در سال جدید حتما ازدواج کنید!

شاید این جمله‌ها را تا به حال بارها شنیده‌اید که افراد متأهل نسبت به مجردها، سالم‌تر، پولدارتر و راضی‌ترند. برخی از تعارضات و کشمکش‌هایی که در محیط خانه با همسر و فرزندان به وجود می‌آید، باعث می‌شود که حتی پایه‌های زندگی استوارتر شود.

در سال جدید حتما ازدواج کنید!

اعظم اسلامی مجد

 

شاید این جمله‌ها را تا به حال بارها شنیده‌اید که افراد متأهل نسبت به مجردها، سالم‌تر، پولدارتر و راضی‌ترند. برخی از تعارضات و کشمکش‌هایی که در محیط خانه با همسر و فرزندان به وجود می‌آید، باعث می‌شود که حتی پایه‌های زندگی استوارتر شود. اگر هر یک از این اختلافات را بهانه‌ای برای جدایی از خانواده همسر خود قرار دهید، چه تضمینی وجود دارد که در صورت ازداوج مجدد، این مشکلات را نداشته باشید؟

متأهل بودن شما ارزش بسیار زیادی دارد؛ پس سعی کنید کانون خانواده‌تان از هم پاشیده نشود. برای متأهل بودنتان ارزش بیشتری قائل باشید و به چند دلیل مهم هر طور که شده نقش خود را در خانواده (در جایگاه پدر یا مادر) حفظ کنید: 

مسائل مالی

طبق تحقیقات، پدرانی که بعد از طلاق همسر و فرزندان خود را ترک می‌کنند، از آنجائی که باید هزینه‌های مربوط به فرزندشان را تقبل کنند، پول بیشتری را صرف هزینه‌های تحصیلی آنها می‌کنند. بر اساس یافته‌های گروهی از روانشناسان، دانش‌آموزانی که پدر و مادرشان از هم جدا شده‌اند و ازدواج دیگری نکرده‌اند، پول بیشتری (حدود 58 درصد) صرف ادامه تحصیل می‌کنند.

دانش‌آموزانی که پدر و مادرشان از هم جدا شده و مجدداً با فرد دیگری ازدواج کرده‌اند، 47 درصد هزینه می‌کنند و دانش‌آموزانی که پدر و مادرشان با هم زندگی می‌کنند، 23 درصد؛ بنابراین از نظر مالی هم به نفع شما نخواهد بود که از همسرتان جدا شوید. 

دلایل شخصیتی 

بر اساس پژوهش‌هایی که گروهی از پژوهشگران دانشگاه میشیگان به انجام رساندند، در میان افراد دوقلو، آنهایی که ازدواج کرده‌اند، بسیار اجتماعی‌تر از مجردها هستند. این به آن معناست که متأهل بودن رفتارهای اجتماعی و برخی دیگر از رفتارهای شخصیتی را تقویت می‌کند و بهبود رفتارهای اجتماعی منجر به بهبود وضعیت کار و پیشرفت و ارتقای شغلی خواهد شد. 

دلایل سلامتی 

با مقایسه وضعیت سلامت کودکان در موقعیت‌های مختلف، دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که اگر پدر و مادر در کنار هم و با فرزندان خود زندگی کنند، کودکانشان کمتر دچار بیماری‌های حاد، مثل آسم، مشکلات بینایی و اختلالات رشدی، میگرن و ADHD (اختلال عدم تمرکز) می‌شوند و این بیماری‌ها در کودکانی که پدر و مادرشان از هم جدا شده‌اند، بیشتر بروز می‌کند؛ حتی در صورتی که کودک از نظر مالی و آموزشی در وضعیت بسیار خوبی هم باشد.

جالب اینکه درمیان افراد بزرگسالی که پدرو مادرشان در سال‌های کودکی آنها از هم جدا شده‌اند، خطراتی مثل سکته و بیماری‌های قلبی بیشتر است و آنها دو برابر بیشتر در معرض این خطرات هستند. 

اعتبار بیشتر

برخی افراد از اینکه خبر جدایی زوجی را بشنوند، راجع به جدایی‌ها بخوانند و بنویسند لذت می‌برند؛ پس هرگز اجازه ندهید موضوع جدایی‌تان سر زبان‌ها بیفتد و کسی از آن حرفی بزند و یا راجع به آن چیزی بنویسد! 

عمر بیشتر

وضعیت تأهل بر مرگ و میر تأثیرگذار است. مردانی که در سنین پیری از همسر خود طلاق گرفته‌اند، سلامتی کمتر و عمر کوتاه‌تری داشته‌اند، مردانی هم که هیچ‌گاه ازدواج نکرد‌ه‌اند، با اینکه از نظر سلامتی با افراد متأهل تفاوت چندانی ندارند، عمر کوتاه‌تری نسبت به آنها داشته‌اند. 

تعادل بیشتر روحی- روانی

تعادل روحی- روانی یا همان آرامش، با ازدواج بیشتر می‌شود و زن و شوهر بیشتر روی کارهای مفید متمرکز شده و وقت کمتری را هدر می‌دهند و انگیزه بشتری برای بهتر شدن دارند. 

جلوگیری از تنهایی 

حضور فرد دیگر، پا به پای شما در تمام سختی‌ها و خوشی‌ها، نعمتی است که پایداری روانی فوق‌العاده‌ای را به ارمغان می‌آورد. تنهایی شاید در اوایل جوانی مطلوب باشد و بسیاری از افراد بخواهند آن را تجربه کنند، ولی با افزایش سن، این احساس حتماً تغییر خواهد کرد؛ زیرا نیاز به داشتن یک همدم روزبه‌روز بیشتر می‌شود. 

حمایت 

یک ازدواج سالم، دو خانواده و گروهی از دوستان را دور هم جمع می‌کند و اینجاست که شخص متأهل می‌تواند روی کمک آنها برای رویارویی با مشکلات زندگی حساب کند. این کمک‌ها فقط شامل کمک‌های مادی نیست؛ بلکه مساعدت‌های ذهنی را نیز دربردارد. 

کاهش فشارهای عصبی 

تأثیر منفی استرس روی سلامتی شخص است. سیستم‌های قلب و عروق، هورمون و سلسله اعصاب در سلامتی انسان نقش حیاتی دارند و استرس می‌تواند روی این سیستم‌ها تأثیر منفی بگذارد. افراد بعد از ازدواج زندگی را به شکل گروهی ادامه می‌دهند، نه فردی و همین مسأله باعث می‌شود راحت‌تر بتوانند امور را کنترل کنند و در نتیجه استرس‌شان کاهش یابد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان