ماهان شبکه ایرانیان

پناهیان: زمانه امروز ما، مانند دوران امام علی(ع) است

مراسم رونمایی از کتاب «علی از زبان علی» اثر حجت‌الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز (چهارشنبه ۱۶ شهریورماه) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان مشاور نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، سیدنظام الدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس، مسعود پیرمرادیان مدیرعامل دفتر نشر ...

خبرگزاری فارس: مشاور نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: فکر می‌کنم باید بیش از پیش در انتشار و معرفی این کتاب‌ها تلاش کنیم مخصوصاً سلامت مطالبی که در این نوع کتاب‌های ایشان رعایت شده است کم‌نظیر است و زحمتی که ایشان به عنوان مبلغ دینی کشیده‌اند، واقعاً قابل ستایش است.

مراسم رونمایی از کتاب «علی از زبان علی» اثر حجت‌الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز (چهارشنبه 16 شهریورماه) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان مشاور نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، سیدنظام الدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس، مسعود پیرمرادیان مدیرعامل دفتر نشر معارف و فعالان فرهنگی و اصحاب رسانه در خبرگزاری فارس برگزار شد.

حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به اینکه کتاب «علی از زبان علی» موضوع ارزشمندی است که مورد بحث قرار گرفته است، بیان داشت: این کتاب از زبان شخصیت امیرالمؤمنین(ع) از زبان خود گفته شده است که اهمیت کتاب را مضاعف می‌کند. حجت‌الاسلام محمدیان این زحمت را تقبل کرده است و توانسته کار شایسته‌ای را به سرانجام برساند.

وی افزود: حجت‌الاسلام محمدیان قبل از اینکه کار فرهنگی و اجرایی را به عنوان مدیر نهاد انقلابی برعهده داشته باشد یک محقق و اندیشمند که اهل تحقیق و تعقل است می‌شناسند، وی توانسته در موضوع امیرالمؤمنین قلم بزند و قدمی در ترویج معارف امام علی(ع) بردارند.

حجت‌الاسلام پناهیان با تأکید بر اینکه همه عالمان دینی می‌توانند خدماتی را با موضوع علی‌ بن ابیطالب(ع) انجام دهند، اظهار داشت: من به حجت‌الاسلام محمدیان تبریک عرض می‌کنم، ایشان عمری درگیر با مسائل امیرالمؤمنین(ع) هستند و عمری را صرف کلام امام علی(ع) کرده‌اند و این به خودی خود انسان را ارزشمند و نورانی می‌کند.

وی ادامه داد: فکر می‌کنم باید بیش از پیش در انتشار و معرفی این کتاب‌ها تلاش کنیم مخصوصاً سلامت مطالبی که در این نوع کتاب‌های ایشان رعایت شده است کم‌نظیر است و زحمتی که ایشان به عنوان مبلغ دینی کشیده‌اند، واقعاً قابل ستایش است.

حجت‌الاسلام پناهیان خاطرنشان کرد: این زحمات و توفیقات به هر کسی داده نمی‌شود. اگر قرار است جوان‌ها با شخصیت امام علی(ع) آشنا شوند به کتاب‌های آقای محمدیان رجوع کنند که نمونه‌اش این کتاب «علی به زبان علی» است که در نوع خودش بی‌نظیر است.

وی با بیان اینکه امام علی(ع) دشمنانی دارد که در دشمنی بسیار سخت هستند و دوستانی دارند که برای اسلام فداکار هستند، افزود: الان زمانی است که دوستان و آشنایان امیرالمؤمنین(ع) بیشتر شده، چون تحت مغناطیس و جذابه امیرالمؤمنین(ع) قرار گرفته‌اند، بی‌تردید باید با کلمات و تاریخ حضرت(ع) آشنا شویم و این دو موضوع ما را بیش از پیش با این شخصیت نزدیک می‌کند. در واقع در این کتاب، کلمات حضرت و تاریخ حضرت در یک‌جا جمع شده است.

مشاور نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تأکید براینکه اگر جوان‌ها این کتاب در دست‌شان قرار گیرد بیش از پیش محبت امیرالمؤمنین(ع) در دل آنها جوانه می‌زند، ابراز داشت: زبان حضرت امیرالمؤمنین(ع) عجیب است، بعد از کلمات اثربخش قرآن کریم کلماتی اثربخشی چون کلمات امیرالمؤمنین(ع) سراغ نداریم. اگر لازم نبود امیرالمؤمنین(ع) یک کلمه راجع‌ به خودشان صحبت نمی‌کردند.

وی ادامه داد: امیرالمؤمنین مجبور بودند از خودشان صحبت کنند و با این کار برخی تاریک‌های تاریخ را برطرف کردند. حرارت کلمات حضرت و داغ غربت امیرالمؤمنین چه اثری بر انسان داشت؟ کسانی که با این کتاب‌ها آشنا شوند یکی از بهترین خاطرات معنوی را در زندگی خودشان ثبت خواهند کرد.

حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به یکی از سخنان امام علی(ع) که فرمودند من مظلوم هستم، تصریح کرد: در زمان خود حضرت نیز از ایشان گلایه می‌کردند که چرا اینقدر می‌گویید مظلوم هستم. باید توجه کنیم که زمانه ما بسیار به زمانه امیرالمؤمنین(ع) شبیه است رگه‌های از مارقین، قاسطین و ناکثین را در جامعه مشاهده می‌کنیم. این اقتضائات جامعه آن چیزی است که در زمان امیرالمؤمنین(ع) نیز اتفاق افتاده است، بنابراین بیش از پیش نیازمند سخنان و تاریخ امیرالمؤمنین(ع) هستیم.

وی افزود: اگر نسبت به خطراتی که در زمان امام حسن مجتبی(ع) و امام حسین(ع) رخ داد و همچنین نسبت به تاریخ و سخنان امام علی(ع) داشته باشیم، در زمان خودمان مصون خواهیم بود. هرچه یاحسین می‌گوییم ریشه در زمان امام علی(ع) دارد.

مشاور نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان داشت: امروز اگر کسی با زمانه امیرالمؤمنین(ع) آشنا نباشد نمی‌تواند از معارف دینی برای نجات خودش استفاده کند. برخی‌ها دچار تعبیرهای اشتباه در زمان خودشان می‌شوند، منبعی چون حیات امام علی(ع) نداشتند و یا نخواسته‌اند مطالعه کنند، در انقلاب اسلامی دنیاطلب‌هایی که انقلابی بودند و از انقلاب فاصله گرفتند یا انقلابیونی که دنیاطلب نبودند اما در تحلیل اشتباه کردند ،هر سه جریان را به شکل رقیق‌تر در جامعه می‌بینیم، چون جامعه ما از زمان شیعی امام امیرالمؤمنین(ع) جلوتر است، خیلی مهم است که موقعیت و زمان امیرالمؤمنین(ع) را درک کنیم.

وی ادامه داد: این کتاب، امیرالمؤمنین(ع) را در موقعیت‌های مختلف از منابع بسیار معتبر از زبان امام علی(ع) بیان کرده است. امیدوارم بیش از پیش با مطالعه این کتاب با حیات امیرالمؤمنین(ع) آشنا شویم. ثابت کردیم که «اهل کوفه نیستیم که حسین تنها بماند»، اما «اهل کوفه نیستیم که علی تنها بماند» در مرحله امتحان اهل کوفه نیستیم که علی تنها بماند هستیم. چرا که باید مطالعه بیشتری داشته باشیم.

حجت‌الاسلام پناهیان اظهار داشت: برخی ساده‌اندیشان و افراد مغرض ایراد می‌گیرند که چرا می‌گوییم حکومت امیرالمؤمنین، مگر الان دوران حکومت امیرالمؤمنین است و فکر می‌کنند مقام معظم رهبری را با امیرالمؤمنین مقایسه می‌کنیم. العیاذ بالله چنین کاری نمی‌کنیم بلکه اشتباهات و زمان‌های مختلف شبیه هم هستند.

وی افزود: یک زمانی اعتراض به خود امیرالمؤمنین می‌شد که نه شما پیغمبر هستیم و نه ما یاران پیامبر. در حالی که امیرالمؤمنین و امامان ما یکدانه هستند. به امامان دیگر هم امیرالمؤمنین نمی‌گوییم، تفاوت امام علی(ع) با سایر امام آشکار است، امثال مقام معظم رهبری شاگرد امام علی هستند. امام علی خطاب به آن فرد نفرین کردند که این نفرین از سر درد، دردمندی و جهالت و نفهمی آن شخص بود و گفتند مادرت به عزایت بنشیند من چه زمانی گفتم پیامبر هستم آنها را به صورت الگو بیان می‌کنم. بنابراین باید وجوه مظلومیت امام علی مطالعه شود و اگر جامعه به علت مظلومیت امام علی پی ببرد، آن زمان، زمان ظهور خواهد بود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان