ماهان شبکه ایرانیان

آموزش سئو و ابزار گوگل سرچ کنسول

در این مقاله قصد داریم درباره آموزش سئو و آموزش گوگل سرچ کنسول در وبسایت ویکی دمی خدمتتان مطالب آموزنده ای را ارائه دهیم. اگر به دنبال یادگیری بهینه سازی سایت و آنالیز عملکرد سئو سایتتان با ما همراه باشید.

آموزش سئو و ابزار گوگل سرچ کنسول

آموزش سئو در وبسایت ویکی دمی

آموزش سئو در چند سال اخیر بسیار در بین کسب و کار های اینترنتی رواج پیدا کرده است. آموزش سئو از صفر تا صد بسیار در اینترنت وجود دارد. اما کدام آموزش در کوتاه ترین زمان از شما یک متخصص سئو می سازد؟ معمولا افراد با دو هدف به دنبال یادگیری آموزش سئو می افتند؛ یا می خواهند با یادگیری این تخصص، کسب درآمد داشته باشند، و یا دارای کسب و کار هستند و می خواهند آن را در فضای اینترنت گسترش دهند.

چرا آموزش سئو؟

همانطور که در بالا گفته شد، افراد با دو هدف سئو را یاد میگیرند. دسته اول به دنبال یادگیری سئو به عنوان تخصص و کسب درآمد از آن هستند. دسته دوم هم می خواهند با گسترش کسب و کار خود در فضای اینترنت، درآمد خود را افزایش دهند. اما چرا این دو دسته از مردم باید سئو را یاد بگیرند؟ بگذارید از دسته دوم شروع کنیم. فرض کنید شما صاحب یک کسب و کار هستید و قصد تبلیغ محصول و یا خدمات خود را دارید. برای اینکه تبلیغ خود را در یک بیلبورد در اتوبان های سطح شهر قرار دهید باید مهیانه هزینه های بسیار گزافی را برای این کار پرداخت کنید. جدای از این که هزینه های زیادی باید پرداخت کنید، به نظرتان چند نفر از افرادی که بنر تبلیغاتی شما را در سطح شهر میبینند به دنبال خدمات و یا محصولات شما هستند؟

سئو برای این دسته از افراد بسیار به صرفه است. زیرا با هزینه ای بسیار پایین تر می توانند لینک های سایت خود را در گوگل قرار دهند. علاوه بر این، اگر برای مثال شما در زمینه فروش کفش فعالیت دارید، می توانید با بهینه کردن سایتتان و حضور در لینک های اول گوگل، محصولاتتان را به تمامی کسانی که با هدف خرید کفش در گوگل، سرچی را انجام می دهند معررفی کنید و بفروشید.

اما برای دسته اول دلایل دیگری وجود دارد که سئو را یاد بگیرند. اگر واقعا به سئو علاقه داشته باشند می توانند به خوبی آن را یاد بگیرند. پس از یادگیری سئو می توانند در شرکت های مختلف، مشغول به کار شوند و یا با راه اندازی یک وبسایت، کسب و کار خود را ایجاد کنند. در ادامه به آموزش ابتدایی سئو می پردازیم.

سئو چیست؟

سئو چیست؟ این واقعا سوال بسیاری از افرادیست که برلی اولین بار این اسم را میشنوند. سئو (seo) مخفف عبارت search engine optimization و به معنی بهینه سازی برای موتور جستجو می باشد. سئو تخصصی است که به کمک آن می توانید سایت خود را به رتبه های اول منایج جستجو برسانید. نمی توان گفت که با انجام یکسری اقدامات خاص می توانید نتیجه خوبی را در سئو کسب کنید. بلکه به صورت مستمر باید در حال انجام فعالیت های جدید نسبت به رقبای خود باشید تا برتری خود را نسبت به آن ها به گوگل اثبات کنید. در ادامه قسمت های مختلف سئو را خدمتتان آموزش میدهیم.

آموزش سئو و ابزار گوگل سرچ کنسول

موتور های جستجو

موتور های جستجو مانند گوگل، وظیفه واسطه گری بین کاربران اینترنت و وبسایت ها را دارند. فرض کنید شما در گوگل عبارت "آموزش کامل سئو" را سرچ می کنید. گوگل موظف است بهترین سایتی که در مورد آموزش سئو مطلب دارد را پیدا کند و به شما نمایش دهد. همینطور سایت های دیگر را نسبت به فاکتور های گوگل و الگوریتم های خود رتبه بندی می کنند و به شما نشان می دهند.

الگوریتم های گوگل

الگوریتم به مجموعه قواعد و قوانین گفته می شود که موتور های جستجو بر اساس آن ها بهترین وبسایتی که نیاز کاربر را برطرف می کند شناسایی و رتبه بندی می کنند.

سئو داخلی

در سئو یکسری اقدامات وجود دارند که شما به صورت مستقیم بر روی صفحات سایتتان انجام می دهید تا آن ها را بهینه کنید. برای مثال استفاده از محتوای یونیک و کامل یک نمونه از اقداماتیست که در زمینه سئو داخلی انجام می شود.

سئو خارجی

سئو خارجی، مجموعه اقداماتیست که سئوکار در خارج از صفحات سایت انجام می دهد تا به بهینه سازی بیشتر آن کمک کند. برای مثال ساخت و ایجاد بک لینک در سایت های مرتبط یک نمونه از فعالیت های سئو خارجی محسوب می شود.

سئو تکنیکال

زمانی که شما با انجام یکسری فعالیت ها، به فهم بیشتر موتور های جستجو و راحتی و دسترسی بهتر، کمک می کنید در واقع در حال انجام سئو تکنیکال بر روی سایتتان هستید. برای مثال با افزایش سرعت سایتتان می توانید تجربه ای خوب را از سایتتان در ذهن کاربرانتان ایجاد کنید.

سئو بخش های زیادی دارد که در اینجا قادر به آموزش آن نیستیم. اگر به دنبال آموزش سئو از صفر تا صد به صورت کامل هستید؛ می توانید وارد وبسایت آکادمی آموزش ویکی دمی شده و از طریق منوی سایت وارد آموزش سئو شوید. در ادامه به یکی دیگر از بخش های سئو، یعنی آموزش ابزار های سئو مانند آموزش گوگل سرچ کنسول می پردازیم.

آموزش گوگل سرچ کنسول جدید

آموزش گوگل سرچ کنسول جدید یکی از بخش های بسیار مهم در سئو می باشد. ابزار هایی مانند سرچ کنسول گوگل، بسیار به سئوکار ها کمک می کند تا آنالیز بهتری از عملکرد سئو سایتشان چه در زمینه on-page و چه در قسمت off-page داشته باشند. در ادامه بیشتر با این ابزار قدرتمند آشنا می شوید.

آموزش سئو و ابزار گوگل سرچ کنسول

گوگل سرچ کنسول چیست؟

سرچ کنسول یکی قدرتمند ترین ابزار هایی می باشد که کمپانی گوگل در اختیار وبمستر ها و سئوکار ها قرار داده است. نام این ابزار در گذشته گوگل وبمستر تولز بوده است. اما اخیرا گوگل امکانات بسیار خوبی را به آن اضافه کرد و با تغییر نامش، آن را روانه بازار نمود. شاید برایتان جالب باشد که بدانید این ابزار به صورت رایگان ارائه شده است و همه صاحبان کسب و کار های می توانند از آن استفاده کنند.

سرچ کنسول چه کاری انجام می دهد؟

سرچ کنسول وظیفه دارد یکسری اطلاعاتی را که توسط ربات های گوگل دریافت می شوند را به شما نمایش دهد. علاوه بر این یکسری قابلیت های بسیار کاربردی دارد که هر سئوکاری به آن ها احتیاج پیدا می کند. در ادامه به توضیح بعضی از این اطلاعات و قابلیت ها می پردازیم.

  1. شما می توانید تعداد کلیکی که کاربران در هنگام مشاهده لینک شما در صفحه نتایج جستجو، بر روی لینک های سایتتان می کنند را مشاهده کنید.
  2. می توانید بفهمید چند بار کاربران در هنگام جستجو، لینک های شما را در صفحه نتایج دیده اند.
  3. گوگل سرچ کنسول این قابلیت را به شما می دهد که از گوگل درخواست کنید تا ربات و خزنده های خود را ه صفحه مورد نظرتان در وبسایتتان بفرستد تا آن ها را بررسی کنند.
  4. می توانید از گوگل بخواهید لینک مورد نظرتان را از صفحه نتایج جستجو و یا همان SERP حذف کند و به کاربران نمایش ندهد.

استفاده از گوگل سرچ کنسول در سئو

شما با کمک اطلاعاتی که در گوگل سرچ کنسول مشاهده می کنید می توانید بسیاری از نقاط قوت و ضعف سایتتان را شناسایی کنید. ما در وبسایت آکادمی آموزشی ویکی دمی، آموزش گوگل سرچ کنسول جدید را به صورت کامل و رایگان در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم تا بتوانید از آن برای بهینه سازی بهتر سایتتان استفاده نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان