ماهان شبکه ایرانیان

نماینده مردم گرمسار و آردان در مجلس:

تسهیلات اشتغال زایی روستایی به استان سمنان تخصیص نیافته است

گرمسار- نماینده گرمسار و آردان در مجلس ضمن انتقاد از عملکرد بانک های عامل در طرح تسهیلات اشتغال زایی روستایی، گفت: هنوز ریالی از این تسهیلات به استان سمنان تعلق نگرفته که جای شگفتی دارد.

تسهیلات اشتغال زایی روستایی به استان سمنان تخصیص نیافته است

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کاتب پیش از ظهر پنج شنبه در شورای اداری گرمسار با حضور معاون روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، ضمن انتقاد شدید از عدم تخصیص اعتبارات اشتغال زایی روستایی در استان سمنان، بیان کرد: 1.5میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی در راهروهای مجلس با چانه زنی های فراوان برای اشتغال زایی روستایی و مناطق محروم به تصویب رسید و دولت موظف شد از طریق بانک ها همین میزان اعتبارات را که معادل 12هزار میلیارد تومان می شود، به اشتغال روستایی اختصاص دهد، اما در عین ناباوری سهم استان سمنان صفر درصد است.

وی افزود: دو استان سمنان و سیستان و بلوچستان به دلیل عدم رعایت تعهدات توسط یک بانک، از تسهیلات اشغال زایی روستایی محروم هستند و این امر چیزی بسیار قابل تامل و توجه محسوب می شود.

350میلیارد تومان سهم سمنان از تسهیلات اشتغال روستایی است

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: سهم استان سمنان از 12هزار میلیارد تسهیلات اشتغال روستایی 350 میلیارد تومان است اما تا آبانماه96 هنوز یک ریال نیز از این میزان تسهیلات به استان اختصاص نیافته است.

کاتب افزود: این درحالی است که سهم خراسان جنوبی از این تسهیلات و طرح های اشتغال زایی 253طرح، مرکزی 248طرح، آذربایجان 115طرح و البرز 107 طرح است که هرکدام ده ها میلیون تومان تسهیلات را به همراه دارند.

وی خواستار توضیح درباره چنین وضعیتی از سوی بانک عامل ارائه تسهیلات بانکی اشتغال روستایی شد و گفت: متاسفانه در استان سمنان بعضاً حرف های خوبی زده می شود اما در مرحله عمل شاهد انجام هیچ کاری نیستیم.

اشتغال روستایی بومی شود

نماینده مردم گرمسار و آردان در مجلس دهم، گفت: امروز در سطح استان با چالش های متعددی روبرو هستیم که بیکاری، عدم توزیع متوازن رشته های فنی حرفه ای در مقوله اشتغال زایی، عدم تخصیص اعتبارات ملی طرح های اشتغال زایی روستایی، مهاجرت و ده ها مورد دیگر، از جمله این مسائل هستند.

کاتب درباره مشکلات توسعه اشتغال زایی در گرمسار نیز، افزود: این شهرستان بزرگترین زنجیره تولید دامی استان سمنان را در خود دارد اما یکی از نیازهای آن در سطح روستایی این است که ما باید برای هر روستا، شغلی مناسب آن روستا و ظرفیت هایش را برنامه ریزی کنیم.

وی افزود: اشتغال روستایی می بایست بومی سازی شود تا بتوانیم از ظرفیت های قابل توجه روستاهای سطح استان و شهرستان گرمسار، بهره کافی را ببریم که یکی از کمترین بازخوردهای آن می تواند کاهش بیکاری باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان