجرای این قانون انجام داده است.

دژپسند تصریح کرد: البته از آنجایی که این اقدام برای اولین بار در حال انجام است، طبیعی است که برخی دستگاه ها و نهادها یا بر اساس عدم آمادگی و یا مقاومت، اطلاعات خود را بارگذاری نکنند که از این دو حالت خارج نیست اما به هر صورت آنان تا آخر شهریور ملزم به اجرای این قانون هستند.

آقای روحانی! راه اندازی سامانه ثبت حقوق ربطی به برجام و تحریم ندارد

در ادامه جلسه، محمدرضا صباغیان نماینده مردم بافق و مهریز در طرح سؤال خود از وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: دولت از سال 96 مکلف شده است که سامانه ثبت حقوق و دستمزد را راه اندازی کند و کلیه پرداختی های کارکنان دستگاه های اجرایی باید در آن سامانه ثبت شود.

وی ادامه داد: همچنین طبق قانون باید این سامانه در انظار عمومی قرار گیرد به گونه ای که مردم به طور دقیق بدانند مسئولان چقدر حقوق دریافت می کنند.

نماینده مردم بافق و مهریز تصریح کرد: این قانونی بود که مجلس دهم به تصویب رساند و باید به آن افتخار کند، چرا که این قانون فسادستیز است و همچنین مطالبه به حق مردم پس از حقوق های نجومی می باشد و قطعا اجرای آن منجر به شفافیت و کاهش اختلاف و مفاسد اقتصادی می شود.

صباغیان ضمن انتقاد از عملکرد دولت در اجرای این مصوبه قانونی گفت: آقای روحانی که علم شفافیت را به دوش کشیده اید و شعار آن را می دهید، پاسخ دهید که چرا پس از دو سال و نیم هنوز این قانون را اجرا نمی کنید.

وی خاطرنشان کرد: راه اندازی سامانه ثبت حقوق و دستمزدها ربطی به برجام و تحریم ندارد و کار سختی نیست که دولت هنوز آن را انجام نداده است.

 
پژمان‌فر: بیش از 20 درصد پرونده‌های دستگاه قضایی به خاطر مشکلات فضای مجازی است

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت که بیش از 20 درصد پرونده‌های دستگاه قضایی به خاطر مشکلات فضای مجازی است و بیش از 80 درصد از این موارد به دلیل مشخص نبودن هویت افراد در فضای مجازی است.

نصرالله پژمان‌فر در جلسه علنی بعد از ظهر امروز (دوشنبه) و در جریان طرح سوال خود از آذری جهرمی درباره‌ی علت عدم انجام وظایف قانونی وزارت ارتباطات در احراز هویت افراد در اینترنت، ساماندهی فیلترشکن‌ها و قطع سیم کارت‌های مجعول گفت: امروز در فضای مجازی در شرایطی قرار گرفتیم که خیلی از افراد برای استفاده از این فضا باید از فیلترشکن و وی‌پی‌ان استفاده کنند. برنامه‌ی مشخصی هم نداریم؛ در حالی که باید سطح دسترسی افراد در فضای مجازی مشخص شود و احراز هویت صورت گیرد. دستگاه متولی هم وزارت ارتباطات است و احراز هویت وظیفه این وزارتخانه.

وی با بیان این که بین 500 هزار تا دو میلیون سیم کارت مجعول وجود دارد اضافه کرد: در این زمینه اقدامات حداقلی صورت گرفته اما باید جلوی فساد گرفته شود، ما همان سیم کارتی که برای یک ایرانی صادر می‌کنیم به یک خارجی هم می‌دهیم و همان سطح دسترسی برای او تعریف می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی اظهارات وزیر ارتباطات فرار رو به جلو است ادامه داد: در فضای مجازی باید هویت کاربر مشخص باشد چرا این کار در شورای عالی فضای مجازی صورت نمی‌گیرد؟

پژمان‌فر ادامه داد: در کشور عراق به مسافران سیم کارت یک هفته‌ای تا دو هفته‌ای می‌دهند؛ چرا در ایران به همه کسانی که وارد کشور می‌شوند با ارائه پاسپورت خدمات بلند مدت ارائه می‌شود؟ من معتقدم این فضای ناامن به دلیل منافع و پول و بهره برداری‌های اقتصادی است که از آن دست بر نمی‌دارند.

نماینده مردم مشهد با بیان این که بیش از 20 درصد پرونده‌های دستگاه قضایی به خاطر مشکلات فضای مجازی است ادامه داد: از این میان بیش از 80 درصد به دلیل مشخص نبودن هویت افراد است؛ در حالی که این تکنولوژی وجود دارد، تکالیف بالادستی هم هست، اما این اراده نیست. آقای جهرمی مسئولیت مستقیم در این زمینه دارد و ما باید این پیام را بدهیم که از فضای مجازی ناراضی هستیم.

در ادامه نمایندگان با رای خود اعلام کردند که از پاسخ وزیر قانع شده‌اند.

اعتراض دو نماینده درباره‌ طرح سوال زودهنگام نماینده مشهد از وزیر ارتباطات

دو نماینده مجلس شورای اسلامی با انتقاد از طرح سوال زودهنگام نماینده مشهد از وزیر ارتباطات در صحن علنی مجلس گفتند که برخی سوالات نمایندگان از وزرا تا یک سال و نیم در نوبت طرح در صحن علنی می ماند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام عبدالحمید خدری در تذکری مستند به بند 4 ماده 207 آیین نامه داخلی مجلس گفت: بیش از 100 سوال نمایندگان در نوبت صحن علنی است در حالی که سوال آقای پژمان فر ششم مرداد ماه امسال اعلام وصول و امروز مطرح شده است. برخی از نمایندگان یک سال و نیم است که در نوبت طرح سوال هستند.

علی اصغر یوسف‌نژاد عضو هیات رییسه مجلس در این باره گفت: ما بر اساس آیین نامه مجلس عمل کردیم و نمایندگانی که کمتر سوال کردند یا هیچ سوالی نداشتند در اولویت قرار می‌گیرند. آقای پژمان فر هم از چند سوال دیگر خود انصراف داده و هیات رئیسه نیز طبق آیین نامه عمل کرده است.

مصطفی کواکبیان نیز در تذکر مشابهی گفت: سوال آقای پژمان فر کمتر از یک ماه پیش در کمیسیون امنیت مطرح شده بود چطور امروز در دستور کار قرار گرفته است. من یک سال و نیم است که از آقای رحمانی فضلی سوال کردم اما نوبت طرح سوالم نشده است.

وی در تذکر دیگری گفت: برخی از عزیزان طوری حرف می‌زنند که توهین به همه مجلس است و می‌خواهند مجلس را ضعیف نشان دهند. می‌گویند اگر فردا اظهار نظری کنیم ما را دستگیر می‌کنند. آن را که پاک است از محاسبه چه باک است. ما چرا با دست خود مجلس را تضعیف می‌کنیم.


لاریجانی در پاسخ به تذکر حاجی دلیگانی:
حقوق مقامات و مسئولان قوای مجریه و مقننه در سامانه‌ای ثبت شده است

رییس مجلس شورای اسلامی گفت که قوای مجریه و مقننه اطلاعات مربوط به مدیران و مسئولان خود را در سامانه‌ای بارگذاری و ثبت کرده‌اند.

حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه علنی عصر امروز (دوشنبه) با استناد به ماده 22 آیین‌نامه در تذکری اظهار کرد: وزیر اقتصاد در مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره وضعیت راه‌اندازی سامانه ثبت حقوق کارکنان و مقامات و مدیران ارائه کرد، ولی حرف ما این است که باید حقوق مسئولان شفاف‌سازی شود و مردم از آن اطلاع داشته باشند نه این‌که فقط سامانه راه‌اندازی شده و مردم ندانند که چه خبر است.

وی افزود: کسی نمی‌تواند این سامانه را ببیند، علی‌رغم پیگیری‌های رییس مجلس شورای اسلامی اما مردم دسترسی برای کسب اطلاع از حقوق‌های دریافتی مقامات و مدیران ندارند.

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ گفت که قوای مجریه و مقننه اطلاعات مربوط به ثبت حقوق مدیران و مسئولان خود را بارگذاری کرده‌اند؛ یکسری دستگاه‌ها باقی مانده که باید پیگیری‌های لازم برای ثبت اطلاعات آنها در سامانه انجام شود.

اعلام وصول طرح ممنوعیت حیوان آزاری

طرح ممنوعیت حیوان آزاری اعلام وصول شد.

علی اصغر یوسف نژاد در پایان جلسه علنی عصر امروز (دوشنبه) اعلام وصول طرح ممنوعیت حیوان آزاری را قرائت کرد.


نماینده شوش:‌ مسئولین اجرایی شدن گام دوم انقلاب را در اولویت کارها قرار دهند

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اکنون در آغاز دهه پنجم انقلاب هستیم و باید به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص گام دوم انقلاب اهتمام بورزیم اظهار کرد: مسئولین باید اجرایی شدن گام دوم انقلاب را در اولویت کارهای خود قرار دهند.

سید راضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گفت: پیام امام حسین (ع) در مبارزه با ظالمین بهترین پیام استکبار ستیزی و پیروزی حق بر باطل و به نتیجه رسیدن مقاومت است. ملت‌های آزاده جهان با تکیه بر این پیام برای نابودی یزیدیان زمان یعنی آمریکا، رژیم صهیونیستی، آل سعود راهی جز مقاومت و مبارزه ندارند. امروز آنچه حزب الله لبنان، انصارالله یمن و حشد شعبی با تکیه بر آن به پیروزی‌های مهمی دست پیدا کردند همین جوشش خون حسینی و دوری از موضوع سازش و پذیرش معامله قرن است.

وی افزود: در هفته امر به معروف و نهی از منکر باید توجه کنیم که ما تحت بیرق نظام اسلامی زندگی می‌کنیم. این بی حجابی‌ها و بدحجابی‌ها با جامعه اسلامی همخوانی ندارد که گاها این موضوعات به یک ولنگاری تبدیل می‌شود. قانون مربوطه در این خصوص باید مورد توجه باشد تا جامعه به سمت قهقرا نرود. از متولیان امر و رئیس جمهور می‌خواهم نسبت به اجرایی کردن قانون مربوطه توجهات لازم را داشته باشد.

نوری ادامه داد: در آغاز دهه پنجم انقلاب هستیم. با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص گام دوم انقلاب و نقش جوانان در این حوزه لازم است که مسئولین نظام گام دوم انقلاب را در اولویت برنامه خود قرار دهند و با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی در پیاده کردن سیاست‌های کلی اقتصادی قدم‌های موثری را بردارند. نباید تجربه تلخ برجام را تکرار کنیم. باید با حمایت از بخش خصوصی و نیروی داخلی به خصوص جوانان قدم‌های موثری در این حوزه برداریم.

نماینده مردم شوش تصریح کرد: متاسفانه امروز کم کاری دستگاه نظارتی باعث شده علی رغم کاهش قیمت ارز شاهد قیمت کالا نباشیم که این خود موجب مشکلاتی برای مردم شده است. امروز مردم خواستار برخورد با مدیران فاسد، یقه سفیدها و آقازاده‌ها توسط قوه قضائیه هستند و مطالبه مهم آنها اجرایی شدن فرمان 8 ماده‌ای مقام معظم رهبری است.

نوری خطاب به رئیس جمهور بیان کرد: آقای رئیس جمهور سیلاب اخیر و آثار تخریب آن بر زیرساخت‌های خوزستان از ذهن مردم پاک نمی‌شود. باران جدید در راه است اما در این باره اقدامی نشده است.

وی خطاب به وزیر راه اظهار کرد: با توجه به تصادفات جاده‌ای لازم است نسبت به تخصیص سهمیه قیر و ساماندهی محورهای حادثه خیز راه‌های روستایی توجهات لازم را داشته باشید. وزیر نیرو توجه کند که مردم در تامین آب شرب مشکل دارند و تعرفه سنگین آب‌بها کمر کشاورزان را شکسته است.

نوری در خاتمه گفت: وزیر کشاورزی نسبت به تامین و تخصیص نهادهای کشاورزی و تسریع در پرداخت خسارت سیل به کشاورزان اقدامات لازم را انجام دهید.

پژمان‌فر: بیش از 20 درصد پرونده‌های دستگاه قضایی به خاطر مشکلات فضای مجازی است

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت که بیش از 20 درصد پرونده‌های دستگاه قضایی به خاطر مشکلات فضای مجازی است و بیش از 80 درصد از این موارد به دلیل مشخص نبودن هویت افراد در فضای مجازی است.

به گزارش ایسنا، نصرالله پژمان‌فر در جلسه علنی بعد از ظهر امروز (دوشنبه) و در جریان طرح سوال خود از آذری جهرمی درباره‌ی علت عدم انجام وظایف قانونی وزارت ارتباطات در احراز هویت افراد در اینترنت، ساماندهی فیلترشکن‌ها و قطع سیم کارت‌های مجعول گفت: امروز در فضای مجازی در شرایطی قرار گرفتیم که خیلی از افراد برای استفاده از این فضا باید از فیلترشکن و وی‌پی‌ان استفاده کنند. برنامه‌ی مشخصی هم نداریم؛ در حالی که باید سطح دسترسی افراد در فضای مجازی مشخص شود و احراز هویت صورت گیرد. دستگاه متولی هم وزارت ارتباطات است و احراز هویت وظیفه این وزارتخانه.

وی با بیان این که بین 500 هزار تا دو میلیون سیم کارت مجعول وجود دارد اضافه کرد: در این زمینه اقدامات حداقلی صورت گرفته اما باید جلوی فساد گرفته شود، ما همان سیم کارتی که برای یک ایرانی صادر می‌کنیم به یک خارجی هم می‌دهیم و همان سطح دسترسی برای او تعریف می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی اظهارات وزیر ارتباطات فرار رو به جلو است ادامه داد: در فضای مجازی باید هویت کاربر مشخص باشد چرا این کار در شورای عالی فضای مجازی صورت نمی‌گیرد؟

پژمان‌فر ادامه داد: در کشور عراق به مسافران سیم کارت یک هفته‌ای تا دو هفته‌ای می‌دهند؛ چرا در ایران به همه کسانی که وارد کشور می‌شوند با ارائه پاسپورت خدمات بلند مدت ارائه می‌شود؟ من معتقدم این فضای ناامن به دلیل منافع و پول و بهره برداری‌های اقتصادی است که از آن دست بر نمی‌دارند.

نماینده مردم مشهد با بیان این که بیش از 20 درصد پرونده‌های دستگاه قضایی به خاطر مشکلات فضای مجازی است ادامه داد: از این میان بیش از 80 درصد به دلیل مشخص نبودن هویت افراد است؛ در حالی که این تکنولوژی وجود دارد، تکالیف بالادستی هم هست، اما این اراده نیست. آقای جهرمی مسئولیت مستقیم در این زمینه دارد و ما باید این پیام را بدهیم که از فضای مجازی ناراضی هستیم.

در ادامه نمایندگان با رای خود اعلام کردند که از پاسخ وزیر قانع شده‌اند.

 

گزارش کمیسیون آموزش مجلس درباره پذیرش خارج از ظرفیت دانشجو در دانشگاه آزاد
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گزارش این کمیسیون درباره پذیرش خارج از ظرفیت دانشجو در دانشگاه آزاد را قرائت کرد.

سید حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز(دوشنبه، 11 شهریور) پارلمان، گزارش این کمیسیون درباره پذیرش خارج از ظرفیت دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی را قرائت کرد.

متن کامل این گزارش به شرح زیر است:

پس از برگزاری آزمون ورود به دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی 97-98 و اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان و پس از آن اسامی افراد ذخیره و بعد از گذشت چند روز در سال تحصیلی در برخی رشته‌ محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد که پذیرش افراد به درستی صورت نگرفته و در پی اشتباه سیستمی، افراد علی رغم ثبت نام، دریافت کارت دانشجویی یا حتی انتخاب واحد، مجاز به ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی نیستند. این موضوع سبب بلاتکلیفی و ایجاد مشکلات فراوانی برای افراد شد و اعتراض آنها را در پی داشت.

نمایندگان مجلس با رصد موضوع خواستار پیگیری مجلس شدند و این موضوع فورا در دستور کار کمیسیون آموزش قرار گرفت و کمیته آموزش عالی و دانشگاه‌های این کمیسیون ماموریت یافت تا پس از بررسی همه جانبه موضوع، گزارش خود را ارائه کرده و با هم نشینی دستگاه‌های ذیربط موضوع را حل و فصل کند.

این امر با تشکیل پنج جلسه مداوم و پی در پی و با حضور همه مسئولان امر اعم از رئیس و مدیران دانشگاه آزاد، مدیران سازمان سنجش، مدیران و معاونان وزارت علوم، مدیران و معاونان وزارت بهداشت صورت پذیرفت. مشروح این جلسات طی گزارشی به کمیسیون اصل 90 قانون اساسی ارسال شده است.

کمیسیون آموزش جمع بندی خود در پایان جلسه پنجم را به شرح زیر اعلام می‌کند: آمار قطعی و نهایی پذیرش امسال به همراه اسامی افرادی که دچار مشکل شده بودند به تفکیک رشته محل و مراحل وقوع تخلف به طور رسمی به کمیسیون و کمیته اعلام و مستندات آن واصل شد. موضوع توسط اعضای کمیسیون، کمیته و دیگر نمایندگان و مسئولان اجرایی به بحث گذارده شده و افراد نقطه نظرات خود را بیان کردند. در نهایت اعلام شد که مجموع افرادی که پس از ایجاد ظرفیت‌های جدید، انتخاب رشته مجدد، جایابی مجدد و استفاده از تمامی راهکارهای قانونی علی رغم دریافت کد دانشجویی به دلیل عدم کسب تراز علمی مجاز به تحصیل نیستند 599 است. کف تراز علمی در رشته پزشکی 9512، در رشته دندانپزشکی 9540 و در داروسازی 9303 است و این افراد تراز علمی را کسب نکرده‌اند و امکان هیچ نوع پذیرشی برای آنان وجود ندارد و در صورت اعلام پذیرش آنان برای حدود 10 هزار نفر جدید که بین این افراد و آخرین نفر پذیرش شده هستند حق جدید ایجاد خواهد شد.

همچنین رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه متخلفان فردی در مرکز کامپیوتر دانشگاه آزاد و موسسه‌ای آموزشی در ساری بوده‌اند اعلام کرد که افرادی در این قضیه بازداشت شده‌اند. در نهایت موارد ذیل مورد توافق مسئولان قرار گرفت.

1- به هیچ عنوان ارقام و آمار جدیدی توسط دانشگاه آزاد یا نهادها و سازمان‌های دیگر اعلام نشود.

2- شهریه‌ها و هزینه‌های اخذ شده از افراد بازگردانده شود و در صورت تایید قوه قضائیه به افراد خسارت نیز پرداخت شود.

3- با همکاری سازمان سنجش آموزش کشور دانشگاه‌های دولتی با افرادی که در این دانشگاه‌ها پذیرفته شده بودند اما با اعلام قبولی در دانشگاه آزاد در دانشگاه دولتی ثبت نام نکرده‌اند، همکاری کند و با ارائه مهلت جدید پذیرش از آنان ثبت نام به عمل آورد.

4- با همکاری سازمان نظام وظیفه مشکل حضور و غیبت در خدمت سربازی برای افرادی که به اشتباه اسامی آنان اعلام شده حل شود.

5- کمیسیون آموزش پیگیر نحوه برخورد با متخلفان این موضوع خواهد بود.

6- از این پس شکایات افراد بایستی به صورت موردی و مکتوب و با مستندات به کمیسیون و نمایندگان ارائه شود.

7- حق ثبت نام در پذیرش سال آینده دانشگاه دولتی و آزاد برای این 599 نفر که اسامی آنها به اشتباه به عنوان پذیرفته شدگان اعلام شده محفوظ باشد.

همچنین کمیسیون متعاقبا طرحی را برای اصلاح شیوه سنجش و پذیرش در دانشگاه آزاد به صحن مجلس ارائه خواهد کرد.

 


محجوب: اگر حقوق کسی را ندهیم به فساد کمک کرده‌ایم

رئیس فراکسیون کارگری مجلس با بیان اینکه مهمترین موضوع شناخت ریشه‌های فساد است تاکید کرد: دستمزد کم عامل فساد است. اگر حقوق کسی را ندهیم به فساد کمک کرده‌ایم.

علیرضا محجوب در جلسه علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت هفته دولت گفت: همه می‌دانیم رجایی اسوه سلامت اقتصادی، دوستدار فقرا و ضد فساد و بی انضباطی مالی بود. به همین علت بودجه دولت او در زمان نخست وزیری 26 به 100 بوده است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بزرگی یا کوچکی بودجه دولت‌ها را عامل فساد پذیری و یا عدم فساد پذیری دانست و تاکید کرد: سهم بودجه دولت رجایی کمترین سهم بودجه‌ای در تاریخ ایران بوده است. قبل و بعد از دولت رجایی این سهم بیشتر بوده است.

نماینده مردم تهران در مجلس ضمن تاکید به اهمیت شناخت ریشه‌های فساد، گفت: دولتی فاسد نیست که منظم است، انضباط مالی دارد، دقت و صرفه جویی اساس کارش است و فرهنگ مصرف را کنار می‌گذارد و راه‌های کم هزینه را اساس کار خود قرار می‌دهد.

محجوب در ادامه با اشاره به خاطره‌ای از شهید رجایی اظهار کرد: حقوق کارگران در زمان او حدود 2000 تومان بود. ایشان تاکید داشتند که حقوق بالاترین فرد در دولت نباید بیشتر از 7000 تومان باشد. متوسط حقوق کارگر در آن زمان 3500 تومان بود. یعنی حقوق نخست وزیر دو برابر متوسط حقوق کارگر و سه برابر و نیم حداقل بگیران بوده است.

وی ادامه داد: مسئولین و مقامات فعلی ما راضی نیستند که حقوق‌شان 10 برابر حقوق کارگران باشد. مشخص است که از چنین دولت‌هایی فساد بیرون می‌آید.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس با اشاره به سه نوع فساد سفید، خاکستری و سیاه تصریح کرد: اگر فساد موجود در سیستمی حاصل عدم رعایت بخشی از قانون باشد یعنی تسامح و تساهل در مقابل قوانین مالی وجود داشته باشد به این فساد، فساد سفید می‌گویند. فساد خاکستری یک مرحله از آن بالاتر و فساد سیاه آن است که کارهای دولت و سیستم از نظر مردم مشکل دار باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: امروز شاهد این هستیم که فسادهای خردی مثل رشوه خواری شیوع پیدا کرده است. قانون فساد اداری مجلس نیز تعطیل است و این تعطیلی این پیام را به دیگران می‌دهد که مجلس به فساد حساسیت ندارد. انتظار داریم مجلس این موضوع را به شورای نگهبان بفرستد یا حداقل این قانون را تمدید کند تا دوباره به جریان بیفتد. دولت نیز هیچ وقت از ما گله نمی‌کند که چرا در تصویب این قانون تاخیر می‌کنید.

محجوب تاکید کرد: اگر ما در این سال‌ها شاهد پرونده‌های فساد بوده‌ایم، هر چقدر هم کوچک بوده‌اند باید بزرگ تلقی شوند. زیرا آثار فساد بیشتر از خود فساد تاثیر می‌گذارد. مهمترین موضوع شناخت ریشه‌های فساد است. در درجه اول فساد فرهنگی و در وهله بعد فساد اقتصادی و اداری است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در تشریح علت‌های فرهنگی و اجتماعی فساد گفت: وقتی از ریشه‌های فرهنگی و اجتماعی فساد صحبت می‌کنیم به این معناست که فساد هنجاری شده است یعنی فساد نکردن ضد ارزش است. در چنین شرایطی ارزش به ضد ارزش و ضد ارزش به ارزش تبدیل شده است. مهمترین عوامل تشدید فساد همین عوامل عقیدتی و فرهنگی هستند. فساد متکی بر مادی گرایی، مصرف گرایی و عدم انسجام نظم اجتماعی از عناصر عقیدتی و فرهنگی هستند.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس در ادامه نطق خود گفت: از نظر اقتصادی عناصری مانند رکود، تورم، بی ثباتی، بی عدالتی، عدم تناسب دخل و خرج ریشه‌های اقتصادی فساد نامیده می‌شوند. از نظر اداری نیز ساختار ناکارآمد، قوانین متعدد و متناقض، بخشنامه‌های متعدد و دستورالعمل‌های متعدد ریشه‌های اداری فساد دانسته شده‌اند. اگر بعضی دستگاه‌ها به فساد معروفند، به موضوعات فوق بر می‌گردد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: دستمزد کم عامل فساد است. اگر حقوق کسی را ندادیم به فساد کمک کردیم. توجه کنید بسیاری از کسانی که به نام خصوصی سازی شرکت تاسیس کردند و فاسد شمرده شدند اول حقوق مردم را ندادند.

محجوب در پایان با تاکید به موثر بودن عنصر شفافیت در سیستم‌های مالی و اقتصادی بیان داشت: رتبه ما در شفافیت 138 است. سابقا رتبه ما 68 بوده است. این نشان می‌دهد که رتبه شفافیت در سایه خصوصی سازی پایین آمده و وضعیت ما بدتر شده است. واگذاری‌های اخیر یعنی افزایش فساد. کارگر زنده است و زندگی کارگر بسته به از بین بردن فساد است.

 صباغیان: نظام معلمان حمایتی یک برده‌داری نوین است

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس ضمن تشریح وضعیت معلمان حمایتی گفت: معلمان حمایتی به مکان‌هایی فرستاده می‌شوند، به دو پایه درس می‌دهند و حق اعتراض ندارند. آنها فقط 800 هزار تومان حقوق می‌گیرند.

محمدرضا صباغیان بافقی در جلسه علنی نوبت عصر امروز(دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با اشاره به وضعیت فرهنگیان اظهار کرد: فرهنگیان وضعیت نابسامانی دارند. بعضی از آنها دو پایه درس می‌دهند. به مکان‌ها دور فرستاده می‌شوند اما تنها 800 هزار تومان حقوق می‌گیرند. این معلمان حق اعتراض ندارند. از وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش می‌خواهم که به این موضوع رسیدگی کند.

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس افزود: روز گذشته چند معلم جلوی مجلس جمع شده بودند. معلمی حمایتی از استان یزد می‌گفت:« دفعه قبل که به خاطر حقوقم اعتراض کردم، مرا اخراج کردند.» اگر یک معلم حمایتی باردار شود، باید تعهد دهد که 8 – 9 ماه حقوقش را به فرد جایگزین بدهد. نظام معلمان حمایتی ارباب – رعیتی شده است.

صباغیان ضمن قرائت بخشی از قرارداد معلمان حمایتی، وضعیت این دسته از معلمان را برابر با «برده‌داری نوین» دانست و اظهار داشت: این معلمان در قراردادهایشان متعهد می‌شوند که «اینجانب نسبت به پرداخت این اضافه بیمه و عدم پرداخت حقوق کامل در مدرسه مذکور هیچ گونه ادعا، اعتراض و شکایتی نداشته ندارم.»

وی همچنین خطاب به وزیر صمت گفت: اگر فرزند یا نوه‌ی مدرسه‌ای دارید، فردا با او به بازار لوازم التحریر بروید و ببینید که قیمت‌ها سر به فلک کشیده است.

نماینده مردم مهریز در مجلس در مورد جریمه دیرکرد بانک‌ها گفت: بنیان بسیاری از خانواده‌ها، کارخانه‌ها،‌ واحدهایی تولیدی شکسته شده است و این سود و جریمه دیرکرد حرام است اما متاسفانه گرفته می‌شود. تقاضای من از شورای نگهبان این است که به طرح مجلس در مورد بخشیدن سود مرکب توجه کند. این طرح شاید مقدمه‌ای برای حذف ربا در کشور باشد.

وی با اشاره به وضعیت شوراهای کارگری گفت: اگر کارگری توسط شورای‌های کارگری در معادن، کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی از حق خودش دفاع کند، اخراج می‌شود. در حوزه انتخابیه موردی می‌شناسم که از حقش دفاع کرده و کارفرما به او گفته که از فردا نیا. او هیچ پشتوانه‌ای ندارد. من از وزیر کار می‌خواهم که به این موضوع ورود کند. متاسفانه در استان یزد حقوق کارگران از بین رفته است.

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس در پایان مصرف محصولات در منطقه را اقدام مثبتی دانست و گفت: این دستور آقای جهانگیری دستور خوبی است. در حوزه انتخابیه ما یک کارخانه سنگ آهن داریم. 6 هزار نفر در آنجا کار می‌کنند. این کارخانه به جای اینکه سنگ آهن تولید کند، محصولات دیگری تولید می‌کند.

 

کمالی‌پور: اروپایی‌ها نمی‌توانند استقلالی از خود نشان دهند

نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس خطاب به مسئولین اجرایی و دستگاه دیپلماسی کشور، گفت: اروپایی‌ها نمی‌توانند استقلالی از خود نشان دهند و در مقابل یکجانبه‌گرایی آمریکا بایستند و به عهد خود پایبند باشند.
یحیی کمالی‌پور نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور سالیانه خود در نوبت عصر امروز (دوشنبه 11 شهریور 98) پارلمان، اظهارداشت: سخنی با دولتمردان و دستگاه دیپلماسی کشور دارم. آقایان محترم تا کِی می‌خواهیم این مردم را در خوف و رجا نگه داریم؟ آیا باور نداریم که اروپایی‌ها نمی‌توانند استقلالی از خود نشان دهند و در مقابل یکجانبه‌گرایی آمریکا بایستند و به عهد خود پایبند باشند.

وی افزود: آنچه تا امروز از آنها شنیده‌ایم فقط حرف و حرف است و برای یکبار برای همیشه با آنها اتمام حجت کنیم تا اینقدر ملت را در تنگنا نگه نداریم. شما فقر و گرفتاری‌های مردم را می‌دانید، مشکلات فارغ التحصیلان را می‌دانید و باید برای رفع گرفتاری‌ها کاری کنید. ما نمی‌توانیم منتظر باشیم تا از دنیا چیزی برای ما عاید شود بیاییم همه با وحدت، اتحاد و همدلی بر سر سفره نظام جمهوری اسلامی بنشینیم و برای رفع گرفتاری مردم کاری کنیم.

کمالی‌پور گفت: این روزها مردم ما در جنوب استان کرمان با گرفتاری‌های عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کنند و خشکسالی‌های پی‌درپی، تاب و توان مردم را بریده است و سال‌ها مردم کمک می‌طلبند اما کسی به فریادشان نمی‌رسد.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: علیرغم اینکه یک میلیون جمعیت در جنوب کرمان با مشکل بی آبی روبرو هستند متأسفانه دولتمردان ما اصرار دارند تا آب نداشته موجود در حلیل رود را به جای دیگری بفرستند تجربه نشان داده اینگونه اقدامات راه حلی برای مشکلات کشور نیست، اینقدر با اعصاب مردم بازی نکنید. از رئیس قوه قضائیه می‌خواهم به این موضوع ورود کنند.

وی افزود: در فصل برداشت خرما هستیم و آینده نزدیک برداشت صیفی‌جات صورت می‌گیرد لذا از وزیر جهاد کشاورزی می‌خواهیم که از الان به فکر محصولات جنوب کرمان باشند و انشاالله بتوانیم با توسعه صادرات دغدغه مردم را رفع کنیم.

کمالی‌پور در پایان گفت: آنچه می‌تواند باعث رستگاری، توسعه و تعالی همه ما شود این است که فارغ از همه جریان‌های سیاسی، قومیت‌ها و ملّیت‌ها دست در دست هم بگذاریم در سایه‌سار رهبری مسیر توسعه و تعالی را پیش بگیریم و از میدان دادن به دشمن و تهمت به همدیگر پرهیز کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان