اکستنشن مژه راهی برای زیباتر کردن چشم‌ها و بلند کردن مژه‌ها است. اما پرسش اینجاست که این راه چه مزایا و چه معایبی برای سلامتی چشم و مژه‌ها دارد؟ ما در این مطلب به تمامی پرسش‌های شما در مورد روش اکستنشن مژه، معایب و مراقبت‌های بعد از آن پاسخ داده‌ایم.

اکسنتشن مژه چیست؟

اکستنشن مژه، چسپاندن مژه‌های مصنوعی است که به صورت تک‌تک به مژه‌های طبیعی فرد چسبانده می‌شود تا حالت مژه‌ها را زیباتر و بلندتر نشان دهد.

تفاوت اکسنتشن مژه و چسباندن مژه مصنوعی

تفاوت اصلی این دو روش، نوع چسب و میزان ماندگاری آن است. چسب اکستنشن ضرر کم‌تری دارد و اگر از آن خوب مراقبت کنید، 2 تا 3 هفته ماندگاری و پس از آن احتیاج به ترمیم دارد. چسباندن مژه به روش سنتی علاوه بر این روی پوست پلک چسبانده و باعث ریزش مژه می‌شود؛ ماندگاری کمتری دارد و اگر خوب از آن مراقبت کنید، فقط تا یک هفته دوام خواهد داشت.

انواع مختلف مژه در اکستنشن

رنگ

رایج‌ترین رنگ برای اکستنشن مژه، رنگ مشکی و مشکی پر رنگ است. رنگ قهوه‌ای تیره هم یکی دیگر از رنگ‌های پرکاربرد این روش است. البته این روزها مدل‌های فانتزی و رنگی این مژه‌ها هم در بازار پیدا می‌شود که با توجه به سن و سلیقه شما استفاده می‌شود.

مدل

فر مژه در بعضی مدل‌ها C شکل و در بعضی مدل‌ها J شکل است. البته معمولا فردی که اکسنتشن مژه انجام می‌دهد این مدل‌ها را متناسب با فرم چشم و سلیقه شما به صورت ترکیبی استفاده می‌کند.

قد

قد مژه‌های مصنوعی معمولا بین 6 تا 17 سانتی‌متر است و اندازه آن با توجه به سلیقه شما و نظر کارشناس انتخاب می‌شود. توجه داشته باشید قد مژه‌ی مصنوعی حداکثر باید 2 برابر بلندی مژه طبیعی شما باشد. بلندی بیش از این مقدار باعث ریزش مژه می‌شود.

جنس

جنس مژه معمولا مصنوعی و کارخانه‌ای است اما در مواردی از موی سمور، ابریشم یا حتی موی انسان ساخته شده‌اند.

اکستنشن مژه

چه کسانی مناسب اکستنشن مژه هستند؟

  •  اگر مژه‌های کوتاه و کم‌رنگی دارید یا چشمتان ریز و پف آلود است.
  •  اگر چشمانتان به چسب اکستنش آلرژی ندارد و حساس نیست می‌توانید اکستنشن کنید. برای این کار می‌توانید قبل از اکستنشن چند مژه را به صورت امتحانی روی مژه بکارید و بعد از 2 روز اگر حساسیت نداشتید، به طور کامل اکستنشن کنید.
  •  اگر وقت و انرژی کافی برای رسیدگی به مژه‌ها و ترمیم هر دو هفته یک‌بار آن دارید. در غیر این صورت چهره شما حالت شلختگی به خود می‌گیرد و زیبایی خود را از دست می‌دهد.
  • اگر بنا به هر دلیلی قسمتی از مژه‌‌تان ریخته است، نمی‌توانید اکستنشن کنید. همانطور که در قسمت بالا توضیح دادیم در روش اکستنشن، مژه مصنوعی روی مژه طبیعی می‌چسپد نه روی پلک.

توصیه‌های مهم قبل از اکستنشن مژه

♦ مراجعه به آرایشگاه یا مرکز زیبایی معتبر!

باید توجه داشته باشید چشم یکی از مهم‌ترین اعضای بدن و مهم‌ترین عضو صورت است، بنابراین باید به آن اهمیت بدهید و سلامتی چشم را فدای هزینه کم‌تر نکنید. با مراجعه به سالن معتبر و دیدن نمونه کار حضوری آرایشگر یا کسی که اکستنشن مژه را انجام می‌دهد و پس از بررسی‌های لازم مانند هزینه، مواد به کار رفته و شکل مژه تصمیم‌گیری کنید. برای تصمیم‌گیری تنها به نمونه‌های عکاسی شده اکتفا نکنید و حتما با کسی که اکستنشن را نزد آرایشگر شما انجام داده‌است، مشورت کنید.

♦حساسیت چشم را دست کم نگیرید

اگر چشمان شما آلرژی دارد و حساس هستند، بهتر است با آرایشگر خود مشورت کنید. همچنین می‌توانید قبل از اکستنشن چند مژه را به صورت امتحانی روی مژه بکارید و بعد از 2 روز اگر حساسیت نداشتید به طور کامل اکستنشن کنید؛ این کار علاوه بر تضمین سلامت، میزان مقاومت شما در برابر تحمل شیئی اضافه روی مژه‌هایتان را نیز نشان می‌دهد.

♦ صبور باشید

اگر بنا به هر دلیلی وقتتان کم است و عجله دارید بهتر است اکستنشن را به زمان دیگری موکول کنید. این کار نیازمند تمرکز آرایشگر و صرف زمان مناسب است. عجله باعث کثیف‌کاری و بد فرمی مژه‌ها و در نتیجه عدم رضایت شما می‌شود.

♦ مژه‌هایتان تمیز باشد

بهتر است قبل از اکستنشن مژه‌هایتان عاری از هرگونه مواد آرایشی باشد تا چسب مژه به خوبی عمل کند و مژه‌هایتان کنده نشود.

توصیه‌های مهم بعد از اکستنشن مژه

♦ 24 ساعت اول را جدی بگیرید

24 ساعت اول پس از اکستنشن بسیار مهم و جدی است. در این مدت حمام نکنید و سرتان را صاف روی بالش بگذارید و روی شکم نخوابید. همچنین بهتر است تا یک روز آرایش نکنید و به چشم‌های خود دست نزنید تا مژه‌ها خوب بچسبند و محکم شوند.

♦ مژه‌ها را شانه کنید

بهتر است هر صبح مژه‌ها را به وسیله برس ریمل قدیمی که آن را خوب شسته و خشک کرده‌اید، شانه کنید؛ این کار باعث می‌شود مژه‌های شما خوش فرم و مرتب باشند و گره نخورند.

♦نظافت مژ را رعایت کنید

شست‌وشوی چشم‌ها در طول مدت اکستنشن مژه اهمیت بسیاری دارد. به دلیل ترشحاتی که از چشم بیرون می‌آید برای جلوگیری از بروز آلودگی و عفونت چشم، مژه‌ها را با آب ولرم و فشار ملایم بشویید. استفاده از کرم یا دستمال آرایش پاک‌کن، موجب افتادن مژه مصنوعی می‌شود.

♦ ترمیم مژه را فراموش نکنید

با توجه به میزان مراقبت و نگه‌داری شما از مژه‌ها، هر 2،3 هفته یک‌بار باید مژه‌هایتان را ترمیم کنید. در جلسه ترمیم مژه‌هایی که افتاده جایگزین می‌شوند و مژه‌هایی که در اثر رشد مژه طبیعی‌تان بالا آمده برداشته و دوباره به پایین مژه چسپیده می‌شود. اگر دیر ترمیم کنید، مژه مصنوعی به کمر مژه طبیعی شما می‌رسد و سنگینی می‌کند و در نتیجه دچار ریزش مژه می‌شوید.

♦ ریمل نزنید

ریمل زدن باعث می‌شود مژه‌هایی که اکستنشن شده‌اند کنده شوند، پس بهتر است در طول این مدت ریمل زدن را فراموش کنید.

♦ خودتان مژه را برندارید

اگر می‌خواهید اکستنشن مژه رابردارید باید به آرایشگرتان مراجعه کنید تا با Remover مخصوص مژه‌ها را از روی مژه‌تان بردارد، اگر سر خود مژه‌ها را بردارید به مژه‌های طبیعی‌تان آسیب می‌رسانید و موجب ریزش و کنده شدن آن‌ها می‌شوید.

عوارض اکستنشن مژه

گرچه اکستنشن مژه باعث زیبایی و خوش‌حالت شدن چشم‌ها می‌شود، اما ممکن است عوارضی نیز داشته باشد. از عوارض شایع اکستنشن مژه حساسیت، عفونت و ریزش مژه است؛ که با رعایت نکاتی که در این مطلب بیان کردیم، عوارض آن کم‌تر خواهد شد.

اکستنشن مژه