به گزارش ایسنا،ازومجو مدیرکل سازمان منع سلاحهای شیمیایی با اشاره به راویان موزه صلح گفت: برای اطلاعرسانی در مورد سلاحهای شیمیایی، راه بهتری از صحبت کردن توسط جانبازان و بازماندگان سلاحهای شیمیایی نمیتوان پیدا کرد و تاکنون طی دوره 7 ساله مأموریت در سازمان منع سلاحهای شیمیایی از هر فرصتی از جمله سخنرانی در مراسم دریافت جایزه صلح نوبل در سال 2013، برای ادای احترام به قربانیان این سلاحها استفاده شده است.
مدیرکل سازمان منع سلاحهای شیمیایی در ادامه به موفقیت بزرگ امحای حدود 96 درصد از ذخایر سلاحهای شیمیایی در جهان اشاره و تصریح کرد: پیشگیری از تولید و بهکارگیری مجدد این نوع سلاحها با تلاش همه کشورهای عضو و اعضای جامعه جهانی امکان پذیر است.
در این مراسم اسدالله محمدی، جانباز شیمیایی و فعال صلح موفقیت سازمان منع سلاحهای شیمیایی در امحای 96 درصد از ذخایر این سلاحها در سراسر جهان را به مدیرکل و اعضای این سازمان تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که به زودی با حضور نمایندگان همه کشورها، امحای کامل این سلاحها در سراسر جهان جشن گرفته شود.
وی به نمایندگی از تمام جانبازان شیمیایی و اعضای موزه صلح تهران برای هرگونه همکاری در ارتباط با فعالیتهای آموزشی و انتقال تجربیات به سازمان منع سلاحهای شیمیایی اعلام آمادگی کرد.
در بخش دیگری از این مراسم فعالیتهای مختلف علمی، آموزشی و فرهنگی موزه صلح تهران، با تمرکز بر همکاریهای این موزه با سازمان منع سلاحهای شیمیایی که با هدف اطلاعرسانی در خصوص تبعات خشونت و تلاش برای گسترش فرهنگ صلح انجام میشوند معرفی شد.
در ادامه این برنامه لوح یادبود موزه صلح تهران توسط دو تن از جانبازان شیمیایی، خانم شبنم شیخی از سردشت و دکتر حمید صالحی به مدیرکل سازمان منع سلاحهای شیمیایی اهدا شد و همچنین مدال سازمان منع گسترش سلاحهای شیمیایی توسط مدیرکل این سازمان به موزه صلح تهران اهدا شد.