ماهان شبکه ایرانیان

مذاکرات آمریکا برای صادرات LNG به عربستان

وزیر انرژی آمریکا اعلام کرد این کشور به مذاکره با عربستان سعودی درباره طرح‌های تولید انرژی هسته‌ای برای تولید برق ادامه داده و همچنان درباره احتمال واردات LNG آمریکا گفت‌وگو می‌کند.

مذاکرات آمریکا برای صادرات LNG به عربستان

به گزارش ایسنا، ریک پری، وزیر انرژی آمریکا هفته جاری با عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی که بر طرح‌های غنی سازی ذخایر اورانیوم برای تولید برق هسته‌ای تاکید کرده است، دیدار خواهد کرد. وزیر انرژی آمریکا گفت هرگونه توافق و پروتکل‌های هسته‌ای با عربستان سعودی نیازمند تایید از سوی کنگره آمریکا خواهد بود.

مقامات دولتی و سرمایه‌گذاران برای شرکت در کنفرانس ابتکار سرمایه‌گذاری آینده که صندوق سرمایه‌گذاری دولتی عربستان اسپانسر آن است و به "داووس در صحرا" معروف است، به ریاض خواهند رفت.

ریک پری گفت: آمریکا با کشورهای منطقه شامل امارات متحده عربی و عربستان سعودی مذاکراتی برای واردات LNG آمریکا برگزار می‌کند.

طبق آمار اس اند پی گلوبال پلاتس، تولید LNG آمریکا همچان رو به رشد است و پس از این‌که به 2.06 میلیارد متر مکعب در روز در سال 2017 و 2.28 میلیارد متر مکعب در روز در سال 2018 رسید، اکنون به مرز 2.6 میلیارد متر مکعب صعود کرده است.

ریک پری پیش از پایان سال از سمت خود کناره‌گیری می‌کند و دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا دن برویت، معاون وزیر انرژی را برای جانشینی ریک پری انتخاب کرده است. برویت هم مانند پری طرفدار بزرگ صادرات انرژی آمریکا بوده و اغلب به این موضوع اشاره می‌کند که تا چه حد رونق تولید نفت و گاز آمریکا، بازارهای انرژی و ژئوپلیتیک جهانی را دستخوش تغییر کرده است.

پری در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد آمریکا که بزرگترین تولیدکننده نفت جهان است، همچنان از نفت به عنوان سلاح استفاده نخواهد کرد، با این حال وی درباره سیاستهای اوپک اظهارنظر نکرد. وزیر انرژی آمریکا گفت: آمریکا به عنوان یک تولیدکننده بزرگ، هر آنچه در توان دارد انجام خواهد داد تا مطمئن شود عرضه آماده نفت و گاز در جهان وجود دارد. ما از وضعیتی که در آن به عنوان تولیدکننده نفت و گاز شماره یک جهان قرار گرفته‌ایم بسیار خوشنودیم و قصد نداریم از آن به عنوان سلاح استفاده کنیم. ما قصد داریم تا جایی که می‌توانیم انرژی خود را به همه جا به قیمت رقابتی عرضه کنیم.

ترامپ در گذشته از محدودیت عرضه اوپک و غیراوپک انتقاد کرده و خواستار افزایش تولید این کشورها برای پایین رفتن قیمت‌های نفت شده بود.

گروه اوپک پلاس در حال حاضر با هدف تقویت قیمت‌ها، عرضه خود را به میزان 1.2 میلیون بشکه در روز تا پایان سه ماهه اول سال 2020 محدود نگه خواهد داشت. وزیران اوپک و غیراوپک قرار است ماه دسامبر در وین دیدار کرده و سیاست تولید نفت در سال میلادی آینده را بررسی کنند.

وزیر انرژی آمریکا هم‌چنین نسبت به حملات اخیر به دارایی‌های نفتی در خاورمیانه از حمله به نفتکش‌ها در دریای عمان تا حملات پهپادی و موشکی 14 سپتامبر به تاسیسات کلیدی عربستان سعودی که نیمی از تولید این کشور را فلج کرد، ابراز نگرانی کرد و گفت: وزارت انرژی آمریکا پس از حملات به تاسیسات ابقیق و خریص که تولید نفت عربستان را 5.7 میلیون بشکه در روز کاهش داد، کمک که شامل مساعدت فناوری برای وزارت انرژی عربستان سعودی بود، فراهم کرد.

بر اساس گزارش پلاتس، ریک پری مدعی شد اگر به خاطر فراوانی عرضه نفت از سوی آمریکا و سایر تولیدکنندگان نفت نبود، افزایش قیمت‌های نفت پس از حملات 14 سپتامبر به عربستان سعودی ممکن بود شدیدتر باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان