ماهان شبکه ایرانیان

وبلاگ مشرق

"آنها" از صعود ایران به جام جهانی خوشحال نیستند! / چرا شهاب مرادی با ماهواره‌بر سیمرغ عکس یادگاری نمی‌گیرد!؟

رئیس قوه قضائیه پس از گذشت ۷ ماه از دستور قبلی خود مبنی بر لزوم نظارت بر بازار؛ به تازگی مجددا بر مبارزه جدی با گرانفروشی تأکید کرده است. مردم منتظر لمس کارنامه این دستورات هستند.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. 7:30 هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

"آنها" از صعود ایران به جام جهانی خوشحال نیستند!

"آنها" از صعود ایران به جام جهانی خوشحال نیستند! / چرا شهاب مرادی با ماهواره‌بر سیمرغ عکس یادگاری نمی‌گیرد!؟

روز پنجشنبه گذشته و پس از برد تیم ملی فوتبال ایران در مقابل عراق؛ صعود کشورمان به جام جهانی فوتبال قطعی شد.

این رخداد غرورانگیز اما به مذاق عده‌ای معلوم‌الحال که طی 10 سال گذشته هیچ عزمی غیر از بد کردن حال مردم ایران و سیاه‌نمایی از وضع موجود کشور نداشته‌اند، ‌ خوش نیامد.

در این باره می‌توان به رشته توییت مصی علی‌نژاد، از عناصر ضد انقلاب خارج از کشور اشاره کرد که در اشاره به صعود ایرانِ عزیز به جام جهانی نوشته است:

"من با شادی‌های زودگذر دچار شعف کاذب نمی‌شوم بلکه با قدرت بیشتری در جهان فریاد خواهم زد؛ جمهوری اسلامی یک حکومت عادی نیست و فدراسیون‌های ورزشی‌ ابزار سیاسی هستند برای عادی نشان دادن یک حکومت جنایتکار در جهان. وقتی حکومت عادی نیست، بخشی از عادی‌سازی این رژیم آپارتایدی نشویم... تا زمانی که ورزشکار را اعدام کرده و نصف جمعیت را به ورزشگاه راه نمیدهند، تیم ملی معنی ندارد، پرچم ج. اسلامی بالا میرود تا یک حکومت جنایتکار استفاده تبلیغاتی کند برای عادی سازی جنایت. وقتی ورزشکاران در بزنگاه قتل و تبعیض، کنار سیاستمداران می‌ایستند چرا ما باید کنارشان بایستیم؟ "!

او همچنین در یک توییت انگلیسی ‌زبان، فیفا را هم بخاطر تبریک به ایران سرزنش کرده است.

*کسان دیگری هم از داخل ایران در فریب علی‌نژاد، توییت‌ها و پیام‌هایی را منتشر کرده‌اند مبنی بر اینکه ما چندان از این پیروزی و صعود خرسند نیستیم! بهانه تلویحی یا صریح این افراد برای خوشحال نبودن نیز مشکلات روز سیاسی و اقتصادی است.

بایستی اشاره کرد که این افراد همان فریب‌خوردگان شعار "انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است" در سال 88 هستند.

آنها که پس از شکست فتنه 88؛ سال‌هاست که در عزم خود برای ایجاد "فتنه" در کشور؛ ‌ هیچ آب خوشی را برای مردم ایران رواداری نکرده‌اند و همانطور که مشاهده می‌شود حتی از غیرسیاسی‌ترین شادمانی ممکن یعنی صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی هم ابراز ناشادی می‌کنند تا کام مردم تلخ شود.

مردم باید بدانند که این افراد آمده‌اند برای سیاه‌نمایی، جنگ روانی و کوه ساختن از کاه مشکلاتی که در تمام دیگر کشورهای جهان نیز وجود دارند... و بسا که با شدتی بیشتر از ایران.

آیا گرانی در سایر ممالک جهان نیست؟ آیا انتخابات فقط در ایران حاوی برخی اشتباهات و مخالفت‌هاست؟ و آیا مردم در دیگر کشورهای دنیا با مشکل هزینه‌های زندگی و کرونا و... مواجه نیستند!؟

پاسخ مشخص است. پاسخی مشخص که البته در یک معجزه عقلانی سبب می‌شود تا سیاه‌نمایان رسوا شوند و مردم بدانند که با چه خباثت عظیمی طرف هستند.

خباثتی عظیم که در زمان دلار 10 هزار تومانی هم ابراز گرسنگی می‌کرد تا مردم از مثبتات موجود باخبر نشوند و اکنون که دلار به حدود 2 برابر رسیده است نیز تقلا می‌کنند تا راه‌های امید را مسدود کنند و مردم را بشورانند. [1]

ما قضاوت درباره ناشادی افرادی امثال علینژاد و کسانی که دانسته یا نادانسته به او تأسی کرده‌اند و یادآور افسانه "نی‌نواز هاملین" شده‌اند را به مخاطبان محترم واگذار و آرزو می‌کنیم تا شادمانی و امید و بهروزی ایران و ایرانی آنچنان فراگیر شود که هیچ عنصر نامطلوبی نتواند در تشعشع آن زیست کند...

***

در حسرت غیرتی به اندازه یک راننده قطار در چین

چرا شهاب مرادی با ماهواره‌بر سیمرغ عکس یادگاری نمی‌گیرد!؟

"آنها" از صعود ایران به جام جهانی خوشحال نیستند! / چرا شهاب مرادی با ماهواره‌بر سیمرغ عکس یادگاری نمی‌گیرد!؟

حجت‌الاسلام شهاب مرادی، از روحانیون به‌نام و صاحب تریبون کشورمان اخیرا با انتشار تصویر یک راننده قطار در چین که به فاصله 26 سال در کنار دو لوکوموتیو قبلی و فعلی کشور چین -با محتوای پیشرفت این کشور- عکاسی شده است، متنی را منتشر کرد.

مرادی در این متن می‌نویسد:

"یک راننده راه‌آهن چین کنار قطار در ایستگاه فقط با فاصله 26 سال.

این نتیجه تصمیم قاطع یک کشور است برای تغییر و پیشرفت خود.

این تصویر را در اینترنت دیدم.

تأسف خوردم.

هیچوقت حسادت فردی را تجربه نکرده‌ام. حتی غبطه! و همیشه برای موفقیت‌ها و برخورداری دیگران، خدا را شکر کرده و شکر می‌کنم اما به صورت ملی، نسبت به پیشرفت و رفاه کشورهای دیگر، بی رودرواسی، حسادت را حس می‌کنم و عمیقا غصه می‌خورم.

التماس دعا"!

*دقت شود که تخته موج‌سواری امثال مصی علینژاد با همین قبیل اظهارات فراهم می‌شود...

ما از روی خوشبینی به عبارت‌های آقای مرادی نگاه می‌کنیم و این فرض بدبینانه که ایشان هم مثل برخی دیگر متأثر از ژانر سیاه‌نمایی دست به انتشار چنین متون مغلوطی زده‌اند را کنار می‌گذاریم.

فرض خوشبینانه اینست که آقای مرادی هم مثل برخی دیگر نمی‌داند!

ایشان نمی‌داند که ما در هنگام انقلاب 57 در هیچ بخشی از هوا و فضای جهان نبودیم اما امروز "ماهواره‌بر سیمرغ" را داریم.

آقای مرادی پیشرفت و آبادانی شهری زاهدان عزیز را در 40 سال قبل و اکنون ندیده است.

این تریبون اجتماعی کشورمان حکما نمی‌داند وقتی پهلوی‌ها از کشور، گریختند ایران در بحث انرژی جهانی صرفا یک تأمین‌کننده نفت بود اما امروز یک کشور هسته‌ای است که نفت باشد یا نباشد اما حیات انرژی در ایران تضمین شده است.

آقای مرادی آیا می‌داند که در بهمن سال 50 و در دوران اوج حکومت پهلوی برف و کولاک سنگینی در ایران وزیدن می‌گیرد که در پیامد آن بیش از 4 هزار نفر به دلیل نبود امکانات ساده کشته شدند؟ [2] اما همین برف و کولاک شدید امروز به آرزوی ایرانی‌ها برای گشت و گذار و عکاسی و تیوپ‌سواری و کمپینگ تبدیل شده است و حتی بچه‌های دبستانی هم می‌دانند که یک حکومت پیشرفته، متعهد و دارای امکانات در ایران بر سر کار است که اجازه نمی‌دهد گزندی از بابت نبود امکانات در حوادث طبیعی به مردم برسد...

و ایضا اینکه آقای مرادی چرا نمی‌داند که ایران اسلامی به یمن پیشرفت‌هایش در عرصه‌های مختلف امروز در برخی شاخص‌های اقتصادی مثل "ضریب جینی" (شکاف طبقاتی) از چین هم جلوتر است. [3] و به عبارتی استانداردهای رفاه در ایران از چین هم بالاتر است.

سؤال اینجاست که واقعا چرا آقای مرادی با این پیشرفت‌ها هیچ عکس یادگاری ندارد و چرا از آنها با مردم حرف نمی‌زند!؟

آیا آقای مرادی در دوران ریاست خود بر سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران هیچکدام از این دستاوردها را به مردم پایتخت یادآوری کردند یا فقط مشغول تفقد از فقرا و کودکان یتیم حاشیه شهر بودند!؟

اینها سؤالاتی است که آقای مرادی حتما باید به آن پاسخ بدهد تا عناصر ضد انقلاب داخلی و خارجی نتوانند بر روی چنین سکوت‌هایی موج سواری کنند و نقشه مرگ ایران و ایرانی را در "فتنه اقتصادی" بکشند.

ضمن اینکه پاسخ مشخص به این سؤالات؛ تفاوت و تمایز بزرگ آقای شهاب مرادی و آن راننده قطار چینی را نیز مشخص می‌کند...

دفاع از دستاوردها و مثبتات نظام جمهوری اسلامی خاصّه در ایام دهه فجر یک ضرورت است که بیش از همه خواص کشور و صداوسیما باید نسبت به آنها اهتمام داشته باشند.

***

"باید با گرانفروشی در جامعه مبارزه جدی شود"

مردم در انتظار لمس اقدامات ضد گرانی قوه قضائیه

"آنها" از صعود ایران به جام جهانی خوشحال نیستند! / چرا شهاب مرادی با ماهواره‌بر سیمرغ عکس یادگاری نمی‌گیرد!؟

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه اخیرا در دیدار با جمعی از فعالان اقتصادی گفت: باید با گرانفروشی در جامعه مبارزه جدی شود.

به گزارش مشرق، وی همچنین از مسئولان قضائی خواست با متخلفان در این زمینه برخورد قاطع شود.[4]

*گرانی بیقاعده فعلی در ایران که از هیچ قاعده بازاری، دلاری، تحریمی و تورمی پیروی نمی‌کند صرفا و فقط با نظارت کارای دولتی و قضایی رفع می‌شود ولاغیر.

حلقه مفقوده‌ای که نبود آن از زمان دولت اعتدال تاکنون موجب آسیب دیدن معیشت مردم شده و قوه قضائیه در دوران جدید بعنوان مدعی‌العموم به درستی وارد این مسیر شده است.

حجت‌الاسلام اژه‌ای پیش از این و در تیرماه امسال نیز دستور ورود قوه قضائیه به مبحث مبارزه با گرانی را صادر کرده بود. دستوری که از سوی دادستان محترم کل کشور نیز به دادستان‌های استان‌ها ابلاغ شده است. [5]

مردم منتظر لمس دستاوردهای این دستور هستند...

***

1_ mshrgh.ir/1130569

2_ https://www.yjc.news/00XioQ

3_ https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/11/14/1645720

4_ mshrgh.ir/1332374

5_ irna.ir/xjFv4t

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی