ماهان شبکه ایرانیان

خودسرانه دگزامتازون مصرف نکنید

خبرگزاری تسنیم: ایرج حریرچی عصر امروز در بازدید از بیمارستان‌های سطح شهر با بیان اینکه هم‌اکنون استان کردستان, جزو استان‌های با وضعیت قرمز کرونا است، اظهار داشت: این‌روزها روند ابتلا, بستری‌ و فوتی‌های کرونایی در استان صعودی و به‌طرز قابل توجهی روبه افزایش است.

قائم‌مقام وزیر بهداشت گفت: در برخی از شهرستان‌های استان‌ها با وضعیت قرمز همچون کردستان کمبود تجهیزات پزشکی داشتیم که در این راستا, یک دستگاه سی‌تی‌اسکن به شهرستان مریوان اختصاص و بیمارستان توحید سنندج نیز از لحاظ اکسیژن‌ساز تجهیز خواهد شد.

وی درباره تاثیرات دارویی دگزامتازون در بیماران کرونایی اظهار کرد: در برخی از مراحل بیماری, از کورتن استفاده کرده که دگزامتازون هم یکی از انواع کورتن‌هاست اما این به آن معنا نیست که بیماران کرونایی خودسرانه آن را مصرف کنند.

حریرچی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان و تعداد فوتی‌های کرونایی در 10 استان با وضعیت قرمز, از مردم خواست که از حضور در تجمعات و مراسمات عروسی و ختم خودداری کرده و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

معاون‌کل وزارت بهداشت در این بازدید در یک فضای صمیمی از نزدیک از بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های سطح شهر سنندج دلجویی کرد.

حریرچی: کرمانشاه دومین استان کشور از نظر شیوع کرونا است

معاون کل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، گفت:استان کرمانشاه در حال حاضر دومین استان کشور از نظر روند شیوع بیماری و افزایش میزان بستری بیماران مبتلا به کووید 19 است و بایستی اقدامات جدیدی صورت گیرد که خوشبختانه برنامه‌ها و اقدامات صحیحی در این راستا توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صورت گرفته است.
بیست و چهارمین نشست ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی با حضور دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

در این نشست دکتر حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، اظهار داشت: با توجه به اینکه استان کرمانشاه در حال حاضر دومین استان کشور از نظر روند شیوع بیماری و افزایش میزان بستری بیماران مبتلا به کووید 19 است و بایستی اقدامات جدیدی صورت گیرد که خوشبختانه برنامه‌ها و اقدامات صحیحی در این راستا توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صورت گرفته است.

وی افزود: با توجه به پیش‌ بینی انجام شده جهت افزایش تعداد تخت‌های بستری در هفته‌های آتی مشکل خاصی در خصوص تامین امکانات درمانی در استان کرمانشاه وجود ندارد.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: بایستی جهت عادی سازی شرایط درمانی مراکز بیمارستانی در راستای ارائه خدمات درمانی به بیماران که بدلیل بیماری‌های مختلف دچار مشکل شده‌اند، اقدامات لازم صورت گیرد.

حریرچی عنوان داشت: بنابراین در این راستا پیشنهاد می‌کنم با توجه به ضرورت ادامه روند درمانی این نوع بیماران کمیته‌ای جهت مدیریت و بازگشایی مجدد بخش‌های غیر کرونایی و ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به بیماران مختلف تشکیل شده و پروتکل‌های لازم پیش‌ بینی شود.

دکتر مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز با بیان اینکه پیش بینی‌های لازم برای مقابله با کرونا ویروس اندیشیده شده، عنوان داشت: با توجه به افزایش شیوع بیماری در ایام اخیر پیش‌بینی لازم جهت افزایش 100 تخت در هفته را انجام داده و اقدامات اجرایی لازم صورت گرفته است.

وی افزود: بیشترین آمار ابتلا در استان بعد از تعطیلات عید فطر بوده که بدلیل انجام مسافرت‌های و مراسمات ویژه اهل تسنن به مناسبت این روز و همچنین عدم توجه به پروتکل‌های بهداشتی و سیاستگذاری‌های اجتماعی بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ادامه داد: قبل از شیوع بیماری کرونا در بیمارستان امام رضا (ع) 17 تا 20 درصد از بیماران اجرایی از استان های اطراف بوده که این موضوع پس از شیوع بیماری کرونا عملا به صفر رسیده است که این امر باعث کاهش میزان مراجعات در اثر ترس مردم از ابتلا در بیمارستان بوده است‌.

ابتلای دستیاران تخصصی و متخصصین و کادر درمانی به کرونا در استان در بسیاری از رشته‌‌ها باعث کاهش توان ارائه خدمات درمانی به بیماران شده است.

در ادامه این نشست، دکتر روشنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان، اظهار کرد: پیش بینی انجام شده در ابتدای فرآیند برای هزار تخت بستری بوده که در فاز‌های مختلف راه اندازی شده است و خوشبختانه تاکنون مشکل و کمبودی در تخت بستری برای بیماران کرونایی نداریم.

وی افزود: در حال حاضر 130 تخت خالی در مراکز کرونایی داشته و پیش‌ بینی‌های لازم جهت افزایش این تعداد نیز انجام شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان