به گزارش ایسنا، سال گذشته در آئین برگزاری بزرگداشت ایام اربعین حسینی تکمیل پروژه خط انتقال آب به طول 12 کیلومتر، وصل انشعاب آب شرب از خط انتقال آب پایانه مرزی به موکبهای مستقر در مسیر زائران، نصب دستگاههای بسته بندی آب شرب کیسه ای، نصب دستگاههای بسته بندی آب شرب جرعهای، تأمین و احداث دهها ترانس برق، تأمین برق موکبهای موجود، احداث شبکه فشار ضعیف و متوسط به طول دهها کیلومتر، شستشوی خطوط فشار متوسط به طول 36 کیلومتر، راه اندازی بویلرهای آبگرم برای صدها دوش اضطراری، تأمین آب موکبها، تشکیل اکیپهای کنترل بهداشتی آب شرب، تأمین صدها دستگاه چراغ لاکپشتی بخشی از خدمات ارائه شده وزارت نیرو در مرزهای مهران، چزابه و شلمچه بوده است.
طبق اعلام مسوولان وزارت نیرو در اربعین امسال نیز خدمات ذکر شده در مرزهای مهران و چزابه و شلمچه همچون سالهای قبل ادامه خواهد داشت، البته امسال مرز خسروی نیز به تعداد مرزهای قابل تردد زائران برای ایام اربعین حسینی اضافه شده و قرار است تعدادی زائر خارجی از کشورهای همسایه نیز برای شرکت در مراسم از مرزهای ایران عبور کنند.
ستار محمودی، سرپرست وزارت نیرو در این رابطه گفت: حضور شرکتهای وابسته به صنعت آب و برق در خدمت رسانی به زائران در ایام اربعین حسینی ستودنی است ولی باید تمامی شرکتهای صنعت آب و برق در سراسر کشور در این کار مشارکت کنند.
وی نقش خیرین و شرکتهای معین را در میزبانی از زائران حسینی بسیار مؤثر دانست و اظهار کرد: شرکتهای مادر تخصصی برای شهرهای عبوری زائران حسینی زیر ساختهای آب و برق را تقویت کنند.
محمودی با بیان اینکه فاز اول طرح آبرسانی به مهران در دست پیگیری است و در زمان مشخص به بهره برداری میرسد، افزود: سوله و مامورسرای مرز مهران در حال بازسازی است و تا زمان برگزاری مراسم اربعین حسینی به بهره برداری میرسد.
به نظر می رسد با تدابیر در نظر گرفته شده امسال نیز شاهد اختلالی در برگزاری مراسم در حوزه آب و برق نباشیم و مانند سال های گذشته زائران حسینی بدون دغدغه تامین آب و برق مسیر خود را طی کنند.