به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان، احمد خسروی وفا رییس کل دادگستری استان در دومین جلسه شورای مشورتی واحد مشاوره خانواده سال 96 که در دادگستری مرکز استان برگزار شد، گفت: بیش از 21 درصد پروندههای طلاق ارجاعی به مراکز مشاوره با صلح و سازش مختومه میشود.
رییس کل دادگستری استان ضمن اعلام این خبر بیان داشت: متأسفانه طلاق یکی از واقعیتهای تلخ جامعه است و باید همه تلاش کنیم که این آسیب کاهش پیدا کند.
وی افزود: بر همین اساس و در راستای ماده 33 آیین نامه اجرایی قانون حمایت خانواده و شیوه نامه اجرایی اداره مراکز مشاورهای معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قوه قضاییه این شورا مرکب از مسؤولان قضایی و کارشناسانی از اداره کل بهزیستی و شورای نظام روانشناسی در مراکز استانها تشکیل و راهکارهای عملی و مؤثر در کاهش آمار طلاق را مورد بحث و بررسی کارشناسانه قرار میدهند.
رییس کل دادگستری استان با اشاره به اینکه با راه اندازی این شورا و اقدامات انجام شده آن از سال گذشته تاکنون شاهد رشد و تقویت واحدهای مشاوره در اصفهان هستیم، خاطرنشان کرد: دفاتر مشاوره خانواده باید بگونهای مدیریت و نظارت شود که قضات با تمام وجود بپذیرند که عملکرد این دفاتر در ارائه مشاوره سازنده و مثبت بوده است.
خسروی وفا همچنین در بکارگیری افراد متخصص، متعهد و با تجربه در دفاتر مشاوره تأکید کرد و گفت: فرهنگ سازی عمومی در انجام آموزشهای پیش از ازدواج و اینکه خانوادهها این مهم را به عنوان یک پیش نیاز و ضرورت در تشکیل خانواده و زندگی مشترک بپذیرند از مهمترین راهکارهای پیشگیری از طلاق محسوب میشود و در این راستا بهره مندی حداکثری از رسانههای ارتباط جمعی و در رأس آنها صداوسیما بسیار راهگشا خواهد بود.
رییس دستگاه قضایی استان اصفهان در پایان بررسی ریشهای و میدانی پروندههای طلاق و یافتن مهمترین علل و عوامل بروز آن و انجام فعالیتهای پیشگیرانه متناسب با آن را در دستور کار این شورا قرار داد.