ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش به قورمه؛ خوشمزه، متفاوت و کاملاً ایرانی

طرز تهیه خورش به قورمه با یک دستور ساده و آسان را در این بخش می خوانید. این خورش خوشمزه شیرازی با عطر به فوق العاده می شود.

طرز تهیه خورش به قورمه؛ خوشمزه، متفاوت و کاملاً ایرانی

مناطق مختلفی از ایران دارای خورشت‌ های مخصوص و محلی بوده خورش به قورمه که یک غذای اصیل و سنتی در شیراز بوده را می‌ توانید با ما آموزش ببینید. در ادامه با طرز تهیه خورش به قورمه آشنا می‌ شوید.

طرز تهیه خورش به قورمه

طرز تهیه خورش به قورمه به سبک شیرازی:

همانطور که متوجه شدید، این خورش مخصوص شیراز بوده و شیرازی‌ های عزیز با یک رسپی فوق العاده این غذا را تهیه می‌ کنند که ما از همین رسپی الگوبرداری کرده‌ ایم. طرز تهیه خورش توفو و خورش نارنج با رسپی های دیگر را در لینک بررسی خواهید کرد.

مواد اولیه:

  • گوشت گوسفند: 300 گرم
  • لپه: 1 دوم پیمانه
  • به: 1 عدد
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن و زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل تهیه:

برای آماده کردن خورش ویژه باید ابتدا لبه‌ ها را پاک کرده و از شب قبل آنها را به خوبی خیس کنید. چند مرتبه آب لپه را عوض کرده تا نفخ آنها از بین برود. پیاز را به صورت نگینی برش زده درون تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید. گوشت‌ ها را که خرد کرده‌اید به مواد پیاز اضافه کرده و به همراه آن تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی قهوه‌ای شود.

نحوه تهیه خورش به قورمه

به مواد گوشت مقداری فلفل و زردچوبه اضافه کرده تا ادویه‌ ها بوی زخم گوشت را از بین برده و رنگ بهتری به آن بدهد. در این بخش یک به خرد شده یا سالم نیز به مواد خود اضافه کنید. در مرحله بعدی 4 لیوان آب جوش به مواد گوشت اضافه کرده در با آنها قرار دهید تا روی حرارت ملایم گوشت‌ ها بپزد.

لپه‌ های خیس خورده را آبکشی کرده و به همراه مقداری روغن کمی تفت دهید تا بوی خامی ان از بین برود لپه را به طور جداگانه یا به همراه گوشت روی حرارت قرار داده تا لپه نیز بپزد. با توجه به اینکه لپه ممکن از دیرپز باشد، می‌ توانید ابتدا لپه را به صورت جداگانه به همراه مقداری آب روی حرارت بگذاریم و بعد از اینکه کمی نیم پز شد، به مواد گوشت خود اضافه کنید.

بعد از اینکه مواد شما کمی نرم شد، به آن زعفران دم کرده را اضافه کرده که بهتر است در 30 دقیقه پایانی پخت باشد. در این مرحله می‌ توانید مقدار نمک و آب لیموی تازه نیز به مواد خورشت خود اضافه کرده که کمی معطر شده و طعم بهتری به خورشت شما بدهد. غذای خوشمزه شما آماده بوده و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.

مواد خورش به قورمه

طرز تهیه خورش به قورمه به همین آسان است و شما می‌ توانید این خورشت مخصوص و فوق العاده را با این روش ساده آماده کنید. برای اینکه طعم خوش شما بهتر شود، می‌ توانید از یک تکه لیمو عمانی نیز در مرحله آخر پخت استفاده نمایید که کاملاً سلیقه‌ای است.

شما می‌ توانید در آرگا با نحوه آماده کردن انواعی از خورشت‌ ها آشنا شوید. خورشت‌ های متنوع و محلی که مخصوص نواحی مختلف ایران بوده به ویژه مناطق شمال که خورش‌ های متنوعی دارد را در الگو آموزش می‌ بینیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان