به گزارش خبرنگار مهر، امیردریادار امیر رستگاری پیش ازظهر در مراسم الحاق ناو موشک انداز «سپر» اظهار کرد: مراحل طراحی، ساخت و تجهیز ناو «سپر» بر اساس نیاز نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دستور کار سازمان دریایی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار گرفت.
وی با بیان اینکه کلیه مراحل طراحی و ساخت بدنه این ناو طی چهار سال انجام شده است، افزود: این طراحی مطابق تأمین ساخت و راهاندازی بیش از 65 سامانه مکانیکی و تأسیساتی، برق و الکترونیک و مخابرات هدایت و با صرف یک میلیون و 400 هزار ساعت کار و انجام بیش از 10 هزار فعالیت اجرایی ممکن شده است.
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع خاطرنشان کرد: 77 دوره آموزشی، بیش از 15 هزار ساعت آموزش تئوری در اجرا و آزمایش ناو «سپر» در سطوح سطح سازمانی، میانی و کارخانهای برای کارکنان این ناو برگزار شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه در این ناو فناوریهای نوین و بومی بکار رفته است، تصریح کرد: سامانه رادار کنترل آتش پیشرفته، سامانه رادار سطحی، سامانه رادار پیشرفته، سامانه هدایت آتش موشک و توپخانه و سامانه جنگهای الکترونیکی و مخابراتی امن یکپارچه، سامانه کنترل مانیتورینگ جامع و پروانه بهینهسازی شده و موتورهای دیزل بهینهسازی شده بومی هستند.
امیر دریادار رستگاری مهمترین دستاوردهای اجرای این پروژه را افزایش قدرت دفاعی، ورود به عرصه طراحی و بهینهسازی انواع ناوهای موشکانداز، تکمیل زنجیره آموزشی نیروی دریایی ارتش راهبردی جهت تکمیل دورههای دانشگاه افسری حضرت امام (ره) و درجهداران مرکز آموزشهای تخصص دریایی دریای خزر اعلام کرد.
وی با اشاره به اینکه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع آمادگی لازم نسبت به طراحی، ساخت و تأمین تجهیزات دریایی دارد، گفت: تقویت روحیه خودباوری و اتکا بر فناوریهای نوین، کسب دانش نوین و تجهیز ناوهای موشکانداز، ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، رسوخ دانش و تربیت نیروی انسانی متخصص از دیگر دستاوردهای این ناو موشکانداز است.