علی ربیعی این مطلب را امروز (سه شنبه) در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی و در واکنش به اعلام وصول تقاضای استیضاح خود در مجلس اعلام کرد.
اکبر رنجبرزاده عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خانه ملت اعلام کرد که تقاضای استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی نامه شماره د/72/10/9346 مورخ 13 اسفند 96 کمیسیون اجتماعی پس از بررسی های لازم مطابق ماده 223 آیین نامه داخلی مجلس با تعداد 24 امضا تقدیم هیات رییسه شده است که اعلام وصول می شود.
مطابق ماده 225 آیین نامه داخلی مجلس ،وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مدت 10 روز موظف به حضور در مجلس و ارائه توضیحات در جلسه علنی است. همزمان با ربیعی، تقاضای استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی نیز با همین تعداد امضا تحویل هیات رییسه مجلس شده و وصول این طرح استیضاح نیز اعلام شده است.
ربیعی در پاسخ به ایرنا درباره اعلام وصول استیضاحش در مجلس گفت: مجلس حق دارد قضاوت کند و بگوید من تشخیص می دهم این فرد امروز صلاحیت اداره این کار را دارد یا ندارد؛ این کار جزو حقوق مجلس است.
وی افزود: «من هم نه به عنوان وزیر بلکه به عنوان یک کنشگر سیاسی و اجتماعی دیرین که کسی نمی تواند سابقه من را در عرصه سیاسی و اجتماعی نادیده بگیرد، انتظارم این است که نمایندگان مطابق قانون اساسی و سوگندی که در مجلس قرائت کرده اند، هر آنچه را (در طرح استیضاح) مطرح می شود، به همان دلایل استیضاح کنند.»
ربیعی با استقبال از طرح استیضاح در مجلس گفت: «مایلم همین هفته به صحن بروم. تمایل دارم اگر مجلس باز باشد، فردا به صحن بروم. من هیچ مشکلی برای به صحن رفتن ندارم؛ هم مجلس قضاوت می کند و هم افکار عمومی قضاوت خواهند کرد.»
وی افزود: امیدوارم در این موضوع با عدل و انصاف سخن گفته شود و من هم با خلوص و با آنچه مصلحت می دانم حتماً سخنان خود را مطرح خواهم کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: این وزارتخانه بزرگترین وزارتخانه اجتماعی کشور است؛ بدنه جامعه از لحاظ اجتماعی با این وزارتخانه بیشترین تماس را دارند و طبق محاسبات انجام شده سالی 300 میلیون بار مراجعه مردمی داریم.
ربیعی تاکید کرد: این بدان معنی است که هر ایرانی اولین تماسش در زمان تولد با ما آغاز می شود و این تماس برای درمان و پوشش های تامین اجتماعی ادامه می یابد.
وی افزود: فرد اگر تحت پوشش تامین اجتماعی باشد یا در گروه معلول، بازنشسته یا کارمند باشد، سالانه پنج تا شش بار به این وزارتخانه مراجعه می کند.
ربیعی یادآورشد: «البته برخی نمایندگان به مناطق خود می روند و مشکلات را می بینند، آنها حق دارند و انتظار دارند به این مشکلات رسیدگی شود. امیدوارم مقدورات من را هم ببینند. من برای این دسته از نمایندگان که برای مشکلات مردم اقدام می کنند احترام قائل هستم و در مجموع این عمل (استیضاح) را به نفع ثبات و دموکراسی و مردم سالاری دینی کشور می دانم.»