به گزارش ایسنا، کتاب «گوشهنشین» نوشته اوژن یونسکو با ترجمه بهاره مرادی در 152 صفحه با شمارگان 1100 نسخه و قیمت 11 هزار تومان در نشر ققنوس منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: سیوپنجسالگی وقت کنار کشیدن از زندگی است. حداقل این نظر شخصیت اول تنها رمانی است که اوژن یونسکو نوشته. ارثیه ناگهانی این امکان را به قهرمان رمان میدهد که شغل بیاهمیت و کسلکنندهاش در ادارهای گمنام را ول کند. او دیگر کاری ندارد جز این که سعی کند از زندگی لذت ببرد...
آنچه ما در زبان ساده و شیءگرای این اثر مییابیم، قابلیتی نمایشی و حتی تراژیک است به قدرت نمایشنامههای اوژن یونسکو.
همچنین کتاب «کاتارسیس در هنرهای زیبا» نوشته مهدی عزتی در 103 صفحه با شمارگان 550 نسخه و قیمت 7000 تومان در نشر هیلا عرضه شده است.
در پشت جلد کتاب نوشته شده است: کاتارسیس زیبای من که نه اسمش را میدانستم و نه میخواستم که بدانم. کاتارسیس زیبای من که با دیدنش خوشبختترین آدم روی زمین بودم. با بیخیالی با دوستانش حرف میزد و قشنگترین خنده روی زمین بر لبش بود. از آن روز، بی اینکه حرف دیگری درباره کاتارسیس بزنیم، کاتارسیس به راز عشق مشترک ما تبدیل شد. خاطرهای مقدس و مشترک میان ما. از آن روز، هرکداممان که زودتر میدیدش دیگری را خبر میکرد و نیمکتی روبهرویش و دورتر از او پیدا میکردیم و در سکوت کامل نگاهش میکردیم. فقط نگاهش میکردیم!
دیگر کتاب تازه منتشرشده در نشر یادشده، رمان «تنهایی در انجمن نوابغ و احمقها» نوشته ونداد جلیلی در 158 صفحه با شمارگان 660 نسخه و بهای 11 هزار تومان است.
در نوشته پشت جلد کتاب عنوان شده است: از سمت غربی پل خارج میشویم. بهتر میدانم الان بیشتر از این با او نباشم تا بتواند در تنهایی فکر کند. او به راه سمت چپ میرود و من به راه سمت راست. در این فکرم که باید سفری به تهران بروم، وسایلم را بیاورم و پول رهن انبار را بگیرم، لازمم خواهد شد. بعد برمیگردم، یعنی ذهنم بر میگردد و گذشته را دوره میکند. یاد خانم مهندس پارسیگو میافتم و یاد زنم، که حالا دیگر حتما باید بگویم زن سابقم. با خود میگویم واقعا من بعد از چند سال زندگی با زن سابقم و چند سال جدایی چقدر او را شناختهام؟ آیا همیشه مشکل یا دستکم بخشی مهم از مشکل از خود من نبوده است؟ آیا همیشه میدانستهام چه میخواهم؟ آیا همه آنچه خواستهام خواسته خودم بوده یا شرایط و جو عمومی به من تحمیل کرده است؟