به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، طی این مطالعه دانشمندان از مدلهای عددی فعالیت حرارتی مکانیکی زیر سطح سیاره زهره برای ایجاد شبیهسازیهای سه بعدی با وضوح بالا سازند کرونا/ تاج (corona formation) استفاده کردند. شبیه سازیهای آنها نمای با جزئیات تری از سیاره زهره نسبت به گذشته ارائه داد.
یافتههای این مطالعه حاکی از ویژگیهایی است که فقط اخیرا در تاجهای فعال مشاهده شده است. دانشمندان طی این مطالعه این ویژگیها را با ویژگیهای مشاهده شده در گذشته سطح زهره مطابقت دادند و نشان دادند که برخی از تغییرات در کرونا در سراسر سیاره رخ داده که بیانگر مراحل مختلف توسعه زمین شناسی است. آنها دریافتند که تاج در زهره هنوز در حال تکامل است. این بدان معنی است که فضای داخلی این سیاره همیشه در حال تغییر است.
"لورنت مونتسی"(Laurent Montési) استاد زمین شناسی دانشگاه مریلند در کالج پارک گفت: این اولین باری است که میتوانیم به ساختارهای خاص اشاره کنیم و بگوییم این یک آتشفشان باستانی نیست بلکه یک آتشفشانی است که امروزه فعال شده است.
این مطالعه نمای کلی از سیاره زهره و اینکه فضای داخلی آن همچنان در حال تغیر است و آتشفشانهای فعال در آن وجود دارند را نشان میدهد.
وی در انتها گفت: ما می توانیم بگوییم که حداقل 37 تاج در سیاره زهره اخیراً بسیار فعال بودهاند. تاجهای فعال سیاره زهره در تعداد انگشت شماری از مکانها هستند که این نشان میدهد کدام نواحی این سیاره فعالتر هستند و سرنخ هایی را درباره عملکرد فضای داخلی این سیاره فراهم میکند. این نتایج ممکن است به شناسایی مناطق مورد نظر که ابزارهای زمین شناسی باید در ماموریتهای آینده زهره مانند ماموریت "EnVision " اروپا در سال 2032 در آنجا مستقر شوند، کمک کند.