رحیم میدانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان این که سال گذشته میزان مصرف برق در پیک به 52 مگاوات رسید، اظهار کرد: اگر کمک نیروگاههای برق آبی نبود احتمال خاموشی در کشور وجود داشت.
وی با اشاره به مزیت نیروگاههای برق آبی در قیاس با سایر نیروگاهها، عنوان کرد: این نیروگاهها خیلی زود وارد مدار میشوند، یعنی ورود و خروج انرژی در این نیروگاهها خیلی راحت صورت میپذیرد و این در شرایطی است که سایر نیروگاهها این حسن را ندارند.
به گفته معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا، در سال 1395، از 11 نیروگاه برق آبی جدید با ظرفیت 1798 مگاوات بهره برداری شد که متوسط تولید انرژی سالیانه این واحدها 1428 گیگاوات ساعت است.
میدانی با اشاره به مقایسه روند تولید انرژی برق آبی در سالهای مختلف، اظهار کرد: در تابستان سال 1395 رکورد بیشترین ظرفیت نیروگاههای برق آبی در دست بهره برداری به میزان 8837 مگاوات ثبت شد.
وی همچنین در خصوص وضعیت نیروگاه برق آبی در دست احداث، گفت: طرح سد و نیروگاه بختیاری با ظرفیت 750 مگاوات، طرح سد و نیروگاه خرسان 3 با ظرفیت 410 مگاوات، طرح سد و نیروگاه چمشیر با ظرفیت 176 مگاوات و همچنین چهار نیروگاه کوچک در دست بهرهبرداری است.