ماهان شبکه ایرانیان

نفت به توافق آمریکا دل بست

قیمت نفت روز جمعه تحت تاثیر خوش‌بینی به توافق تجاری آمریکا و چین، کاهش ذخایر نفت آمریکا و اقدام احتمالی اوپک برای کاهش بیشتر تولید، به سطح بالاتری صعود کرد و بزرگترین رشد هفتگی بیش از یک ماه اخیر را به ثبت رساند.

نفت به توافق آمریکا دل بست

به گزارش ایسنا، بهای معاملاتی آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 43 سنت یا 0.8 درصد افزایش، در 56 دلار و 66 سنت در هر بشکه بسته شد و بیش از پنج درصد رشد هفتگی نشان داد.

بهای معاملات آتی نفت برنت با 35 سنت یا 0.6 درصد افزایش، در 62 دلار و دو سنت در هر بشکه بسته شد و برای کل هفته بیش از چهار درصد افزایش نشان داد که بزرگترین رشد هفتگی قیمت از هفته منتهی به 20 سپتامبر بود.

نفت از نشانه های پیشرفت مذاکرات برای حل مناقشات تجاری آمریکا و چین که روی تقاضا برای نفت تاثیر منفی گذاشته است، پشتیبانی شد. مقامات واشنگتن روز جمعه اظهار کردند که آمریکا و چین پس از ماه‌ها جنگ تعرفه‌ای، به نهایی کردن فاز اول توافق نزدیک شده‌اند.

جان کیلداف، یکی از شرکای شرکت "اگین کپیتال" در این باره گفت: برخی از سیگنالهایی که از مذاکرات آمریکا و چین ارسال می شود، مثبت بوده و به صعود بازارهای سهام و به نوبه خود تقویت قیمت‌های نفت کمک کرده است.

ارزش معاملات بازار سهام وال استریت که معمولا قیمت‌های نفت آن را دنبال می کنند، پس از اظهارات اخیر مقامات واشنگتن به رکورد بالایی صعود کرد.

عملکرد هفتگی نفت از کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا که در هفته منتهی به 18 اکتبر حدود 1.7 میلیون بشکه کاهش داشت، حمایت شد.  طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، کاهش هفتگی ذخایر نفت در پی افزایش فعالیت پالایشگاه‌ها و کاهش واردات نفت روی داد. با این حال نگرانیها نسبت به چشم انداز اقتصاد جهانی همچنان روند رشد قیمتها را محدود نگه داشته است.

اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز اظهار کردند که احتمال کاهش بیشتر رشد اقتصاد جهانی بیشتر از بهبود آن وجود دارد حتی با وجود این که بانکهای مرکزی متعددی در سراسر جهان به تسهیل سیاست پولی خود مبادرت کرده اند.

عامل دیگری که هفته گذشته از رشد قیمتهای نفت حمایت کرد، اظهارات مقامات اوپک بود که اعلام کردند تمدید محدودیت عرضه برای جبران دورنمای تقاضای ضعیف در سال 2020 یکی از گزینه های مورد بررسی است. منابع آگاه در اوپک اعلام کردند این گروه با وجود پایبندی همه اعضا به پیمان فعلی، در نشست رسمی دسامبر خود کاهش بیشتر تولید را مورد بررسی قرار خواهد داد.  با این حال الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه روز چهارشنبه اظهار کرد که هیچ تقاضای رسمی برای تغییر پیمان فعلی محدودیت عرضه وجود نداشته است.

اوپک، روسیه و سایر تولیدکنندگان غیراوپک در چارچوب گروهی معروف به اوپک پلاس با هدف تقویت بازار، از ابتدای ژانویه امسال توافقی را برای محدودیت عرضه به میزان 1.2 میلیون بشکه در روز به اجرا گذاشتند. این توافق قرار است تا مارس سال 2020 اجرا شود و این تولیدکنندگان در دیدار رسمی که روزهای پنجم و ششم دسامبر برگزار می شود، به بررسی سیاست تولید خود خواهند پرداخت.

بر اساس گزارش رویترز، همچنین گزارش شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز نشان داد شرکتهای انرژی در آمریکا شمار دکلهای حفاری نفت را در هفته گذشته 17 حلقه کاهش دادند و به 696 حلقه رساندند. شمار دکلهای حفاری به پایینترین رکورد در 11 ماه اخیر سقوط کرده و برای نخستین بار از آوریل سال 2017 به پایین 700 حلقه رسیده است. شمار دکلهای حفاری معیاری برای ارزیابی تولید آینده آمریکا است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان