به گزارش ایسنا،محمد احمدی بافنده در حاشیه بازدید از نمایشگاه زنان و تولید ملی با اشاره به ظرفیتهایی همچون ایوان انتظار میدان ولیعصر (عج) گفت: صحبتهایی در این خصوص با ستاد توانمند سازی شهرداری انجام شده است تا از ظرفیت ایستگاههای مترو برای زنان سرپرست خانوار یا بی سرپرست و بد سرپرست استفاده شود.
وی ضمن اشاره به اینکه دست فروشان مترو حاضر به فعالیت در غرفههای ثابت نیستند، گفت: اعتقاد این گروه بر این است که کار در مترو درآمد بیشتری از غرفهها برایشان ایجاد کرده است و به همین دلیل حاضر به همکاری نمیشوند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران، اقدامات ستاد توانمند سازی شهرداری تهران و ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و حمایتهایی که از این قشر صورت گرفته را مثبت ارزیابی و تصریح کرد: کاری که شهرداری شروع کرده، ایده خوبی است که باید تقویت بشود نباید مردم ما به خاطر گرسنگی تن به هر کاری بدهند .آنان در عین تامین نیازهای زندگی از ماحصل دسترنج خودشان بهرهمند شود.
وی با اشاره به وجود زمینه همکاری مترو و شهرداری تهران در رابطه با اشتغالزایی بانوان تحت پوشش این ستاد، گفت: نمایشگاه زنان و تولید ملی زمینه خوبی ایجاد کرده است تا با همکاری بیشتر ظرفیتهای شرکت مترو نیز در اختیار ستاد قرار بگیرد و نمایشگاههایی به صورت دائمی برگزار شود.
احمدی بافنده مشاغل خانگی و کارگاهی را بخشی از اقتصاد کشور دانست و اظهارکرد: اشتغال الزاما نباید به صورت رسمی باشد. در کشور چین هم بخشی از شغلها را شغلهای خانگی تشکیل میدهد و خیلی از محصولات تولیدی این کشور در کارخانه تولید نشده بلکه تولید آن در کارگاههای محلی، روستاها و یا خانهها انجام میگیرد.
به گزارش شهرنوشت وی با تاکید بر اینکه نباید اصرار بر این موضوع داشته باشیم که همه به عنوان تولیدکننده در چرخه اقتصاد قرار بگیرند بلکه بانوان باید در بخش تولید، فروش و بازاریابی هم وارد شوند، خاطرنشان کرد: مجموعه مترو این آمادگی را دارد که همکاریهای لازم را برای این انسجام و ترکیب انجام دهد.