ماهان شبکه ایرانیان

وبلاگ مشرق

خشونت کلامی محسن آرمین علیه شریعتمداری/ ارشادات "حامیان علیه‌السلام برجام"!

شریعتمداری صرفا از آنرو شنوای اینهمه توهین شده که فقط با اشاره به برخی اسناد ادعا کرده است که میرحسین موسوی تحت نفوذ غرب قرار دارد.

سرویس سیاست مشرق -   «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. 7:30 هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

*** 

خشونت کلامی محسن آرمین علیه شریعتمداری

خشونت کلامی محسن آرمین علیه شریعتمداری/ ارشادات "حامیان علیه‌السلام برجام"!

محسن آرمین، فعال چپ و از دستگیرشدگان فتنه 88 اخیرا طی یادداشتی که در سایت صبح ما منتشر شد، تقلا کرد تا در مقابل اسناد روزنامه کیهان درباره تحت نفوذ بودن میرحسین موسوی؛ از وی دفاع کند.

متن دفاعیه محسن آرمین را در اینجا بخوانید +

اما نکته قابل تأملی که در این دفاعیه وجود دارد نامودبانه بودن آن و توهین های آرمین علیه حسین شریعتمداری و روزنامه کیهان است.

آنچه که در ادامه می خوانید بخش هایی از جملاتی است که محسن آرمین راجع به حسین شریعتمداری و روزنامه کیهان به کار برده است:

"ذهن منجمد حسین شریعتمدار، ادعاهای دروغ و توهم آلود و مالیخولیایی روزنامه کیهان، سوابق خبرسازی های کیهان، مدیر مسؤل کذاب کیهان، کیهان با خبرسازی‌های خود رهبری را هم به موضع خطا انداخته است، سناریوی مافیایی حسین شریعتمدار، سند ادعای حسین شریعتمداری «جمع‌بندی» و احتمال کذاب دیگری مانند خود اوست"[1]

*ما قضاوت درباره این خشونت کلامی، بی ادبی و رواداری هتاکی را به مخاطبان محترم وا می گذاریم.

خاصه اینکه گفته می شود محسن آرمین یک بازجوی خشن دهه شصت نیز بوده است.

جالب است که آقای شریعتمداری صرفا از آنرو شنوای اینهمه لجام گسیختگی لسان شده که فقط با اشاره به برخی اسناد روزنامه کیهان ادعا کرده است که میرحسین موسوی تحت نفوذ غرب قرار دارد.

آیا پاسخ یک ادعای مستند، هتاکی و توهین و تمسخر است یا عقلانیت و رد دلیل با سند؟!

اینکه اردوگاه اصلاحات با داشتن چنین رویه های شداد و غلاظی اما همچنان ادعای تربیت کردن مردم و در دست گرفتن قوه اجرایی کشور را دارد البته از تلخندهای زمانه ماست...

*** 

ارشادات "حامیان علیه‌السلام برجام"!

خشونت کلامی محسن آرمین علیه شریعتمداری/ ارشادات "حامیان علیه‌السلام برجام"!

سعید لیلاز، از اقتصاددانان اصلاح طلب و از اعضای شهیر حزب کارگزاران طی یادداشتی در شماره سه شنبه گذشته روزنامه آرمان ملی پیرامون برجام نوشته است:

"ما در پنج سال گذشته یکبار دیگر و برای صدمین بار برایمان ثابت شد که اغلب و طبق گفته آقای هاشم پسران حداقل چهار پنجم مسائل اقتصادی ایران هیچ ربطی به مسائل بین‌المللی و خارجی کشور ندارد، همان‌طور که در منتهای مقاومتمان در برابر خروج ایالات متحده از برجام ثابت کردیم. می‌دانید که اقتصاد ایران همزمان هم دچار بدترین تحریم‌های تاریخ شد و هم دچار بدترین پاندمی که در تاریخ بشر بی‌نظیر بود یا حداقل در اقتصاد ایران دیده نشده بود، بدان گرفتار آمد. یعنی هر دوتا با هم موقعیت ایران را در دنیا بی‌همتا کرد. هیچ کشور دیگری در دنیا همزمان به این دو بحران و مشکل دچار نبود و نشد. و ما با وجود این، از بهار 1399 تا الان، بی‌وقفه و پی‌درپی 9 فصل پی درپی رشد اقتصادی مثبت با نفت یا بدون نفت، با صادرات یا بدون صادرات داشتیم.

این درحالی است که نه نرخ بیکاری و نه رشد اقتصادی بدتر شده و ما در شهریور 1400 طبق آمارهای رسمی بانک مرکزی که به‌شدت بدان اعتماد دارم، از رکورد تاریخی تولید ناخالص داخلی ایران در سال 1396 عبور کردیم. یعنی در شهریور 1400 حجم تولید ناخالص داخلی ایران از پایان سال 96 جلو زد. رشد صنعتی ایران نیز خیلی وقت بود که جلوتر زده بود. اگر الان مسائل اقتصادی ایران را بخواهیم در دو، سه مشکل بزرگ خلاصه کنیم؛ اولی، تورم دومی، فساد و سومی، فقدان بهره‌وری سرمایه‌گذاری در ایران است و هیچکدام اینها به تحریم ربط ندارد."[2]

*صدر و ساقه صحبت های آقای لیلاز کاملا صحیح است اما بنا به دلیلی که در ادامه ذکر می کنیم؛ این صحبت های درست سبب بروز بیماری در جامعه می شود و به قول آن ضرب المثل قدیمی: "از قضا سرکنگبین صفرا فزود"!

به این معنی که آقای لیلاز تا همین چند سال قبل حامی درجه یک برجام روحانی بودند و مشکلات کشور را به زلف برجام گره می زدند.

این سعید لیلاز بود که آن روزها در اشاره به توافق موقت ژنو (که بعنوان مقدمه برجام امضا شد) گفته بود: این توافق ما را قادر می کند که فوری ترین مشکلات معیشتی را حل کنیم![3]

و یا همینطور این لیلاز بود که زمانی در اشاره به تماس تلفنی نابجای روحانی با اوباما گفته بود: این تماس توانسته از نرخ تورم مواد غذایی بکاهد.[4]

دقت شود که لیلاز حتی اگر زمانی در همان روزها نیز در لابه لای یک صحبت به صورتی آرام گفته است که عمده مشکلات ما ریشه داخلی دارد و نه خارجی؛ اما اظهارات بالا نشان میدهد که پارادایم فکری او نیز در آن روزها همرنگ جماعت بوده و آقای لیلاز بر خلاف این روزها اصرار و الحاحی نداشته است به مردم و مسئولان بفهماند که برجام ولو در صورت امضا شدن نیز تأثیر خاصی در اقتصاد ایران ندارد.

فلذاست که صبحت های امروز لیلاز اگر بدون عذرخواهی و بدون روشن کردن خط سیر سابق او باشد؛ مصداق "فزودن صفری بوسیله سرکنگبین" خواهد بود و دردی از جامعه و نظام اسلامی دوا نخواهد کرد...

بیان این نکته ضروریست که لیلاز یکی از افراد امین دولت روحانی و شخص آقای ظریف نیز بوده است!

*** 

اقدامات دو وزیر برای جلوگیری از تعطیلی یک کتابفروشی

خشونت کلامی محسن آرمین علیه شریعتمداری/ ارشادات "حامیان علیه‌السلام برجام"!

سعید مکرمی، مدیر "کتاب‌فروشی نشر اسم" روز گذشته(دوشنبه 24 مردادماه) با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود، از تعطیلی این کتاب‌فروشی خبر داد. وی دلیل این موضوع را تصمیم مالک جدید یعنی بانک تجارت، برای ایجاد شعبه جدید عنوان کرده است. انتشار این پیام، واکنش‌های متعددی بین علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی به همراه داشت.

تازه ترین پیگیری صورت گرفته از سوی خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) حاکی از پیگیری وزیر فرهنگ و ارشاد و قول وزیر اقتصاد برای حل این مشکل است. قولی که با وجود گذشت دو ماه هنوز محقق نشده است!

 محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تاریخ هفتم تیرماه سال جاری طی مکاتبه‌ای با احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، موضوع را به اطلاع وی رسانده و برای حل مساله پیگیری کرده است.
 
متن نامه به شرح زیر است؛

«جناب آقای دکتر خاندوزی، وزیر محترم اقتصاد
 
سلام علیکم؛
در خیابان انقلاب، روبه‌روی پمپ بنزین وصال، فروشگاه کتابی به نام اسم متعلق به عناصر مومن جریان فرهنگی انقلاب اسلامی فعال است. با توجه به مشکلات اقتصادی حوزه فرهنگ، آقای مکرمی، مسئول این مجموعه به‌شدت مقروض است و در آستانه از دست دادن منزل خودش است.

تعداد زیادی از چهره‌های فرهنگی کشور با من تماس داشتند، و دیروز هم به‌صورت سرزده و ناشناس خودم  هم در مجموعه حاضر شدم. هفته پیش هم با شما تماس گرفتم و موفق به صحبت نشدم. با مدیرعامل بانک تجارت صحبت کردم، فارغ از استدلال‌ ایشان، قبول کردند چندماهی به تاخیر افتد (جابه‌جایی و تخلیه واحد)، در ضمن قول دادند یکی از سه بانک تجارت آن حوالی را که تجمیع کردند، در اختیار این مجموعه قرار گیرد.

از دیروز خبر می‌رسد، فشار برای تخلیه را بیشتر کرده‌اند، خواهشمند است نسبت به حل این مساله طبق دو وعده مدیرعامل بانک، انجام شود.»

احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد در پاسخ به نامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، چنین پاسخ داده است؛

«سلام دکتر جان؛
یک مکان دیگر پیشنهاد داده‌ایم.
انتشارات اسم اگر قبول کند، خوب است.
ارادت.»

پیگیری‌های خبرنگار ایبنا از مدیر نشر اسم، حاکی که از این است که با وجود نامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و قول مساعد وزیر اقتصاد و گذشت دو ماه، مکان پیشنهادی جایگزین برای انتقال کتاب‌فروشی اسم از سوی بانک تجارت، همچنان نامشخص و فرآیند جابجایی محقق نشده است.[5]

*عزم جمعی وزرا برای باز ماندن یک کتابفروشی بسی جای خوشوقتی دارد و البته این خوشوقتی هنگامی بیشتر خواهد بود که نتیجه کار نیز مثبت باشد.

این رخداد میمون همچنین می تواند این امیدواری را نیز ایجاد کند که وزرا و رجال کابینه دولت در سایر مسائل و مشکلات مبتلی به مردم نیز بصورت دسته جمعی و انقلابی وارد شده و البته نتیجه مثبتی را نیز برای فرایند حل مشکلات مردم رقم خواهند زد.

***

1_http://sobhema.news/?p=21975

2_https://www.armanmeli.ir/fa/main/detail/340259

3_https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-32848

4_http://www.mersadnews.ir/print/357418

5_https://www.ibna.ir/vdcdzk0soyt0xx6.2a2y.html

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان