کاملا درست است! قرار است چند روزی که سفر میروید از قید و بندهای زندگی روزمره رها شوید. صبحانه را به جای ناهار بخورید؛ ناهار را یادتان برود و دست آخر هم شب با خوردن کمی تنقلات، سر و ته ماجرا را هم بیاورید. از آن طرف دوست دارید مثل همیشه اتوزده از در بیرون نروید. اصلا طوری لباس بپوشید که دوست دارید! رنگ و وارنگ... همه لباسها و شالها و شلوارهایی را که اتو نمیخواهند بردارید و بروید. اما بالاخره باید همانها را هم فراموش نکنید. برای اینکه راحتتر بار سفر ببندید و چیزی فراموشتان نشود، این نقشه راه در ذهنتان باشد. در ادامه این مطلب را به نقل از بیتوته بخوانید.
1. فهرست کنید
اول از همه باید بدانید چه چیزهایی برای سفر نیاز دارید. مسلما لوازم سفر برای هر نوع سفری متفاوت است. بنابراین بسته به نوع سفر، وسایل را فهرست کنید. با این کار دیگر ذهنتان درگیر نخواهد بود و موردی را هم از قلم نمیاندازید.
2. لباسها
در سفر قرار است راحت باشید و نگران چروک شدن، اتو نداشتن، تنگ و ناراحت بودن لباس و... نباشید. بنابراین لباسهایی را انتخاب کنید که اصطلاحا اسپورت هستند. شلوار جین، کتان، مانتوهای راحت و ساده، شال سبک و نخی، کفش ورزشی، چند جفت جوراب نخی و کلاه آفتابگیر و عینک آفتابی از لوازم اصلی سفر است. یک عدد کیف سبک برای قدم زدن و یک کوله برای گذاشتن وسایل وقتی مثلا کنار دریا میروید، کافی است. البته در فصول سرد سال در کنار راحتی باید ضخیم بودن لباسها را هم در نظر گرفت.
3. کمک لباسها
هرچه سبکتر سفر کنید، راحتتر هستید. این شعار را فراموش نکنید. اما این وسایل هم جزو وسایل لازم شماست. همراه بردن لوازم شخصی آرایشی- بهداشتی چه برای خانمها و چه آقایان، ضروری است. بنابراین سعی کنید حتما این لوازم را همراه داشته باشید.
4. وسایل خوشگذرانی
مگر میشود بدون موسیقی دلخواه، چک کردن موبایل و خبر گرفتن از دوستان و احتمالا قرار دورهمی در مقصد خوشگذراند؟ بنابراین باید این وسایل را همراه ببرید. گوشی، شارژر موبایل، شارژر تبلت، هندزفری، دو شاخه، رابط، چند سیدی دلخواه، یک کتاب کم برگ برای لحظههایی که شاید بخواهید سری به ادبیات بزنید و نگاهی به این کتاب بیندازید.
5. خوراکیها
اگر با تور مسافرت میکنید که تکلیف معلوم است. نیازی به برداشتن غذا و دیگ و دیگبر نیست. اما اگر قرار است خودتان به مقصد ویلای شخصی یا ویلای دوست و آشنا بروید، حتما این وسایل را همراه ببرید. غذا برای مسیر سفر و مقصد. برای این کار بهتر است همراهتان ساندویچهای ساده مثل مرغ، کتلت، کوکو و... ببرید. از اضافه کردن سس به غذا هم خودداری کنید تا ساندویچ خراب نشود. میوه، نوشیدنی سالم مثل آب معدنی، تنقلات مثل آجیل خام، چای، بیسکوییت ساده و بدون کرم و... نیز همراه داشته باشید. از به همراه بردن مواداولیهای مثل ماهی، مرغ، گوشت و خوراکیهایی که امکان خراب شدن آنها وجود دارد، خودداری کنید.
6. کیف مدارک
حتما در سفر نیاز به مدارک دارید. برای اینکه نگران گم شدنشان نباشید، کیف کوچکی را انتخاب کرده و همه مدارک اعم از کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، کارت سوخت، بیمه خودرو، عابر کارت، پاسپورت و.. را داخل آن قرار دهید. در زمان بیرون رفتن بهتر است آن را داخل گاوصندوق هتل بگذارید.
7. مخلفات خوراکیها
قمقمه آب با آب سالم، فلاکس آب جوش، یک بسته چای کیسهای، نبات، زیره، خرما، قند و شکر همراه داشته باشید.
8. جعبه ابزارداخل ماشین وسایل لازم برای پنچرگیری و تعمیرات اولیه خودرو وجود دارد. اما اگر احساس میکنید چیزی کم است، قبل از حرکت آن را خریده و داخل خودرو بگذارید. از پرباد بودن زاپاس چرخ حتما مطمئن شوید. یک بطری آب برای شیشه شوی ماشین و زنجیر چرخ هم همراه داشته باشید.
9. کمکهای اولیهحتی اگر آدم خیلی آرامی هم باشید باز هم احتمال اینکه خدایی ناکرده زخمی شوید، وجود دارد. بنابراین به قدر نیاز و نه بیشتر، جعبه کمکهای اولیه شامل چسب زخم، پنبه، بتادین، الکل سفید، باند کشی، گاز استریل، داروی سرماخوردگی، ضد اسهال و تهوع، شربت سینه، شربت درمان دل درد کودکان و یک بسته قرص حشره کش و دستگاه آن را همراه ببرید.
10. نقشهاغلب موبایلها نرمافزار GPS دارند. اما بهتر است همراهتان نقشه مقصد را داشته باشید. به این ترتیب اگر با خودروی شخصی سفر میکنید، نگران تمام شدن باتری موبایل و سرگردان ماندن در مسیر نخواهید بود. علاوه براینکه در بعضی نقشهها مراکز دیدنی مسیر را هم علامت گذاری کردهاند. بنابراین میتوانید از دیدنیهای مسیرهم دیدن کنید.
11. هدیه اگر منزل اقوام میروید از این ماجرا نباید غافل شوید. بنابراین نه خرید آن را برای لحظه آخر بگذارید و نه بستهبندی آن را. یک هفته مانده به سفر سر فرصت هدیه را خریده و کادو کنید. شب قبل از سفر هم آن را کنار کیف دستی یا چمدان بگذارید که فراموشش نکنید.