برخی معتقدند، خرج کردن زیاد یعنی زندگی راحت در خانه داشتن!
البته اگرچه پول یکی از عوامل به وجود آوردن رفاه و آسایش است اما نمی تواند تنها عامل باشد. عوامل دیگری نیز وجود دارد، که تاثیر آنها برای داشتن یک زندگی راحت در خانه به مراتب بیشتر از پول خرج کردن است.
خانه ای را در نظر بگیرید که با پول زیاد، تعدادی اثاثیه زیبا و متنوع برای آن خریداری شده باشد، اما این اثاثیه با یکدیگر متناسب نباشند و یا به شکل صحیحی در جای خود قرار نگرفته باشند و همچنین افرادی که در آن خانه زندگی می کنند، به نظم و ترتیب عادت نداشته باشند و همه چیز به هم ریخته و کلافه کننده باشد.
چنین خانه ای چه حسی به شما می دهد؟ آیا می توانید در آن راحت باشید؟
برای داشتن خانه ای راحت چند عامل مهم باید وجود داشته باشد که در ادامه مقاله به آن پرداخته شده است.
تهیه برنامه برای کارهای خانه
گاهی اوقات قصد پختن غذایی دارید و ناگهان متوجه می شوید که فراموش کرده اید یکی از مواد مورد نیاز غذای تان را بخرید. یا فصل سرما از راه می رسد و متوجه می شوید که لباس های مناسب زمستان تهیه نکرده اید.
برخی از کارهایی که در خانه انجام می گیرد روزانه است و برخی دیگر زمان بیشتری لازم دارد.
کارهای خرید خانه، دید و بازدیدها، برنامه های تفریحی معمولا هفتگی است اما کارهایی مانند تمیز کردن خانه و درست کردن غذا باید برنامه ای روزانه داشته باشد.
تهیه مواد غذایی فریزری و دیگر مواد غذایی مانند رب، مربا معمولا فصلی انجام می شوند و برای آنها باید برنامه فصلی آماده کرد.
با داشتن برنامه منظم کارها بهتر و سریع تر انجام می شود، هیچ کاری فراموش نمی شود، در پول و وقت صرفه جویی می شود و زندگی طبق روال خوبی پیش رفته و آرامش در خانه برقرار می شود.
عادت به نظم و ترتیب در خانه
نظم و ترتیب از امور مهمی است که باعث ایجاد آرامش در خانه می شود. وقتی شما هر چیز را در جای مخصوص خود قرار دهید.
ظاهر خانه همیشه مرتب و منظم به نظر می رسد اما اگر وقتی وارد خانه شدید، کیف و یا لباس بیرون تان را هر جایی غیر از جای اصلی خود بگذارید و یا هنگام پخت غذا، ظروف را به طور نامنظم این جا و آنجا بگذارید و این قبیل بی نظمی ها را داشته باشید، هرگز نمی توانید در خانه احساس آرامش کنید و اوضاع خانه همیشه به هم ریخته است.
در ضمن یادتان باشد که چنین خانه ای، پر از موج منفی است که می تواند به سرعت شما را بر سر هر موضوعی حتی بی اهمیت عصبانی و کلافه کند.
حس همکاری در خانه
همانطور که در بخش قبلی گفتیم که اگر نظم در خانه نباشد، آرامش هم نیست، اکنون هم باید بگوییم که اگر افراد خانه در انجام دادن امور خانه همکاری نکنند و خودشان نیز به بی نظمی دامن بزنند، باز هم نمی توان انتظار آرامش و آسایش در خانه داشت.
تمام اعضاء خانواده باید در قبال خانه، احساس مسئولیت کنند و هرکس به سهم خود اموری را به دست گیرد.