خبرگزاری تسنیم: سردار محمد حسین سپهر دبیر ششمین همایش مدیریت جهادی عصر امروز در نشست خبری این همایش، طی سخنانی اظهار داشت: در روز سه شنبه 26 آذرماه ششمین همایش مدیران جهادی کشور با حضور 1000 مدیر جهادی در سالن همایشهای صدا وسیما برگزار میشود و از 30 مدیر برگزیده تقدیر به عمل خواهد آمد. همچنین از 16 خانواده شهید و یک جانباز جهادی نیز تقدیر خواهد شد.
وی افزود: این انجمن یک سازمان مردم نهاد است که با حضور مدیران جهادی ارائه میشود و با کمکهای غیر دولتی و خیرین این همایش برگزار میشود.
سردار سپهر ادامه داد: ما در این انجمن تلاش کردهایم در جهت تعیین شاخصها و گسترش مدیریت جهادی گام برداریم.
جانشین سازمان بسیج تصریح کرد: مدیریت جهادی سبکی از مدیریت است که در چهل سال گذشته تجربه شده و بر اساس شاخصهای جهادی قرآنی شاخص های یک مدیر جهادی را احصا کردهایم که بر این مبنا مدیران جهادی را انتخاب کردهایم.
دبیر همایش ملی مدیریت جهادی گفت: سخنران اصلی این مراسم رییس مجلس، وزیر کشور، وزیر صمت و امیر سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش هستند.
سردار سپهر با بیان اینکه یکی از اهداف انجمن مدیریت جهادی شناسایی مدیران جهادی و توانمندسازی آنان است تاکید کرد: ما تلاش میکنیم تا مدیریت جهادی در کشور نهادینه شود چون این سبک مدیریت گره گشای کشور ما است. ما درکشور جایی را به عنوان مسئول تبیین مدیریت جهادی نداریم و این انجمن سعی میکند تا نظر مدیران کشور را به این سمت جلب کند که به سمت مدیریت جهادی بروند. هرجا مدیران جهادی وارد شدند بن بست شکن بودند و امروز این انجمن از مسئولان این مطالبه را دارد که اگر میخواهند در عرصه های مختلف پیروز شویم نیازمند سبک مدیریت جهادی هستیم.
وی با بیان اینکه در چند سال گذشته هم جلسات و توافقاتی برای پیاده سازی مدیریت جهادی داشتهایم اظهار داشت: یکی از مطالبات ما سخت کوشی است اما در کشور ما کار مفید به یک ساعت نمیرسد در حالیکه کشوری که میخواهد در جهان مطرح شود نیازمند کار بی وفقه و مداوم است.
سردار سپهر با اشاره به شاخصههای یک مدیر جهادی عنوان کرد: یک مدیر جهادی قهر نمیکند و خسته نمیشود و همیشه برای مشکلات راه حل پیدا میکند. یک مدیر جهادی باید فساد ستیز باشد که لازمه این امر آن است که اول خود او فساد ستیز باشد و بعد با مظاهر فساد در سازمانش برخورد کند.
دبیر همایش مدیریت جهادی تاکید کرد: امروز اصل مدیریت جهادی به عنوان یک کار ارزشمند و پر محصول در انقلاب است و ما باید این باور را در مدیران نهادینه کرده و به جامعه معرفی کنیم. ما در این همایش سعی داریم تا مدیران جهادی را به عنوان الگویی برای جوانان و سایر کشورها معرفی کنیم.
وی افزود: یکی از اقداماتی که ما انجام میدهیم هم افزایی بین تشکلهای جهادی است. ما همچنین تلاش میکنیم بر اساس اهداف گروههای جهادی مردم هم نقش موثری در گروههای جهادی ایفا کنند. ما توقع داریم تا سازمان های مردم نهاد جهادی یک هم افزایی بین خود را شکل دهند تا زمانی که نیاز است به کمک مردم بشتابند.
جانشین سازمان بسیج گفت: کار خوبی که در سپاه و بسیج بعد از جنگ تا به امروز انجام شده است خاطرات مجاهدان و رزمندگان جمع آوری شده است و تبدیل به به جزوات و کتب آموزشی شده است. در دوسال گذشته بیش از 10 جلد کتاب مدیریت جهادی منتشر شده است. همچنین تجربیات گروههای جهادی هم در حال جمع آوری برای تبدیل به کتب آموزشی است. دانشگاه جامع امام حسین هم موفق به اخذ مجوز برگزاری دوره کارشناسی ارشد مدیریت جهادی از وزارت علوم هم شده است.