ماهان شبکه ایرانیان

کویر مرنجاب سرزمین شن های روان

کویر مرنجاب سرزمین شن های روان چهارشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ایران گردی,گردشگری یکی از انواع تورهای طبیعت گردی که طرفداران خاص خود را دارد تور کویر می باشد طبیعت زیبای کویر و سکوت نافذی که در ش ...

یکی از انواع تورهای طبیعت گردی که طرفداران خاص خود را دارد تور کویر می باشد طبیعت زیبای کویر و سکوت نافذی که در شب دارد , اشخاص طبیعت دوست بسیاری را به خود جذب می کند اغلب طبیعت گردان علاوه بر سفر به جنگل یا کوهستان به کویر نیز سفر می کنند تور کویر مرنجاب یکی از این برنامه های کویر می باشد به عبارت دیگر علاوه بر کویر مصر ,کویر مرنجاب نیز مشهور است و همواره گردشگران بسیاری برای این تور ثبت نام می کنند سایت همگردی در این زمینه فعالیت های بسیاری انجام می دهد به طوری که در این سایت برنامه انواع تورهای طبیعت گردی قابل مشاهده است و شما عزیزان می توانید به این سایت مراجعه کنید و تور طبیعت گردی مورد علاقه خود را انتخاب کنید.

پارک ملی کویر

پارک ملی کویر، کویر مرنجاب، دریاچه نمک آردان و بیدگل به طور عام، بند ریگ، دریاچه سرگردان و کاروانسرای مرنجاب به طور خاص از دیدنی های این منطقه می باشد، از همین رو این منطقه به عنوان یکی از مناطق گردشگری برای تفریح و گردش در حال حاضر بهترین گزینه می باشد. همواره گردشگران بسیاری برای تفریح و گردش در طبیعت به این منطقه سفر می کنند.

کاروانسرای مرنجاب

کاروانسرای مرنجاب در دل کویر و در 50 کیلومتری شمال شرق مرکز آران و بیدگل از توابع کاشان در مسیر جاده ابریشم قرار گرفته است. کاروانسرا مرنجاب با قدمتی بیش از 350 سال دارای 29 اتاق است و معماری کاروانسرا مرنجاب به دوران صفویه باز می گردد. وجود بزرگترین تپه های شنی و بندری، ساختمان زیبا وسالم کاروانسرا و امکاناتی از قبیل استراحتگاه برای مسافران در دل کویر، این مکان را برای گردشگران مناسب کرده و همه ساله گردشگران بسیاری برای تفریح به این منطقه سفر می کنند . سایت همگردی به عنوان پرتالی جامع در زمینه تورهای طبیعت گردی فعالیت های موثری انجام می دهد به طوری که انواع تورهای طبیعت گردی همچون تور کویر، تور جنگل های زیبا و ... را برگزار می کند.

اقامت در کاروانسرایی از جنس طبیعت

قلعه مرنجاب، کاروانسرایی می باشد که در سال های قدیم در مسیر راه ابریشم برای سفر به خراسان، اصفهان، ری و بالعکس بود، درباره دلایل دیگر ساخت کاروانسرای مرنجاب آمده است که شاه عباس با وجود ایجاد کاروانسرا و قلعه های متعدد در سراسر کشور، در این منطقه تأسیسات دفاعی تعبیه نکرده بود، چون تا آن زمان دشمنان به خاطر دریاچه نمک و گستره کویر، از این سوی به پایتخت هجوم نبرده بودند. حمله ازبک ها و افغان ها از طریق دریاچه نمک به کاشان که تا اصفهان پیش رفتند، شاه عباس را به صرافت انداخت تا در سال 1012 قمری سریعا یک پایگاه نظامی در این منطقه ایجاد کند و جلوی تهدید را بگیرد. بالای کاروانسرا به شکل سنگرهای دیدبانی است و ذکر شده است که همیشه 500 پاسدار مسلح در قلعه حضور داشتند و امنیت عبور کالا از چین به اروپا و بالعکس را در این منطقه تامین می کردند.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان