ماهان شبکه ایرانیان

فتاح در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه؛

رفاه طلبی و ثروت اندوزی برخی مسئولان بر شدت فقر و محرومیت افزوده است/۵میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت:کار کمیته امداد امام خمینی(ره) پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پرهزینه بدون نگاه جناحی و مذهبی است.

کار کمیته امداد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پرهزینه استبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) به مناسبت تاسیس کمیته امداد و روز احسان و نیکوکاری در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه در دانشگاه تهران، با تسلیت ایام فاطمیه، اظهار داشت: فردا 14 اسفند ماه روز احسان و نیکو کاری و روز تاسیس کمیته امداد به دست امام خمینی (ره) است، این نکته مهم است که در 14 اسفند 57 امام بزرگوار، کمیته امداد را با فرمانشان تاسیس کردند قبل از 12 فروردین 58 که مردم رای به جمهوری اسلامی ایران بدهند.

وی افزود: در نگاه امام(ره) مأموریت انقلاب قبل از هر چیزی به رسیدگی به محرومان و فقرا مربوط می‌شود و کمیته امداد تنها دستگاهی است که در زمان حیات امام راحل شکل گرفت و توانست اسم ایشان را زینت بخش خودش داشته باشد.

رئیس کمیته امدادامام خمینی(ره) با گرامیداشت یاد و نام شهدای انقلاب اسلامی و مدافع حرم، گفت: کمیته امداد میراث امام(ره) و شجره طیبه‌ای است که بر اساس فلسفه فکری بنیانگذار انقلاب اسلامی شکل گرفته است، کمیته امداد جلوه‌ای از بال عاطفی نظام اسلامی است.

وی افزود: یادمان هست که امام(ره) جنگ فقر و غنا را مطرح کردند و امام (ره) یک موی فقرا را به زندگی همه کاخ نشینان ترجیح داد.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: امام راحل از مردم محروم به عنوان ولی نعمتان نظام اسلامی یاد می‌کردند و حقیقتا باید بگوییم که ایشان امام محرومان، یتیمان و مستضعفان بودند.

فتاح گفت:  کار کمیته امداد بر اساس صدقه جاری نظام اسلامی است. امام می فرمدند: امیدوارم روزی برسد که دیگر مردم به کمک کمیته امداد نیازی نداشته باشند این دور نمای فکری ایشان بود.

وی تأکید کرد: فشارها و تحریم‌های سیاسی استکبار جهانی، جنگ و تحریم اقتصادی، تورم و سیاست‌های غلط اقتصادی در طول سال‌های گذشته متاسفانه علی‌رغم تمام توفیقات خدمت در نظام اسلامی به حجم و گسترش فقر در کشور افزوده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: طلاق و آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد، قاچاق کالا، زندانی شدن سرپرست خانواده‌ها، بیکاری، حاشیه نشینی‌ها، مهاجرت‌های روستایی، کودکان‌کار، تکدی‌گری، ابتلا به بیماری‌های صعب العلاج و هزینه های بالای درمان و در رأس آنها رفاه طلبی و ثروت اندوزی  برخی مسئولان  بر شدت فقر و محرومیت در کشور افزوده است.

فتاح ادامه داد: ضعیف شدن نقش اعضای خانواده و فامیل در رسیدگی به محرومان خودشان و افزایش سن خیر و احساس در کشور نکته مهمی است که همه مسئولان در کشور باید به آن توجه کنند.

وی بیان داشت: 5میلیون فرد تحت پوشش کمیته امداد، خیریه‌ها و افراد تحت پوشش بهزیستی زیبنده نظام اسلامی نیست و با تحقق عدالت که شعار اصلی انقلاب است فاصله دارد.

وی افزود: یک میلیون زن سرپرست خانواده، یک و نیم میلیون سالمند، 200هزار یتیم، 20هزار بیمار صعب‌العلاج، 38هزار نفر با سرپرست زندانی، 330هزار دانش آموز و 72هزار دانشجوی تحت پوشش کمیته امداد هستند.

رئیس کمیته امداد بیان داشت: اگر چه نظام اسلامی در طول 38سال گذشته از نظر توسعه‌ای خدمات شایانی از جمله آب، گاز و برق، بهداشت و آموزش و پرورش  را به نقاط دور دست کشور برده است اما مجموعه این خدمات ناکافی بوده و باید به ریشه های تولید فقر پرداخت.

فتاح گفت: رونق اقتصادی، افزایش درآمد های سرانه ملی و رشد کشور می‌تواند ریشه های فقر را از بین ببرد و دستگاه ها و مسئولان به مانند حمله به استکبار باید به دشمن فقر حمله کنند زیرا این دشمن قوی است و بسیج همگانی می طلبد، فقر را باید به عقب نشینی وادار و در نهایت نابود کرد.

در حال تکمیل/

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان