به گزارش ایسنا و به نقل از املایو، این هدیه 10 میلیون دلاری با هدف توانمندسازی اساتید و دانشجویان دانشگاه میشیگان اهدا شده است تا این افراد بتوانند راههای جدیدی را برای رفع نیازهای بهداشتی و سلامتی افراد محروم پیدا کنند.
تاداتاکا و لزلی یامادا که این هدیه را به دانشگاه "میشیگان" اهدا کردهاند، با کمک نقدی خود به این دانشگاه اجازه خواهند داد با همکاران جهانی خود مشارکت کند و تاثیرات مثبتی را روی سلامت مردم بگذارد.
البته این تاثیرات مثبت با تاسیس یک مرکز جهانی برای بهبود کیفیت سلامتی مردم انجام خواهد شد.
بنا بر اعلام دانشگاه میشیگان، این مرکز کارهای انجام شده توسط دانشجویان، اساتید و کارمندان در سه دانشکده دانشگاه میشیگان را سرعت خواهد بخشید تا نابرابریهای بهداشتی در کشورهای فقیر و جمعیتهای محروم برطرف شود.
همکاری میان دانشکدههای دانشگاه میشیگان شامل تلاشهایی برای تقویت سیستمهای بهداشتی در کشورهای کمدرآمد و اقداماتی از قبیل بهبود امنیت غذایی در این کشورها خواهد شد.
این مرکز همچنین راهحلهایی فنی برای آزمایش ابزارهای مراقبت از سلامتی از راه دور برای کشورهای کمدرآمد ارائه خواهد داد.
تاداتاکا یامادا که این مبلغ را اهدا کرده، گفت: چالش بزرگ حال حاضر ما این است که میلیونها نفر در کشورهای فقیر که اکثر آنها کودک هستند، سالیانه بر اثر بیماریهایی که قابل معالجه و یا پیشگیری هستند، جان خود را از دست میدهند.
وی ادامه داد، فرهنگ همکاری در دانشگاه میشیگان سبب میشود که بتوان این چالش را حل کرد.
یامادا افزود، من و همسرم امیدواریم که هدیه ما بتواند به تجزیه و تحلیلهای علمی کمک کند و در اصلاح این نابرابریهای غیر معقول سهمی معنیدار داشته باشد.