حسین شکوهی نسب در گفت وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان نسبت به افزایش آمار تصادفات جادهای به مسئولان ذی ربط هشدار داد و تاکید کرد:مسئولان بایستی با برنامهریزی دقیق، سریع و جامع برای مقابله با این مسئله اقدام کنند.
این مقام قضائی اظهار داشت:باتوجه به آماربالای تصادفات دراین شهرستان یکی ازاولولیتهای این کارگروه شناسایی نقاط حادثه خیز و پر تصادف است تا نسبت به رفع آنها اقدام شود.
وی عنوان کرد:با توسعه فرهنگ رانندگی وترافیکی و ارتقای آگاهیهای همگانی میتوان روند کاهش آمار تصادفات را سرعت بخشید.
رئیس دادگستری منوجان خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه شمار زیادی هر ساله در تصادفات جان خود را از دست میدهند بیشترین علت سوانح مربوط به تصادفات مرتبط با عامل انسانی و راننده است، اگرچه عوامل همچون طراحی بد جاده ها، شرایط آب و هوایی و شرایط بدایمنی و استاندارد در وسائل نقلیه را نمیتوان نادیده گرفت.
وی افزود: برای پیشگیری از تصادفات اگر رانندگان شرایط پیشگیری از تصادفات را بدانند و آن را واقعا بکار ببندند، مطمئنا درصد زیادی از سوانح رانندگی کاهش مییابد.
وی ادامه داد:یک بخش از تحقق پیشگیری از تصادفات دانستن است و بخش مهم دیگر که خیلی تاثیرگذار است، به کار بستن و استفاده صحیح از این روشها در رانندگی است.
شکوهی نسب با بیان اینکه قوه قضائیه در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و معضلات کشور مجموعه اقداماتی را انجام داده است، اظهارداشت: تصادفات جادهای و مرگ و میر ناشی از حوادث جادهای یکی از مشکلات و معضلات کشور ایران است که دستگاهها و نهادهای مختلفی را درگیر خود کرده است.
شکوهی نسب افزود: در همین راستا دستگاه قضایی کشور به عنوان یک نهاد حاکمیتی کشور درباره آسیبها و مشکلات جامعه حساس بوده و سعی کرده در حد وظیفه و توان خود در کاهش این معضلات و آسیبها حرکت کندوطبیعتاً تصادفات جادهای و روند نگران کننده آن از آن دست معضلاتی است که قوه قضائیه به آن ورود جدی کرده و اقدامات ارزشمند و موثری را در این حوزه انجام داده است.
وی افزود: یکی از مهمترین اقدامات حوزه قضایی شهرستان منوجان در جهت کاهش تصادفات و سوانح رانندگی تشکیل کارگروه پیشگیری از تصادفات و سوانح جادهای است که دستگاههایی همچون پلیس راهور، اداره راه وشهرسازی، اداره راهداری و حمل و نقل جادهای، شهرداری، فرمانداری، سپاه وبسیج ونیروی انتظامی وآموزش وپرورش در آن عضویت دارند.