به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، اسماعیل مکیزاده روز پنجشنبه افزود: در 24 ساعت گذشته و با وجود هشدارهای اعلام شده از سوی این اداره مبنی بر نامساعد بودن شرایط جوی و دریایی برخی از دریانوردان استان مبادرت به دریاروی کردند که این بیتوجهی آنان باعث ایجاد شرایط اضطرار و خطر برای آنها شد.
وی با بیان اینکه شرایط نامساعد جوی حاکم بر استان از روزها قبل اطلاعرسانی شده بود، در توضیح جزیبات انجام چهار عملیات نجات دریایی گفت: در مدت یادشده یک فروندکشتی به دلیل به گل نشستن در چهار مایلی جنوب اسکله بهمن جزیره قشم دچار اضطرار شد که با اعزام تیم جستجو و نجات دریایی(ناجی 19) به محل 13 نفر از سرنشینان این شناور از شرایط اضطرار خارج شدند.
معاون ادارهکل بنادر هرمزگان توضیح داد: در این مدت یک فروند قایق صیادی نیز با 6 سرنشین در پنج مایلی جنوب بندر شهید حقانی به دلیل نقص فنی و شرایط نامساعد جوی دچار اضطرار شده بود که توسط ناجی 15 نجات پیدا کرد.
مکیزاده اضافه کرد: همچنین یک فروند قایق صیادی با سه نفر سرنشین در 6 مایلی جنوب شرق جزیره هرمز به دلیل اتمام سوخت و شرایط نامساعد جوی اعلام اضطرار کرده که با اعزام شناور Rib سرنشینان این شناور نیز نجات یافتند.
وی گفت: یک فروند لنج نیز در عملیات دیگری در هشت مایلی جنوب جزیره هرمز دچار حریق شد که هفت نفر از سرنشینان آن نیز توسط قایق های همیار ناجی و ناجی 15 و 19 نجات پیدا کردند.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: تمامی دریانوردان، گردشگران و مسافران در صورت بروز شرایط اضطرار میتوانند بدون گرفتن پیش شماره با مرکز جستجو و نجات دریایی هرمزگان با شماره 1550 تماس بگیرند.
در گستره آبی استان هرمزگان که خلیج فارس و دریای عمان را در دل خود جای داده علاوه بر هشت فروند شناور ناجی 36 ایستگاه همیار ناجی (دریانوردان بومی و با شناورهای صیادی و تجار منطقه) به صورت شبانهروزی در امر جستجو و نجات دریایی فعالیت میکنند.