ماهان شبکه ایرانیان

میوه های حافظان

به منظور تقویت حافظه و ارتقاء هوش باید نکاتی را رعایت کنیم که در جنبه های مختلف می تواند منجر به تقویت حافظه و هوش شود

میوه های حافظان
به منظور تقویت حافظه و ارتقاء هوش باید نکاتی را رعایت کنیم که در جنبه های مختلف می تواند منجر به تقویت حافظه و هوش شود. نوع تغذیه از جمله نکات مهمی است که باید به آن توجه نمود. در زیر به نکاتی اشاره می کنیم که توجه به آن ها نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. میوه هایی که هوش و حافظه مغز را افزایش می دهند، شامل موارد زیر است:

انجیر
 

انجیر به علت داشتن کلسیم و فسفر فراوان سبب رویش استخوان ها و رشد کودکان می گردد. ویتامین های آن موجب تقویت چشم می گردد. عناصر موجود در آن باعث تعادل اعمال حیاتی بین اندام ها و بدن می شود.
انجیر منبع تولید انرژی است. انجیر خشک قدرت غذایی فراوانی دارد. هم چنین انجیر، مقوی مغز و اعصاب است.

سیب
 

سیب یکی از بهترین میوه های معجزه آسا است که هم خاصیت خنثی کردن سم را دارد و هم قدرت غذایی. به علت داشتن مواد قلیایی، اسیداوریک را حل می کند و برای معالجه مرض چاقی بسیار مفید است. به علت داشتن فسفر، تقویت کننده اعصاب و مغز است. سیب به علت دارا بودن ویتامین های A، B و C و املاح سودمندی مانند کلسیم، فسفر،منیزیم، آهن، پتاسیم و سدیم برای همه سنین به خصوص بچه ها مفید است. سیب با خستگی، فشار ذهنی و کمبود مواد معدنی مبارزه می کند. تقویت کننده اعصاب و عضلات و دشمن سرسخت بوی بد دهان و آرامش دهنده قلب است. بوییدن و خوردن سیب موجب نشاط، شادی، تقویت حافظه و سلسله اعصاب می گردد. سیب قرمز بیش تر از سیب سفید مفید است؛ البته به شرطی که تازه باشد.

انگور
 

انگور دارای پتاسیم است که موجب احساس شادی می شود. از طرف دیگر حاوی فسفات زیادی است که غذای مغز و سلسله اعصاب می باشد و هم چنین باعث ازدیاد هوش و حافظه می گردد.
انگور به علت داشتن منگنز، عامل رشد نیز محسوب می شود، چهره را روشن می کند و غذای مناسبی برای سلسله اعصاب به شمار می رود. این میوه خوش مزه باعث تقویت نیروی عضلانی می گردد.
انگور، جوانی دوباره ای به فرد می بخشد، ذهن را فعال و عضلات را قوی می سازد. خواص رادیو اکتیو دارد و از سقط جنین جلوگیری می کند.

انار
 

خوردن انار، معده را دباغی کرده و ذهن آدمی را نیرو می بخشد و موجب تقویت حافظه می گردد.
چون انار قادر است معده و روده ها را پاک کند، لذا جدار روده را برای دفاع و دور نمودن ویروس ها آماده می سازد. بنابراین سموم به خون و قلب نمی ریزد و قلب رونق و حیات تازه ای می یابد و به این طریق سلول های کبد را فعال می کند. هم چنین باعث دفع اوره و کلسترول و سموم دیگر می گردد.
آب انار، در حفظ تعادل مایعات بدن به خصوص خون، نقش مهمی دارد؛ چون املاح آب انار با مواد آلی ترکیب شده، زود جذب می شود و در بیماری راشیتیسم، کم خونی، ضعف اعصاب و تقویت عمومی بدن بسیار مؤثر است. اگر خانم های باردار در این دوران انار مصرف کنند، بزرگ ترین خدمت را به فرزند آینده خود کرده اند؛ چرا که علاوه بر جلوگیری از ویار و نیز تقویت مادر، به رشد آینده کودک هم کمک می کند. انار خون ساز است. در موقع مصرف، زدن کمی گل پر علاوه بر بوی مطبوع به هضم آن نیز کمک می کند؛ ناگفته نماند انار مقوی روح و ذهن است.
منبع: نسیم وحی، شماره 23.
ae
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی