۱۰ راه ‌کار موثر برای خلاصی از سوزش سردل

متخصصان گوارش در انگلیس اعلام کردند که بیش از ۶ میلیون نفر در این کشور هر هفته با مشکل سوزش سردل مواجه می‌شوند اما بسیاری از این موارد در واقع قابل پیشگیری هستند

10 راه ‌کار موثر برای خلاصی از سوزش سردل
متخصصان گوارش در انگلیس اعلام کردند که بیش از 6 میلیون نفر در این کشور هر هفته با مشکل سوزش سردل مواجه می‌شوند اما بسیاری از این موارد در واقع قابل پیشگیری هستند.
با 10 راه‌ کار ساده اما موثر می‌توان از بروز این ناراحتی گوارشی جلوگیری کرد. این 10 راه‌ کار عبارتند از:
1-‌ از محصولات و نوشیدنی‌های پروبیوتیک استفاده کنید. این محصولات به رشد باکتری‌های مفید در روده‌های شما کمک می‌کنند و این باکتری‌ها به نوبه خود عملکرد دستگاه و اعضای گوارشی بدن را بهبود می‌بخشند.
2- بدن را در وضعیت صحیح نگه دارید. شکل نامناسب بدن در حالت نشسته یا ایستاده علائم این مشکل گوارشی را تشدید می‌کند. بنابراین توصیه می‌شود که پشت میز صاف بنشینید و هنگام راه‌ رفتن بدن خود را کشیده نگه دارید به طوری که شانه‌هایتان به عقب کشیده شود و شکم خود را به داخل بکشید. همچنین می‌توانید در کلاس‌های یوگا شرکت کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.
3- وعده‌های غذایی منظم و با حجم کم داشته باشید. مدت طولانی گرسنه ماندن و یا مصرف حجم زیاد غذا در یک وعده بویژه میان وعده‌های چرب و شیرین، سوزش سردل را تشدید می‌کند.
4- حتما مراقب اندازه دور کمر خود باشید. وزن زیاد فشار روی ناحیه شکم را افزایش می‌دهد و علائم این ناراحتی را وخیم‌تر می‌کند.
5- مصرف غذاهای چرب و ادویه‌دار مثل سس‌های خامه‌ای، غذاهای سرخ کرده، کیک‌ها، بیسکوئیت، شکلات، پنیر و دسرها را به حداقل برسانید.
6- سیگار را ترک کنید. سیگار بزاق دهان را کاهش می‌دهد در حالی که بزاق یکی از سدهای دفاعی بدن در برابر آسیب احتمالی به حدی است و حاوی مواد شیمیایی خنثی کننده اسید است.
7- مصرف غذاهای حاوی فیبر خوراکی مثل میوه‌ها را افزایش دهید تا سیستم گوارشی بدن شما سالم بماند.
8- بی‌تردید ورزش کردن نیز سیستم هاضمه را بهبود می‌بخشد لذا توصیه می‌شود که هر روز 30 دقیقه تمرینات آرام آیروبیک را انجام دهید.
9- یک دفتر یادداشت روزانه غذایی تهیه کنید و هر بار که دچار علائم سوزش سردل شدید آن را یادداشت نمایید. این کار را دو تا 4 هفته ادامه دهید تا اینکه بتوانید تشخیص دهید کدام یک از مواد غذایی موجب بروز این عارضه در شما می‌شوند و کدام خوردنی‌ها برای شما بی‌خطر و سالم هستند.
10- از مصرف افراطی چای و قهوه پرهیز کنید و آن را به سه نوبت در روز محدود کنید. در عوض از چای‌های گیاهی و میوه‌ای طبیعی و چای سبز استفاده کنید. نوشابه‌ها و آب میوه‌های گازدار و حاوی کربنات نیز برای شما مفید نیستند بنابراین آب و آب میوه‌های طبیعی را جایگزین آنها کنید.
منبع:
ارسال توسط کاربر محترم سایت : hasantaleb
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان