ماهان شبکه ایرانیان

علائم اعتیاد به غذا

به منظور درک رفتار افراد معتاد به غذا، بسیار اهمیت دارد که علائمی که به هنگام ابتلاء به این عارضه از خود نشان می‌دهند را مورد شناسایی قرار دهیم

علائم اعتیاد به غذا

به منظور درک رفتار افراد معتاد به غذا، بسیار اهمیت دارد که علائمی که به هنگام ابتلاء به این عارضه از خود نشان می‌دهند را مورد شناسایی قرار دهیم. این مقاله علائم مختلف اعتیاد غذایی را مشخص ساخته به طوری که به شما در اتخاذ روش درمانی مناسب جهت مقابله با این مشکل کمک خواهد کرد.
اعتیاد به غذا اختلالی است که در آن فرد احساس می‌کند که غذا تمام فکر و ذهنش را به خود مشغول ساخته است. دیگر مشکلات سلامتی مرتبط با اختلالات خوردن، بی‌اشتهایی عصبی، غذا خوردن اجباری، و پرخوری عصبی را شامل می‌شود. واضح است که معتادان به غذا بیشتر به خود غذا فکر می‌کنند. با این حال، وزن بدن و تصور از خود، چیزها یا عوامل دیگری بوده که ذهن آنها را به خود مشغول می‌سازند. این بدان معنا است که آنها نگران اضافه وزن و چگونگی تغییری که در ظاهر آنها ایجاد می‌شود نیز هستند. معتادان به غذا در بسیاری از موارد حتی از این مشکلی که سیستم بدن آنها را تحت تأثیر قرار داده است اطلاعی نداشته و اعتیاد به غذا برای این افراد شیوه‌ای از زندگی آنها را تشکیل می‌دهد. خوردن و بلع غذا و حتی اطلاع از در دسترس بودن غذا منجر به ایجاد احساس شادی و لذت در این افراد می‌شود. فرد معتاد سعی کرده راه‌هایی را بیابد که مواد غذایی را به وفور جمع‌آوری و مصرف نماید. هنگامی که فرد به غذا اعتیاد پیدا نمود، شروع به احساس بی‌حالی، تندخویی و افسردگی می‌نماید. علائم زیاد دیگری وجود دارند که در بخش‌های بعدی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

علائم

علائم و نشانه‌هایی که در ذیل آمده است، در کسب آگاهی نسبت به این مشکل مرتبط با سلامت در مراحل اولیه‌ی آن کمک خواهد نمود. این امر به تعیین درمان مناسب این اختلال کمک می‌نماید.
• فرد معتاد به غذا ذهنش مشغول افکار مربوط به مواد غذایی است. این حقیقت که فرد همواره ذهنش مشغول غذا است موجب می‌شود به نوعی دچار عذاب وجدان گردد. این امر همچنین موجب می‌شود فرد از نوعی اعتماد بنفس پایین رنج ببرد.
• افراد معتاد به غذا از پرخوری، به عنوان وسیله‌ای برای غلبه بر استرس و مشکلات دیگری مانند نگرانی استفاده می‌کنند.
• سرعت غذا خوردن در افراد مبتلا به اختلال پرخوری بیشتر از حد عادی است. این عادت سریع‌تر از حد معمول خوردن به دلیل نیاز به خوردن بیشتر است.
• پرخوری یکی از نشانه‌هایی است که معمولاً در اعتیاد غذایی دیده می‌شود. با این حال، افراد معتاد به غذا می‌توانند آنقدر غذا بخورند که احساس بیماری نمایند.
• عادت به خوردن تمام محتویات موجود در بشقاب غذا، حتی پس از احساس سیری، در افراد معتاد به غذا دیده می‌شود. این امر به دلیل تمایل و هوس شدید آنها به غذا می‌باشد.
• این نوع اعتیاد منجر به بوجود آمدن احساساتی مانند نگرانی، اضطراب، شرم، و غیره می‌شود. این امر منجر می‌شود فرد معتاد در چرخه‌ای از خوردن و به دنبال آن دچار استرس شدن، گرفتار شود.
• معتادان اغلب به منظور کنترل عادت پرخوری خود سعی کرده رژیم لاغری بگیرند. با این حال، همچنین مشاهده شده است که پیروی از چنین برنامه‌ی رژیمی میل و هوس آنها به خوردن را افزایش می‌دهد؛ مشاهده شده است که این هوس شدید موجب می‌شود فرد به عادت پرخوری خود برگردد.
• رفتار پنهان کردن مواد غذایی نیز می‌تواند در افراد معتاد به غذا دیده شود. بوجود آمدن این عادت ناشی از نیاز به مخفیانه خوردن است.
• این اعتیاد می‌تواند موجب شود به فرد حالت تهوع دست داده و حتی با دیدن و یا فکر به غذا احساس انزجار و تهوع نماید. بنابراین فرد معتاد، از احساس گرسنگی متنفر خواهد شد.
• بهانه تراشیدن برای پرخوری صفت رفتاری معمولی است که در این افراد دیده می‌شود. آنها همچنین سعی کرده این نوع رفتار را منطقی جلوه دهند.
مشکل اعتیاد به مواد غذایی را بایستی نه تنها از نقطه نظر پرخوری، بلکه در نوع مواد غذایی که فرد مصرف می‌کند مورد شناسایی قرار داد. غلبه بر این مشکل مربوط به سلامت کار سختی نیست، به شرط آنکه فرد مصمم بوده و آماده‌ی اتخاذ اقدامات درمانی مناسب و درست باشد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان