مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره آماده سازی پردیس ملت گفت: بیش از یک ماه است که آماده سازی این مرکز شروع شده و ادامه دارد. جانمایی برای حضور شبکه های رادیویی و تلویزیونی، شبکه های اینترنتی، محل حضور و استقرار خبرنگاران، محل حضور عکاسان و جایگاه عکاسی و محل نشست ها در نظر گرفته شده و در حال ساخت است.
وی افزود: بر طبق برنامه ریزی ها امور را پیش می بریم تا در روز شروع جشنواره که 12 بهمن است همه امور مربوط به برگزاری به خوبی انجام شده و میزبان خوبی برای اهالی رسانه باشیم.
مدیر روابط عمومی جشنواره سی و ششم فیلم فجر به مقایسه پردیس ملت با برج میلاد پرداخت و اظهار کرد: شاید یک سری از امکانات این پردیس در اندازه امکانات برج میلاد نباشد اما با توجه به کیفیت سالن های سینمایی پردیس ملت (امکانات پخش سینمایی حرفهای)، نداشتن نقطه کور در فضای سالن ها و قابلیت استفاده از همه نقاط مجموعه اتفاق بسیار بهتری برای علاقهمندان به سینما است.
نجفی درباره تسهیل کار خبرنگاران برای ارتباط با هنرمندان و اطلاع رسانی درست با توجه به طبقه طبقه بودن پردیس ملت توضیح داد: تمام تلاش نیروهای برگزار کننده در جشنواره این است که از روز اول با نصب تابلوها درباره جزئیات بخش های مختلف جشنواره به ویژه محل استقرار نشستها برای فعالیت بهتر خبرنگاران تمهیدات درستی اتخاذ شود.
وی درباره تغییر پردیس ملت و بازگشت به برج میلاد در دوره های آینده گفت: تصمیمات دبیر هر دوره جشنواره با دوره دیگر آن متفاوت است و این امکان وجود دارد که نظر دبیر در دوره بعد تغییر کند.
مدیر روابط عمومی جشنواره سی و ششم فیلم فجر درباره تفاوت این دوره با دوره گذشته به دلیل تجربه دوباره این مقام بیان کرد: سال گذشته برخی امور مثل صدا، تصویر و کانال جشنواره برای اولین بار اتفاق می افتاد. در این دوره فجرنامه به عنوان بولتن مجازی در روزهای جشنواره روی کانال و سایت جشنواره قرار می گیرد و برای مخاطبان عام هم که به دنبال هیجانات جشنواره هستند شب به شب با تغییر ویژه روزشمار را قرار می دهیم. همچنین سعی می کنیم اولین خبرها به شکل رسمی از رسانه خود جشنواره منتشر شود.
نجفی در ادامه تاکید کرد: در سال های گذشته خبر رسانی ها غیر رسمی و گاهاً زودتر از جاهای مختلف، منتشر می شد اما در این دوره سعی کرده ایم که خبررسانی ها در یک لحظه توسط کانال جشنواره انجام شود و خبری زودتر از انتشار روابط عمومی درز پیدا نکند که نمونه آن اعلام فیلم های انتخاب شده دوره سی و ششم جشنواره فیلم فجر بود.
وی درباره تعداد نیروی انسانی فعال در بخش رسانهای سی و ششمین جشنواره فیلم فجر بیان کرد: 10 نفر در این دوره همه امور از جمله بولتن و فضای مجازی را انجام میدهند و هر چقدر جلوتر برویم این تعداد بیشتر می شوند.
نجفی خاطرنشان کرد: فکر نمی کردم در این دوره به عنوان مدیر روابط عمومی انتخاب شوم. برای دوره آینده هم باید دید دبیر جشنواره با توجه به کیفیت کار در این دوره و میزان رضایتشان مرا انتخاب می کنند یا نه.