حمام درب امامزاده یکی از بناهای تاریخی شهرکرد (مرکز استان چهارمحال و بختیاری) میباشد که در مقابل مسجد قدیمی اتابکان قرار دارد و همزمان با بنای این مسجد و بازسازی بقعه امامزاده ساخته شده است.
ساختمان این گرمابه دارای یک فضای وسیع بیرونی به نام رختکن است که بر زیر سقف ضربی و بر روی هشت پایه ستون سنگی قرار گرفته و از کف زمین که در وسط صحن حوض هشت ضلعی تعبیه شده، 70 سانتیمتر بالاتر است و به وسیله دهلیز منحنی، به سوی تطهیرخانه و گرمخانه وارد میشود.
گرمخانه حمام دارای صحن وسیعی است و سقف سرتاسر ضربی آن به وسیله 4 ستون سنگی استوار گشته است. در سقف این بخش از حمام، شیشههای کوچک محدبی وجود دارند که نور این محوطه را تأمین مینمایند.
در طرفین خزینه بزرگ حمام که به وسیله 4 پله سنگی بالا میرود، دو خلوت زیبا و مربعی شکل وجود دارد که جایگاه اعیان و اشراف در فصل تابستان بوده است. به طور معمول در گرمابههای عمومی، در گوشهای از کف خزینه، دیگهای مسی مدوری وجود داشته است که به وسیله آتشی که در گلخانه (گلخن) روشن میشد، گرم میشده است.
گلخن، چاه و منبع آب گرمابه در خارج و در جنوب غربی آن واقع شده و در قدیم به وسیله دَلو (کوزه)های بزرگ و چرخهای چوبی توسط پا کشیده میشد و سوخت آن از نوعی خار، علوفه و فضولات چهارپایان بوده است.
این حمام در دوره صفویه، افشاریه و زندیه تجدید بنا و تعمیر گردید. در زمان ناصرالدین شاه نیز آسیبهای بسیاری به این بنا وارد شد که با کمک اهالی تعمیر و در جنب آن گرمابه کوچکی احداث گردید.
در سمت جنوب شرقی حمام فضای وسیع سرپوشیدهای وجود دارد که در آن ویرانههای یک عصاری قدیمی باقی مانده و در حال حاضر مخزن سوخت محسوب میشود.
پس از انجام عملیات مرمت و نوسازی، این حمام به «موزه صنایع دستی و هنرهای سنتی» تغییر کاربری داده است. بازدیدکنندگان این موزه با حرفهها و هنرهای دستی هنرمندان چهارمحال و بختیاری شامل گلیمبافی، نمدمالی، خاتمکاری، جاجیمبافی و قفلسازی آشنا خواهند شد.