ماهان شبکه ایرانیان

چرا بعضی از بزرگان مثل شیخ انصاری سطح رفاهی زندگی را سخت می گرفتند؟

احادیث شریفه ما که موضوعات اخلاقی متعددی را بیان می کنند هر کدام گویای یک زوایه و یک جهت اخلاق است که وقتی ما یک موضوع اخلاقی را از آن بعد بررسی می کنیم نباید از ابعاد دیگر آن موضوع نیز غافل شویم

احادیث شریفه ما که موضوعات اخلاقی متعددی را بیان می کنند هر کدام گویای یک زوایه و یک جهت اخلاق است که وقتی ما یک موضوع اخلاقی را از آن بعد بررسی می کنیم نباید از ابعاد دیگر آن موضوع نیز غافل شویم .
اولا : هیچکش فتوا نداده و در هیچ حدیث هم وارد نشده که توسعه در امر اقتصادی و رفاهی زندگی واجب و لازم باشد بلکه تنها در حد اباحه و جواز توصیه شده است نه بیشتر .
ثانیا : علماء و دانشمندان دینی همانند بزرگان که شما اسم بردید در مقام تشخص اهم و مهم هستند و پرداخت به مسائل علمی و اجتماعی برای آنها در درجه اهمیت قرار دارد
ثالثا:علماء بزرگواری همچون شیخ انصاری و غیره از خانواده و همسر و فرزندانی برخوردار بوده اند که خود آنها به این قناعت راضی بودند و در واقع مجموع خانواده به هم هم عقیده بوده اند.
رابعا: ما احادیث بسیاری هم از اینطرف داریم که یک مومن را دعوت به قناعت جویی و زهد در دنیا سفارش می کند و هیچ شکی برای احدی نیست که انتخاب قناعت و زهد افضل از انتخاب راحتی در رفاه است گرچه هر دو کاملا حلال و مباح هم هستند .



قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی