ماهان شبکه ایرانیان

۱۸ بیمارستان در تهران بیماران کرونا را پذیرش می‌کنند

سرویس اجتماعی فردا: کولیوند گفت: برای پذیرش بیماران ویژه کرونا، در تهران 18 بیمارستان، پذیرش بیماران را انجام می‌دهند

پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور در خصوص آخرین اقدامات اورژانس کشور جهت پیشگیری از بیماری کرونا گفت: دستورات پیشگیرانه‌ از طریق وزارت بهداشت به اورژانس کشور ابلاغ شده است تا به اطلاع عموم افراد جامعه برسانند.
او افزود: سازمان اورژانس کشور تیم‌های عملیات ویژه خود را جهت پیشگیری این ویروس در حالت آماده‌باش قرار داده و به طورکلی در تهران حدود 50 آمبولانس و همچنین 52 تیم اختصاص داده شده است و با تجهیزات کاملاً مجهز حضور دارند.

کولیوند بیان داشت: در هر استان و شهر بیمارستان خاص بیماران کرونا مصوب شده است که برای پذیرش بیماران ویژه کرونا، به طور کلی در تهران 18 بیمارستان، پذیرش بیماران را انجام می‌دهند که در میان آنها چند بیمارستان در سطح اول ما هستند که کارها را به نحو مطلوب‌تری انجام می‌دهند.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: 2 بیمارستان نظامی هاجر و بعثت در اختیار وزارت بهداشت است که در صورت ضرورت از آنها استفاده می‌کنیم، خوشبختانه تمام دستگاه‌ها همکاری‌های لازم را انجام می‌دهند و خوشبختانه تعدادی از بیماران که بالغ بر 30 بیمار مشکوک به کرونا بوده‌اند در استان قم مداوا و ترخیص شده‌اند.

او متذکر شد: جلسات روزانه وزارت بهداشت با ارگان‌های ذی‌ربط صورت می‌گیرد. به امور زندان‌ها، مترو، راه آهن، هواپیمایی، دستورالعمل صادر و ابلاغ شد تا پیشگیری لازم انجام شود.

کولیوند در ادامه گفت: شست‌وشوی مرتب و مکرر دست‌ها 20 تا 30 ثانیه با مایع و صابون و همچنین استفاده از ماسک می‌تواند از بروز بیماری کرونا در کشور پیشگیری کند، به طور کلی این موضوع یکی از پیشگیری‌های ارزان قیمت و صد در صد موثر است.

انجام اقدامات مراقبتی در مدارس، پادگان‌ها، خانه‌های سالمندان

رئیس اورژانس کشور گفت: در مدارس، پادگان‌ها، خانه‌های سالمندان و دیگر محیط‌های عمومی، اقدامات مراقبتی و ضدعفونی‌کننده انجام شده و در روزهای آینده هم انجام می‌شود.

‌به گزارش خبرنگار مهر، پیرحسین کولیوند در حاشیه جلسه «کمیته فنی عملیاتی قرارگاه مبارزه با کرونا» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تمامی نمایندگان دستگاه‌های دخیل در امر پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا در این جلسه حضور داشتند و بررسی‌های لازم برای پیشگیری و مراقبت‌های اجتماعی انجام شد.

وی افزود: بر اساس چنین تمهیداتی، در مدارس، پادگان‌ها، خانه‌های سالمندان و دیگر محیط‌های عمومی، اقدامات مراقبتی و ضدعفونی‌کننده انجام شده و در روزهای آینده هم انجام می‌شود.

رئیس اورژانس کشور تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای آموزش طلابی که در ماه‌های رجب و رمضان به روستاها می‌روند، در دستور کار قرار گرفته تا اطلاعات پیشگیرانه از این بیماری را فرا گیرند که هم خودشان در امان باشند و هم به مردم روستاهایی که می‌روند، آموزش دهند.

کولیوند بیان کرد: از بیمارستان‌های تهران بازدیدی داشتیم و نحوه خدمات‌رسانی آنها را مورد بررسی قرار دادیم. بیمارستان‌های تهران در شرایط خوبی قرار دارند و با تمام امکانات به بیمارانی که به کرونا مبتلا شده‌اند، خدمات ارائه می‌دهند.

به گفته وی، بهترین و مؤثرترین راه پیشگیری از کرونا ویروس، رعایت بهداشت فردی است.

رئیس اورژانس کشور گفت: اگر هموطنان علائمی در خود احساس کردند که مشکوک به بیماری کرونا بودند، می‌تواند با شماره تلفن 190 تماس گرفته و راهنمای‌های خود را دریافت کنند.

وی اظهار کرد: افرادی که علائم شدید مانند تنگی نفس و سرفه‌های مکرر دارند، می‌توانند به مطب‌ها و مراکز جامع سلامت مراجعه کنند و ویزیت اولیه بر روی آنها انجام شود که اگر خدای ناکرده احتمال داشتن کرونا ویروس در آنها بالا بود، توسط تیم‌های انتقال به بیمارستان‌ها منتقل شوند و اگر سرماخوردگی یا آنفلوآنزای معمولی بود، دارو در راستای بهبودی‌شان دریافت کنند.

کولیوند با تأکید مجدد بر اینکه هر لحظه بر فردی شک آن برود که کرونا داشته باشد، تیم‌های انتقال در آماده‌باش کامل هستند و افراد را به بیمارستان‌ها منتقل می‌کنند، گفت: اگر فردی 80 درصد علائم کرونا ویروس را در خود احساس کرد و توان مراجعه به مراکز درمانی را نداشت، می‌تواند با شماره 115 تماس بگیرد تا همکاران درمانی منتقل کنند البته تقاضا دارم افرادی که مطمئن نیستند این بیماری را دارند، خودشان حضوراً به مراکز درمانی مراجعه کنند و خطوط تلفن اضطراری 115 را اشغال نکنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان