به گزارش ایسنا، امیر فتاحیان در مراسم رونمایی از لباس جدید حریمبانان شهر تهران گفت: عمده مسئولیت ما در شرکت شهربان و حریمبان اجرایی شدن امور مناطق است به گونهای که بتوانند حریم مناطق را حفظ کنند. در حقیقت حریمبانان در تهران تلاش میکنند حریم شهر براساس طرحهای بالادستی حفظ شود و از دستاندازی عده اندکی از متخلفان به دور بماند.
وی افزود: منطقه 22 با توجه به اینکه بیشترین حریم را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است و این منطقه در مرز و مجاورت استان البرز قرار گرفته لذا منطقه 22 در مسیر حفظ حریم شهر تهران جایگاه ویژهای دارد.
فتاحیان ادامه داد: لباس سازمانی در هر نهادی به عنوان پیامی از آن سازمان به شهروندان قلمداد میشود لذا هر چه این لباس دلنشینتر برای پرسنل و پسندیدهتر برای مردم باشد نهایتا به این سمت حرکت میکنیم که افرادی که در این لباس ارائه خدمات میکنند از کار خود لذت بیشتری میبرند و موفقتر هستند.
مدیرعامل شرکت شهربان حریمبان در بخش دیگری از صحبتهای خود با تأکید بر اینکه در حال حاضر در خصوص منطقه 22 مصوبه اجرا نشدهای باقی نمانده، افزود: خوشحالیم در منطقه 22 آرامش خوبی در حوزه حفظ حریم برقرار شده است. کار حفظ حریم پیچیدگیهای خود را دارد زیرا در بسیاری از موارد نیازمند دانش حقوقی هستیم و از سوی دیگر در برخی از موارد شاهد ایجاد تنشهای فیزیکی هستیم.
وی افزود: از زمان بروز تخلف تا زمان صدور رأی ماده 100 معمولا بازه زمانی حتی شاید تا چهار سال برای قطعی شدن رأی وجود داشته باشد. برای مثال یک ملک مسکونی تبدیل به تجاری شده در حالی که تا قطعی شدن حکم چندین سال طول میکشد در حالی که همه این سالها فرد متخلف از اقدام تخلفی خود منتفع میشود. به فراخور نوع منطقه و نوع بهرهبرداری متخلف تلاش میکنیم تا به خوبی میزان انتفاع این فرد از تخلفش مشخص شود و مجبور به پرداخت این هزینه باشد.
وی تأکید کرد: به نظر ما برخی از قوانین ظرف سالهای گذشته به روز نشده و باید در جهت روزآمدکردن قوانین گام برداریم تا به این ترتیب هزینه تخلف را برای متخلفان بالا ببریم. در حقیقت باید متخلفین از انجام تخلف خود صرفه اقتصادی نداشته باشند.
فتاحیان به مشکلات درآمدی و حقوقی حریمبانان اشاره کرد و افزود: امیدوارم تا پایان ماه جاری ابلاغیه افزایش حقوق حریمبانان اجرایی شود تا بتوانیم انگیزه لازم را برای آنها بیش از پیش فراهم کنیم و شرمنده حریمبانان نباشیم.