ماهان شبکه ایرانیان

این مواد غذایی را نباید منجمد کرد

۱. سبزی‌هایی که آب زیادی دارند این سبزی‌ها عبارت‌اند از کرفس، کاهو، خیار، تربچه و شاهی آبی. این سبزی‌ها آب زیادی دارند؛ یعنی به راحتی منجمد می‌شوند؛ اما انجماد دیواره‌های سلولی که ساختار این سبزی‌ها را ایجاد کرده‌اند، می‌شکند. در نتیجه پس از یخ‌زدایی، سبزی‌ها شل شده، وا می‌روند.

این مواد غذایی را نباید منجمد کرد
درجه حرارت پایین، بافت، طعم و ظاهر مواد غذایی که در ادامه آورده شده، از بین می‌برد.

1. سبزی‌هایی که آب زیادی دارند
این سبزی‌ها عبارت‌اند از کرفس، کاهو، خیار، تربچه و شاهی آبی. این سبزی‌ها آب زیادی دارند؛ یعنی به راحتی منجمد می‌شوند؛ اما انجماد دیواره‌های سلولی که ساختار این سبزی‌ها را ایجاد کرده‌اند، می‌شکند. در نتیجه پس از یخ‌زدایی، سبزی‌ها شل شده، وا می‌روند.

2. تخم‌مرغ با پوست
اگر تخم‌مرغ را با پوست منجمد کنید، پوستش ترک می‌خورد و باکتری‌های خطرناک روی پوست به داخل آن راه می‌یابند. اگر می‌خواهید تخم‌مرغ را منجمد کنید، آن را از پوستش خارج کنید.

3. قهوه
شما می‌توانید بسته‌های باز نشده قهوه را تا حداکثر یک ماه در فریزر نگه‌دارید؛ اما پس از باز کردن بسته، آن را مجدداً منجمد نکنید. این کار باعث می‌شود دانه‌های قهوه نم بکشند و بوی فریزر بگیرند.

4. لبنیات نرم
لبنیات نرم مانند خامه، پنیر لور و خامه پرچرب پس از انجماد، وا می‌روند و آبکی می‌شوند.

5. سیب‌زمینی
اگر سیب‌زمینی خام را منجمد کنید، رنگ و بافتش از بین می‌رود. اگر سیب‌زمینی پخته را منجمد کنید، غرق در آب می‌شود.

6. سس‌ها
منجمد کردن مایونز و سس‌های دیگری که برای سالاد استفاده می‌شوند، باعث تفکیک مواد داخلش شده و آن‌ها را آبکی می‌کند.

7. پنیرهای قالبی
انجماد این پنیرها را فوق‌العاده سست می‌کند. در نتیجه نمی‌توان آن را پس از یخ‌زدایی به راحتی تکه‌تکه کرد و برش داد.

8. مرینگ و خامه پخته‌شده
انجماد مرینگ‌ها (سفیده تخم‌مرغ و شکر که می‌زنند و روى کیک و غیره می‌مالند و می‌پزند) را سفت می‌کند و باعث می‌شود خامه پخته‌شده نرم و آب شود.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان