ماهان شبکه ایرانیان

بدهی‌ بیمه‌ها به وزارت بهداشت ۱۲هزار میلیارد تومان است

سخنگوی وزارت بهداشت درباره اضافه شدن منابع به طرح تحول سلامت گفت: ما نیازی به تزریق منابع نداریم.

بدهی‌ بیمه‌ها به وزارت بهداشت 12هزار میلیارد تومان است

سخنگوی وزارت بهداشت درباره اضافه شدن منابع به طرح تحول سلامت گفت: ما نیازی به تزریق منابع نداریم.

به گزارش ، همشهری نوشت: نگران طرح تحول سلامت هم نیستیم. ادامه طرح تحول سلامت از ما خواسته شده و فکر می‌کنیم مطالبه عمومی نیز همین باشد. ایرج حریرچی در حاشیه نشست خبری خود به همشهری گفت: طرح تحول سلامت طرح عظیم بهداشتی درمانی است که با وجود مشکل بیمه‌ها در پرداخت بدهی‌های خود به این وزارتخانه، همچنان بدون کوچک‌ترین تعلل و خللی ارائه خدمت می‌کند. از ابتدا هم گفتیم منابعی که برای طرح تحول سلامت در مراجع قانونی تصویب شده است به همان میزان به ما پرداخت شود.

بیش از 12هزار میلیارد تومان مطالبه داریم

وی ادامه داد: بیمارستان‌های دولتی، داروخانه‌های دولتی و خصوصی نیز تا به امروز با تعرفه‌های موجود و قانونی خدمت ارائه کرده‌اند. ضمن اینکه قرار هم نبود که خدمت را ارائه دهیم اما با 12‌ماه تأخیر به ما پرداخت کنند. یعنی مردم بیمار بوده‌اند، با تعرفه قانونی و مصوب دولت به ما مراجعه کرده‌اند و در نتیجه ما به آنها خدمت ارائه کرده‌ایم. وی با بیان اینکه بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به وزارت بهداشت حدود 12هزار میلیارد تومان است، ادامه داد: طرح تحول سلامت عاری از نقص نیست و نقایص آن اصلاح می‌شود اما خواسته اصلی مردم این است که طرح تحول سلامت باید ادامه داشته باشد؛ بنابراین تنها چیزی که از سازمان‌های بیمه‌گر و سایر تأمین‌کنندگان مالی انتظار داریم این است که بودجه‌ها و مطالبات ما را در حدود قانونی مصوب شده پرداخت کنند.

وزارت بهداشت ریالی اضافه‌تر نمی‌خواهد، ضمن اینکه ما در طرح تحول آنچه با مردم عهد بستیم را به قیمت فشار به‌خود و کارمندانمان انجام می‌دهیم؛ پس همچنان راه را ادامه می‌دهیم. یادمان نرود که در سال‌های 91 و 92 برای دستکش و آنتی‌بیوتیک و سرنگ و... می‌گفتند که از داروخانه کنار بیمارستان تهیه شود اما همه این امکانات امروز در بیمارستان‌ها تأمین می‌شود یا در برخی استان‌ها پیش از اجرای طرح تحول، ویتامین B و قطره آهن پیدا نمی‌شد اما چگونه امروزکانکس‌های آماده خانه‌های بهداشت به کرمانشاه منتقل می‌شود. این یعنی سیستم، خود را برای این شرایط آماده کرده است.

همچنین در دوره‌ای به‌دلیل اینکه یکی از شرکت‌های تولید‌کننده یا واردکننده آمبولانس به تعهدات خود عمل نکرد علاوه بر آن در شرایط تحریم نیز قرار داشتیم، از قطعات تعدادی از آمبولانس‌ها برای سالم ماندن سایر آمبولانس‌ها استفاده می‌شد اما در زلزله کرمانشاه به جز آمبولانس‌های منطقه، 8 اتوبوس آمبولانس، 70آمبولانس زمینی و 3آمبولانس هوایی در منطقه حاضر شدند و اینها همه به مدد طرح بزرگ تحول سلامت است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: انتظار داریم که به همان اندازه سال 93و احتساب تورم، اعتبار به ما تخصیص دهند، زیرا اجرای برنامه‌هایی مانند بیمه‌کردن 8میلیون نفر و پوشش بهداشتی حاشیه شهرها که مورد تأیید مجلس، دولت و سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته، نیازمند اعتبار و منابع مالی است.

شایعات واقعیت ندارد

حریرچی افزود: در مناطق زلزله‌زده 2بیمارستان آسیب دیده‌اند اما هیچ کدام از کادر پزشکی و بیماران زیر آوار نماندند؛ زیرا با رخداد پیش‌لرزه بیمارستان تخلیه شد ضمن اینکه سقف بیمارستان‌ها فرو نریخته است؛ بنابراین شایعاتی که درخصوص این بیمارستان‌ها منتشر شده است، واقعیت ندارد.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: طبق مواد ٣٢ و ٣٣ شرایط عمومی پیمانکاری، ساخت پروژه‌ها و مسئولیت مقاومت آن برعهده پیمانکار و مهندس مشاور است؛ به همین سبب مهندس مشاور تنها مرجع فنی است که کیفیت کار ساختمان را تأیید می‌کند و دستگاه‌های تخصصی مثل وزارت بهداشت، مسئولیت نظارت بر تمام مراحل ساخت یک ساختمان را ندارند. وی ادامه داد: شکایت وزارت بهداشت از پیمانکار بیمارستان اسلام‌آباد به‌منظور پیشگیری از وقوع حوادث مشابه در کشور است زیرا بیمارستان‌ها باید امن باشند تا درصورت وقوع بلایا، ملجاء مصدومان باشند.

حریرچی با بیان اینکه اقدامات بهداشتی درمانی وزارت بهداشت در مناطق حادثه دیده ادامه دارد؛ هم افزود: در مقابله با بیماری‌های عفونی در مناطق زلزله‌زده تاکنون مشکلی وجود نداشته البته برخی اقدامات بهداشتی مانند توالت، دفع زباله‌ها و شرایط اسکان مردم خارج از مسئولیت وزارت بهداشت بوده و نیازمند همکاری بین‌بخشی است اما هم‌اکنون بیماری عمده‌ای در مناطق زلزله زده وجود ندارد و شایعه بروز و مشاهده بیماری وبا در این مناطق را رد می‌کنم، زیرا شرایط اقلیمی آن منطقه و سردی هوا، باعث عدم‌شیوع وبا می‌شود. همچنین تأکید می‌کنم که ساختمان‌های جدید درمانی مقاومت لازم را دارند البته نمی‌توان تقلب نکردن را تضمین کرد.

آیداتیس هک نشده است

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به انتشار خبری در مورد هک‌شدن سامانه آیداتیس (سامانه ورود اطلاعات معتادان در مراکزDIC) اظهار کرد: گروهی با نقشه اعلام کردند که اطلاعات 120 هزار نفر از افراد تحت درمان این مراکز را منتشر کرده‌اند و وزارت بهداشت باید 300 هزار دلار بدهد که باقی این اطلاعات را منتشر نکنند، اما طبق اطلاعیه رسمی سازمان فناوری و اطلاعات هیچ هکی در سیستم آیداتیس اتفاق نیفتاده است، سامانه آیداتیس مصوب جلسه ستادی است که شخص رئیس‌جمهور در آن حضور دارد.

ثبت نام آزمون استخدامی وزارت بهداشت تمدید نمی‌شود

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه فرصت ثبت نام آزمون استخدامی وزارت بهداشت تا ابتدای آذر است، افزود: این زمان به هیچ وجه تمدید نمی‌شود. تا‌کنون حدود 15 هزار نفر ثبت نام کرده‌اند. ما به همه کسانی که می‌خواهند در این آزمون شرکت کنند توصیه می‌کنیم به هیچ وجه ثبت نام خود را به روزهای آخر موکول نکنند و هر کسی در همان منطقه‌ای که می‌خواهد تا آخر دوره استخدامی فعالیت داشته باشد، ثبت نام کند.

نگران طرح تحول سلامت هستیم

محسن علیجانی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در چاه ویل درمان گیر افتاده‌ایم و نباید طرح تحول سلامت به سرنوشت مسکن مهر دچار شود. همچنین وزارت بهداشت به‌دلیل طلب از بیمه‌ها به پرستاران، پزشکان، پیمانکاران و شرکت‌های دارویی بدهکار است و برای رفع این مشکل بیمه‌ها باید در پرداخت بدهی خود به این وزارتخانه تسریع کنند تا وزارت بهداشت در انجام وظایف خود به‌ویژه اجرای طرح تحول سلامت با مشکل مواجه نشود. عدم‌پرداخت طلب 12 هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت طرح تحول و سلامت را دچار مشکل می‌کند؛ بنابراین سازمان برنامه و بودجه باید بخشی از این بدهی را پرداخت کند. دولت و سازمان برنامه و بودجه باید توجه ویژه‌ای به پرداخت بدهی‌های وزارت بهداشت داشته باشند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان