روزنامه پریمیوم تایمز نیجریه؛

بارکیندو: اوپک بحران را پشت سر می گذارد

تهران- ایرنا- روزنامه پریمیوم تایمز نیجریه* به نقل از دبیرکل اوپک اعلام کرد: این سازمان به تدریج بدترین تجربه خود را که ناشی از بحران جهانی نفت بود و کاهش حدود یک هزار میلیارد دلاری درآمد نفتی این سازمان را از سال ۲۰۱۴ موجب شد، پشت سر می گذارد.

بارکیندو: اوپک بحران را پشت سر می گذارد
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا به نقل از روزنامه یاد شده، «محمد بارکیندو» در جریان نخستین دیدار خود از نیجریه در ابوجا پایتخت این کشور، افزود: از زمان سقوط قیمت های نفت در سال 2014، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) کاهش چشمگیر تولید را تجربه کرد.
به گفته وی، این کاهش درآمد به لحاظ پروژه های معوق، لغو پروژه های مختلف در امتداد زنجیره تولید، اعم از بخش های بالادست، میان دست و پایین دست اتفاق افتاده است.
بارکیندو افزود: کاهش شدید قیمت های نفت در بیش از دو سال و نیم گذشته، بزرگ ترین تهدید علیه عرضه نفت در آینده است و ما باید سرمایه گذاری را ادامه دهیم به گونه ای که نه تنها سطح تولید فعلی، بلکه تولید آینده و امنیت آن تضمین شود.
دبیرکل اوپک در ارتباط با درآمد ملی کشورهای عضو اوپک گفت: از آنجا که اقتصاد همه این کشورها به نفت وابسته است، به دلیل کاهش شدید قیمت های نفت از سال 2014 تا کنون، آنها در مجموع حدود یک هزار میلیارد دلار از درآمد نفتی خود را از دست داده اند.
با این همه وی تاکید کرد: اوپک به تصمیم خود در مورد کاهش تولید که تثبیت قیمت ها را در پی دارد، خوشبین است.
توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک هفته گذشته قیمت نفت را به حدود 60 دلار در هر بشکه افزایش داد.
به گزارش ایرنا، اوپک در نشست رسمی دهم آذر در وین برای نخستین بار از سال 2008 با کاهش تولید موافقت کرد تا با کاهش مازاد عرضه نفت در بازارها به بالا رفتن سطح قیمت ها کمک کند.
ایران، الجزایر، آنگولا، اکوادور، گابن، عراق، کویت، لیبی، نیجریه، قطر، عربستان، امارات و ونزوئلا عضو اوپک هستند.
براساس این توافق، قرار است اوپک یک میلیون و ٢00 هزار بشکه در روز از سطح تولید خود بکاهد. اجرای این توافق از آغاز سال 2017 میلادی (دوازدهم دی) آغاز شده است و 6 ماه ادامه دارد.
کشورهای ایران، نیجریه و لیبی از برنامه کاهش تولید اوپک مستثنی شده اند.
اوپک همچنین موفق شد بیستم آذرماه، تولیدکنندگان نفت غیراوپک شامل روسیه، قزاقستان، گینه، جمهوری آذربایجان، سودان، مالزی، عمان، سودان، بولیوی، مکزیک، بحرین و برونئی را با خود همراه سازد. این تولیدکنندگان نیز در مجموع با کاهش 600 هزار بشکه در روز از تولید نفت خود موافقت کردند.
تولیدکنندگان نفت اوپک و غیراوپک در نشست ماه مه (اردیبهشت-خرداد) درباره تمدید این توافق ها تصمیم می گیرند.
*Premium Times Nigeria
اقتصام**1063**1561**مترجم:رفعت کرمی مهر**انتشار: مژگان توانا
اطلاع از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام:

https://t.me/irnaeco
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان