مشرق: روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
رسول منتجبنیا دبیرکل حزب جمهوریت در گفتوگو با خبرآنلاین، درباره آشفتگی طیف اصلاحطلبان اظهار داشت: تجربه نشان داد که این نهاد و این فرآیند به نتیجه واحدسازی نظرات نمیرسد و دیدیم که نه تنها وحدت ایجاد نشد بلکه در این مدتی که شورای سیاستگذاری فعال بود بین اصلاحطلبان اختلافات تا حدی تشدید شد.
یک نظر این است که احزاب دور هم جمع شوند و بعضی از شخیصتها هم در کنار آنها قرار بگیرند و آنها به یک جمعبندی واحد برسند. این کاری است که از دور اول مجلس یا حداقل از دور دوم مجلس تا سال 94 انجام میگرفت و از سال 94 ورق برگشت و جور دیگری شد، یعنی احزاب و شخصیتها آزاد بودند و در زمان انتخابات یک ائتلاف جبههای صورت میگرفت.
وی میافزاید: یک نظر هم من در سال 92 داشتم و پیشنهادی به بزرگان اصلاحطلب کردم که کار را به احزاب بسپاریم ولی به خاطر اختلافنظرهایی که گاهی به تعارض و مشاجره منجر میشود، چند نفر ریشسفیدی کنند، من پیشنهاد کرده بودم که یک شورای 3 نفره یا 5 نفره از بزرگان دور هم جمع شوند و احزاب را تقویت کنند و اصلاحطلبان را حمایت کنند و اگر احیانا اختلافی وجود دارد آنها را دعوت کنند و با ریشسفیدی اختلافات را برطرف کنند. من به آقایان و سایر دوستان نامه نوشتم و همه هم تقدیر کردند و گفتند این کار اگر انجام شود کار خوبی است ولی متاسفانه انجام نگرفت و به شکلی درآمد که هم وحدت تضعیف شد و هم احزاب خنثی عمل کردند و نتوانستند به نتیجهای برسند.
منتجبنیا همچنین گفته است: من از اول موافق شورای سیاستگذاری نبودم. من بارها گفتهام که شورای سیاستگذاری یک پرچم ائتلاف در یک مقطع خاص بود که در اواخر سال 93 برای رفع اختلافات بین کمیته راهبردی و کمیته انتخابات شورای هماهنگی اعضای اصلاحطلب به وجود آمد.
سیاستگذاری یک مسیر اشتباه بود و ما از ابتدا مخالف بودیم و بعد هم دوستان به تدریج به اشتباهاتی که در آن وجود داشت رسیدند، اصل اولیه این است که احزاب تصمیم بگیرند و بعد در یک فضای جمعی بنشینند و با هم تبادلنظر کنند و به وحدت نظر برسند و پشتوانه عملی آن هم این است که این کار برای سالهای سال انجام شده است و چیز جدیدی نیست، شورای سیاستگذاری یک فاجعه جدیدی بود که وارد صحنه شد و تجربه تلخی را به جا گذاشت.